Αρχική » Ξύλο σε εκλογικό κέντρο με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό Νίκο Μαυραγάνη!

Ξύλο σε εκλογικό κέντρο με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό Νίκο Μαυραγάνη!

από admin
Μαυραγάνη Στα χέρια πιάστηκαν με αφορμή την εκλογική διαδικασία, ο πρώην υφυπουργός Νίκος Μαυραγάνης με τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Αμαρύνθου Πέτρο

Νέο περιστατικό έντασης σημειώθηκε με πρωταγωνιστή κυβερνητικό βουλευτή, μετά από αυτό σε εκκλησία της Χίου, όπου ιερέας πέταξε κέρματα από το παγκάρι στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη, αυτή τη φορά σε εκλογικό κέντρο της Εύβοιας με πρωταγωνιστή τον πρώην υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκο Μαυραγάνη.

Στα χέρια πιάστηκαν με αφορμή την εκλογική διαδικασία, ο πρώην υφυπουργός Νίκος Μαυραγάνης με τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Αμαρύνθου Πέτρο Σμιλάκο. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Αμάρυνθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μαρτύρων που επικαλείται το eviakosmos.gr, υπήρξε μία διαφωνία που αφορούσε την εκλογική διαδικασία μεταξύ του κ. Σμιλάκου και του ανιψιού του κ. Μαυραγάνη που ήταν δικαστικός αντιπρόσωπος.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε σύμφωνα πάντα με τις ίδιες μαρτυρίες ο κ. Μαυραγάνης, ο οποίος μπήκε στο εκλογικό κέντρο και βούτηξε από το λαιμό τον κ. Σμιλάκο. Αποτέλεσμα οι δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια. Ενώ πάνω στο χαμό παραπάτησε και η συνοδός του κ. Μαυραγάνη Ελένη Γουρνή.

Η εκδοχή του Νίκου Μαυραγάννη

Σε επικοινωνία του eviakosmos.gr με τον πρώην υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών ο ίδιος δήλωσε: «Με ενημέρωσαν από το Εκλογικό Κέντρο όπου είναι δικαστικός αντιπρόσωπος ο ανιψιός μου στην Αμάρυνθο ότι διαπληκτίστηκε ο ίδιος με τον κ. Σμιλάκο γιατί εκείνος δε δέχτηκε να παραμείνουν μέσα στο εκλογικό άτομα που δεν είχαν εξουσιοδότηση» και συνεχίζει ισχυριζόμενος ότι του μετέφεραν πως ο κ. Σμιλάκος χειροδίκησε στον δικαστικό αντιπρόσωπο.

Επιβεβαίωσε δε ότι πήγε στο Εκλογικό να δει τι γίνεται και ζήτησε το λόγο από τον κ. Σμιλάκο με τον οποίο πιάστηκαν στα χέρια. Ενώ αυτή την ώρα μεταφέρει στο Νοσοκομείο τη γυναίκα του όπως μας είπε κα Ελένη Γουρνή η οποία έπεσε κάτω κατά τη διάρκεια της φασαρίας, όπως ισχυρίστηκε.


Η διαφορετική εκδοχή του Πέτρου Σμιλάκου

«Από το πρωί με έπιανε κόσμος και μου έλεγε ότι ο δικαστικός αντιπρόσωπος του συγκεκριμένου τμήματος που είναι και ανιψιός του κ. Μαυραγάνη, πρώην Υπουργού, δίνει ο ίδιος τα ψηφοδέλτια στον κόσμο και όχι μόνο» ανέφερε ο κ. Σμιλάκος και συνέχισε:

«Πήγα και του είπα ότι η διαδικασία δεν γίνεται έτσι. Και πως δεν πρέπει να δίνει εκείνος τα ψηφοδέλτια. Λογοφέραμε. Έμεινα στο εκλογικό για αρκετή ώρα και τον είδα να μπαίνει ακόμα και στο παραβάν και καλά για να βοηθήσει έναν ηλικιωμένο να ψηφίσει δίνοντας του όμως πάλι ο ίδιος ψηφοδέλτιο. Εκεί τον πλησίασα και του ζήτησα να σταματήσει να συμπεριφέρεται έτσι.

 

Και πως δεν του ζήτησε βοήθεια ο ηλικιωμένος και έτσι κακώς μπήκε στο παραβάν. Ήμουν απέξω και τον είδα να του δίνει ο δικαστικός αντιπρόσωπος το ψηφοδέλτιο και θα το καταγγείλω στην αστυνομία και αρμοδίως.

Κάποιος ειδοποίησε στη συνέχεια τον κ. Μαυραγάνη που μπήκε με ύφος «40 Καρδιναλίων» στο Εκλογικό Κέντρο και παρουσία του κόσμου έσπευσε σε μένα και άρχισε να με σπρώχνει. Τον συγκράτησαν κάποιοι και την ίδια ώρα η κα Γουρνή που ήταν μαζί της δέχτηκε επίσης μία σπρωξιά αλλά δεν έπεσε κάτω γιατί την κράτησε η Μαρία Παπαγγελή.

Πηγή: eviakosmos.gr

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards