Άδωνις – Χαρακτηριστικό το απόσπασμα: «Η συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αναπόφευκτη.

Δεν θέλω να πω αριθμό αλλά θα είναι τέτοια η διαφορά που το βράδυ των ευρωεκλογών ακόμα και ο Τσίπρας να θέλει να μείνει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, μέχρι όσο τους επιτρέπει το Σύνταγμα, θα έχει λιποθυμήσει. Το κλίμα είναι σαν να έχει γυρίσει ο διακόπτης στην Ελλάδα, ο κόσμος θέλει να φύγει ο Τσίπρας.»

Για την Novartis, υπενθύμισε τις δηλώσεις του Παναγιώτη Πικραμμένου: «Το είπε ο κ Πικραμμένος ωραία σε συνέντευξή του: ‘η σκευωρία της Novartis θα έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες στην Ελλάδα’. Έχει πέσει τόσο δηλητήριο.

Όταν καταλαβαίνεις ότι ο άλλος πήγε να σε κλείσει φυλακή με ψευδομάρτυρες, τι συμφιλίωση να κάνεις; Όταν έρχεται ο φάκελος στην Βουλή για την παροχή εξηγήσεων για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας κατ’ εξακολούθηση για τον κ Λοβέρδο από την κ. Τουλουπάκη και η ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο Facebook είναι ‘τώρα φυλακή Λοβέρδο και ακολουθεί και ο φίλος σου ο Γεωργιάδης’, αυτό εσείς το βλέπετε δημιουργία φιλικού κλίματος συμφιλίωσης;


Άρα θέμα μεγάλου συνασπισμού δεν υφίσταται και καλό θα είναι να μην δημιουργούμε στην κοινή γνώμη προσδοκίες που δεν υπάρχουν. Θα κερδίσει η ΝΔ, θα γίνει εξεταστική για την ιστορία Novartis, θα πληρώσει όποιος είναι να πληρώσει και πάμε παρακάτω.

Για τις δηλώσεις Παπακώστα για τα Εξάρχεια, ο κ. Γεωργιάδης παρατήρησε: «Είναι αντάξια μιας Μαρίας Αντουανέτας. Δεν νομίζω ότι μπορεί να σχολιαστεί επί της ουσίας. Χθες βράδυ είχαμε νέους εμπρησμούς των ΜΑΤ στη Χ. Τρικούπη. Το ίδιο και το Σάββατο και την Παρασκευή. Τώρα αν στην Μονμάρτη αντί για γλυκά σερβίρουν μολότοφ, δεν το ξέρω

Τέλος, αναφερόμενος στην αριστερά, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «την σκότωσε ο Αλέξης, δεν υπάρχει Αριστερά σήμερα. Μετά τον Τσίπρα, η αριστερά έχει γίνει συνώνυμο της καρέκλας, του μετακλητού υπαλλήλου, του ‘δεν αντέχω χωρίς εξουσία’. Ο Τσίπρας μας δίνει την ευκαιρία. Ο Τσίπρας σκότωσε την αριστερά, ο Τσίπρας εξευτέλισε την αριστερά και αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη.»

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here