Φύλακας άγγελος του Αλέξη Τσίπρα αποδεικνύεται η Άντζυ Σαμίου, γνωστή άλλωστε στο πανελλήνιο για την αφοσίωσή της στον έλληνα πρωθυπουργό, την οποία εκφράζει συχνά-πυκνά με διάφορες παρεμβάσεις της στα social media.

Αυτή τη φορά, η Άντζυ Σαμίου άλλοτε δημοφιλής τραγουδίστρια κατάφερε να εντοπίσει τους κινδύνους που υποβόσκουν σε μια ενδεχόμενη συμμετοχή του πρωθυπουργού στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών.

Αμέσως μόλις τους αντιλήφθηκε, η γυναίκα που απηύθυνε προς τον Αλέξη Τσίπρα το περίφημο «υποκλίνομαι στον άνδρα», έσπευσε μέσω Facebook να τον προειδοποιήσει ότι το περί ου ο λόγος ντιμπέιτ είναι στην ουσία μια καλοστημένη παγίδα εναντίον του από το… «Μητσοτακέικο»!


«Ετοίμασαν ντιμπέιτ φαρσοκωμωδία (συγγενείς Μητσοτακέικου) για να καλύψουν τον Κυριάκο …Τσίπρα μην πας, δεν θα σε αφήσουν να σταυρώσεις λέξη! Μόνοι τους μέχρι 5% τηλεθέαση θα κάνουν! Πήγαινε σε απέναντι κανάλι μόνος σου με 4 δημοσιογράφους (τους έχεις για μπρέκφαστ όλους) και ενημέρωσε τον κόσμο! Ούτως η άλλως 40% θα βλέπουν εσένα!», έγραψε η αοιδός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook..

Πληροφορίες που αναφέρουν ότι αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου ελέγχονται ως ανακριβείς…

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here