Αρχική » «Αρμαγέδων για όλα τα ζώδια εκτός από δύο…» – «Κεραυνοί» από τον Κώστα Λεφάκη

«Αρμαγέδων για όλα τα ζώδια εκτός από δύο…» – «Κεραυνοί» από τον Κώστα Λεφάκη

από admin
Ζώδια Σαββάτoυ– Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

«Κεραυνοί» έπεσαν από τον Κώστα Λεφάκη, με τις προβλέψεις του για αυτή την εβδομάδα να μην είναι καθόλου καλές, αν εξαιρέσουμε ίσως δύο ζώδια, που σε σύγκριση με τα υπόλοιπα θα περάσουν ελαφρώς καλύτερα.

Ο έμπειρος αστρολόγος, που μίλησε για ένα «μαύρο» 2021, προβλέπει, στη ουσία, έναν… Αρμαγεδώνα για σχεδόν όλους, με το μεσοδιάστημα του Νοεμβρίου (9-15/11) να μην φέρνει σε γενικές γραμμές θετικές εξελίξεις.

Αναλυτικά οι προβλέψεις του:Κριός

Η ψυχολογική σας κατάσταση εξακολουθεί να είναι δυσάρεστη ή περίεργη. Η μετακίνηση του Ερμή στον Σκορπιό σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά σας, οι οποίες θα έχουν επιτυχία. Δεν θα λείψουν αντιξοότητες και αφορούν κυρίως την υποχρέωση σας να φανείτε χρήσιμοι σε ανθρώπους του περιβάλλοντος σας. Η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει δυσκολίες ή μεταβολές εξ απου δεν είχατε υπολογίσει. Με δυο λόγια αναγκάζεστε να προσαρμοστείτε παραβαίνοντας συνήθειες και αρέσκειες. Προγραμματίστε σταθερά τις δραστηριότητες σας, καθώς η σύνοδος του Δία με τον Πλούτωνα επηρεάζει ότι δεν είναι σταθερό και ότι δεν μπορεί να εξελιχθεί εξ αιτίας ανυπέρβλητων εμποδίων.

Ταύρος

Η εποχή εξακολουθεί να δυσκολεύει προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. Η αναστάτωση που επικρατεί σε όλους τους τομείς εξ αιτίας των μέτρων σας υποδεικνύουν καινούριες κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσετε. Εκείνοι που σας αφορούν παραμένουν απρόθυμοι να ανταποκριθούν σε αυτά που τους ζητάτε. Ωστόσο δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για καινούριες σκέψεις, όταν θα υπάρξει αισθητή υποχώρηση των δυσκολιών και για μια αντικατάσταση μιας απώλειας που έχετε υποστεί. Υποχρεώσεις σας προς τρίτους δεν πρέπει να παραμεληθούν. Το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας παραμένει ισχνό ενώ δεν πρέπει να δείχνετε αδύναμοι στις αισθηματικές σας σχέσεις. Παραμείνετε τυπικοί με το γράμμα του νόμου.

Δίδυμοι

Η εργασία και η υγεία είναι οι ευαίσθητοι τομείς σε όλο το μήκος της εβδομάδας. Οι ανάγκες του σπιτιού παραμένουν πιεστικές. Μικρές βελτιώσεις στα οικονομικά σας είναι πολύ πιθανές, ιδιαίτερα αν είστε από εκείνους που ευνοεί η τηλε εργασία. Θα σας διακρίνει μια γενικότερη ανησυχία για το παρόν και ένα άγχος για συγκεκριμένες οικονομικές εκκρεμότητες. Ο κοινωνικός και ο εργασιακός τομέας μπορεί να αποδειχτούν χρήσιμοι παράγοντες για να καλύψουν τις τρέχουσες ανάγκες σας. Στα αισθηματικά σας η κατάσταση παραμένει μεταβατική ή για κάποιους μεταρρυθμιστική. Όλα αυτά αντιμετωπίζονται αν δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στην αρένα της δουλειάς σας.Καρκίνος

Ραγδαίες οι εξελίξεις προβλέπονται για τις αισθηματικές σας σχέσεις και σημαντικές για αρκετούς για τις κοινωνικές. Τόσο από τις πρώτες όσο και από τις δεύτερες, θα έχετε βοήθεια τόσο ηθική όσο και πρακτική. Οι αδέσμευτοι μπαίνετε σε μια φάση που θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία η οποία θα έχει εμπόδια λόγω των μέτρων και της γενικότερης κατάστασης. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειες για να κάνετε μια γενναία προώθηση των συμφερόντων σας με τα μέσα που επιτρέπονται. Οι γονείς καλείστε να ασχοληθείτε προσεκτικότερα και πιο υπεύθυνα με το πρόβλημα ενός παιδιού σας. Οι ερωτευμένοι θα υποκύψετε στα καπρίτσια του συντρόφου σας. Εσείς που ψάχνετε ακόμα το δρόμο σας, αναθεωρήστε σχέσεις και τακτικές που δεν απέδωσαν.

Λέων

Η περίοδος εξακολουθεί να είναι πιεστική και αψυχολόγητη από την πλευρά των άλλων. Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται τόσο στο στενό περιβάλλον της ζωής σας όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Ο Άρης ανάδρομος ακόμα στον Κριό εξακολουθεί να γίνεται πρόξενος εξόδων τα οποία δεν είχατε υπολογίσει. Γενικότερα πρέπει να κινηθείτε ψυχραιμία, ευέλικτα και στις δύσκολες στιγμές διαλλακτικά. Η ερωτική σας ζωή αποκτά ένα μυστήριο κλίμα το οποίο καλείστε να διαλευκάνετε με διακριτικότητα και διπλωματία. Όπου χρειάζεται, ελιχθείτε περισσότερο με τους δικούς σας αλλά και με τους ανθρώπους της δουλειάς σας.

Παρθένος

Συγκριτικά με άλλους έχετε μεγαλύτερη πιθανότητα να ταχτοποιήσετε υποθέσεις σας. Η παρουσία του Άρη στον Κριό ανάδρομου για λίγο ακόμη συνεχίζεται με αποτέλεσμα να τονίζει τις αντιξοότητες της καθημερινότητας. Ωστόσο οι επιδόσεις σας μπορούν να γίνουν καλύτερες και τα αποτελέσματα τους να σας βγάλουν από μια δύσκολη θέση. Σας δίνεται μια ευκαιρία να λύσετε ένα χρόνιο οικονομικό πρόβλημα, με μεσοπρόθεσμο ορίζοντα, άλλοι θα αποκαταστήσετε παρεξηγήσεις που έγιναν και οι περισσότεροι βλέπετε να πηγαίνει καλύτερα η αισθηματική σας ζωή με την προϋπόθεση να τηρήσετε καινούργιους κανόνες συμπεριφοράς. Όπου είναι δυνατόν, αποφύγετε μια μάχη που δεν μπορείτε να κερδίσετε.

Ζυγός

Οι μέρες αυτές στο μεσοδιάστημα του Νοεμβρίου εξακολουθούν να είναι περίεργες και απρόβλεπτες και η ψυχολογία των άλλων απαισιόδοξη. Εκκρεμότητες επαγγελματικές δεν είναι εύκολο να κλείσουν και προβλήματα οικονομικά συνεχίζουν να σας απασχολούν. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας διαμορφώνει ένα καινούργιο κλίμα για τα αισθηματικά σας ενώ κάποια γεγονότα δημιουργούν ένα νέο κύκλο εξάρτησης με τους δικούς σας. Φανείτε εξαιρετικά διαλλακτικοί σε συζητήσεις που αφορούν οικονομικούς διακανονισμούς. Ολοκληρώστε κάποιες νομότυπες υποχρεώσεις σας και ξεδιπλώστε πιο αποφασιστικά τα ταλέντα σας. Χρήσιμο επίσης θα ήταν να εντοπίσετε τους επικίνδυνους τύπους στο παρασκήνιο της ζωής σας.

Σκορπιός

Ο Νοέμβριος παραμένει δυσπρόβλεπτος και αγωνιστικός. Η επιρροή των μέτρων που προηγήθηκαν συνεχίζει να δυσκολεύει την καθημερινότητα σας και να καλλιεργεί δυσκολίες στους βασικούς τομείς της. Ωστόσο ο Άρης , ανάδρομος για λίγο ακόμη στον Κριό σας βοηθά να βάλετε μια καλύτερη τάξη στις υποθέσεις σας και η Αφροδίτη στον Ζυγό να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα σε ερωτικές και κοινωνικές σχέσεις που συνεχίζουν να σας αφορούν. Η κινητικότητα του μυαλού σας είναι δυνατή εξαιτίας της επιρροής του Ερμή αλλά και η κινητικότητα των ανθρώπων γύρω σας γίνεται εξαντλητική για εσάς. Αξιοποιήστε την πρώτη αποφύγετε την δεύτερη. Ανεφοδιαστείτε στις ελλείψεις που προκάλεσε η πρόσφατη θύελλα.Τοξότης

Πρακτικά ζητήματα συνεχίζουν να έχουν βασικό ενδιαφέρον. Προσπαθήστε να προωθήσετε μια επαγγελματική υπόθεση, ένα έργο, ή μια αποστολή να την φέρετε εις πέρας. Αξιοποιήστε ευκαιρίες για λύσεις οικονομικών προβλημάτων ή για βελτίωση του εισοδήματος σας έστω και σε μικρή κλίμακα. Μην χάνετε άσκοπο χρόνο σε άκαρπες τηλε-συναναστροφές. Κλείστε εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Φανείτε υποχωρητικοί σε μια ερωτική σχέση που σας αφορά ακόμα. Αποφύγετε να δεσμευτείτε με υποσχέσεις ή να γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης από εκείνους που γνωρίζουν από σκοπιμότητες. Κινηθείτε περισσότερο μεθοδικά στην δουλειά σας με τα μέσα που διαθέτετε. Μην σπαταλάτε άσκοπα την ενέργειά σας, καθώς τώρα μπορείτε να ασχοληθείτε με προσωπικά θέματα που έχετε παραμελήσει.

Αιγόκερως

Ο Νοέμβριος εξακολουθεί να είναι βαρύς και εσείς είστε στο μέσον υποχρεώσεων, τόσο προσωπικών, όσο και οικογενειακών. Ένα θέμα υγείας σας απασχολεί με τον τρόπο του και καλό θα ήταν να μην το οξύνετε περισσότερο με το να υπερβάλλετε στην αδιαφορία. Είστε μεθοδικοί στις άλλες σας δραστηριότητες, αλλά πολλές φορές εξαντλείτε τον εαυτό σας για χάρη τρίτων. Ο τρόπος που εκφράζετε τα συναισθήματά σας χρειάζεται επεξεργασία, καθώς δεν αρκεί να είστε ειλικρινείς, αλλά πρέπει να είστε και πειστικοί. Αν ο σύντροφός σας είναι ανασφαλής, χρειάζεται διαρκώς δείγματα της προσοχής και της φροντίδας σας. Αυτήν την εβδομάδα ακολουθήστε τη δική του τακτική και ασχοληθείτε με κάποιο σημαντικό ζήτημα που τον απασχολεί. Έτσι θα ησυχάσετε από άλλα ζητήματα που πηγάζουν από τη δηλωμένη του ανασφάλεια όπως σας είπα.

Υδροχόος

Οι μέρες εξακολουθούν να είναι δύσκολες και ο επαγγελματικός τομέας αρκετά προβληματικός. Η επιρροή των εξωτερικών γεγονότων έχει μπλοκάρει τον ανεξάρτητο χαρακτήρα σας και η πραγματικότητα της πρακτικής πλευράς σας εμποδίζει να ασχοληθείτε με πράγματα ή δραστηριότητες που σας αρέσουν. Εξαρτήσεις και υποχρεώσεις κάθε είδους λειτουργούν συνωμοτικά προκειμένου να σας περιορίσουν σε χώρους που σας καταπιέζουν ή να αποκλείσουν μια ενδεχόμενη επανάσταση σας. Φανείτε υπομονετικοί και μην χάνετε την αισιοδοξία σας για το αύριο. Επιπροσθέτως, αναζητήστε λύσεις οικονομικές ή επαγγελματικές και οργανώστε την αποτελεσματικότητά τους. Υπομονή έχετε, αλλά φροντίστε αυτήν την εβδομάδα να δηλώσετε και τις ανάγκες σας.Ιχθείς

Ανήκετε στην ομάδα εκείνων που μπορείτε να κινηθείτε πιο ανεξάρτητα και αποτελεσματικά. Ο τομέας των σχέσεων παραμένει δύσκολος αλλά η ικανότητα και η εμπειρία σας μπορούν να καταβάλουν αντίπαλους ή πείσουν δύσκολους συνεργάτες. Μια νέα περίοδος αποκαλύπτεται στην ερωτική σας πορεία η οποία σας δίνει εναλλακτικές να καλύψετε ελλείψεις ή χωρισμούς που έχετε υποστεί πρόσφατα. Η καθημερινή σας ζωή γίνεται πιο ενδιαφέρουσα τόσο μέσα από την σύμπτωση γνωριμιών όσο και από τις απαντήσεις σε ερωτήματα τα οποία σας απασχόλησαν ένα μεγάλο διάστημα μέχρι σήμερα. Παρά τον εγκλεισμό και τα περιοριστικά μέτρα στις μετακινήσεις εσείς έχετε τρόπους με τη χρήση της τεχνολογίας να επεκτείνετε τα όρια σας ανάλογα με εκείνους που βρίσκονται απέναντι σας, με εκείνους που σας ενδιαφέρουν και με εκείνους που σας είναι χρήσιμοι.

Πηγή: Oroskopos.grLoading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards