Αρχική » Ποιοι μπαίνουν στην νέα βουλή-Πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού

Ποιοι μπαίνουν στην νέα βουλή-Πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού

από admin
Ο μόνος λόγος για τον οποίο ο πρωθυπουργός θα λάμβανε την απόφαση διενέργειας πρόωρων εκλογών είναι

Δηλωμένη η πρόθεση του πρωθυπουργού εδώ και μήνες, να εξαντλήσει την τετραετία…
και η χώρα να οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2019.

Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει όμως…

Ο μόνος λόγος για τον οποίο ο πρωθυπουργός θα λάμβανε την απόφαση διενέργειας πρόωρων εκλογών είναι να έχει σαφείς ενδείξεις για ανατροπή του κλίματος, αφού ως γνωστόν στην πολιτική κανείς δεν πάει σε εκλογές για να χάσει.

Δυστυχώς για τον κ Τσίπρα όπως έχω γράψει από πέρυσι “η κλεψύδρα γύρισε…” και η πρωθυπουργία του κ, Τσίπρα θα τελειώσει άδοξα...”Ο καπετάνιος μένει σε ένα καράβι γεμάτο τρύπες που βυθίζεται από τον Νοέμβριο του 2018 πολύ γρήγορα, ενώ οι ναύτες τον εγκαταλείπουν άρον – άρον… Ότι και να κάνει ο κ. Τσίπρας από το τέλος Νοεμβρίου για να παρουσιάσει μια δήθεν καλυτέρευση… θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα με τα απαιτούμενα να τρέχουν!!

Στις επερχόμενες εκλογές

Η διαίσθηση μου δείχνει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει αυτοδυναμία και τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν είναι με την σειρά το μπλε και το πράσινο. Οι δυο παρατάξεις θα κληθούν να συμφωνήσουν…
Ο κ. Τσίπρας θα υποστεί μια πολιτική ταπείνωση...
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός οποίος όμως νιώθω ότι δεν θα ολοκληρώσει την τετραετία. Αφήστε που όταν εκλεγεί θα ξεκινήσει μια εσωτερική “φαγωμάρα” που θα φέρει απίστευτους τριγμούς στη Ν.Δ.


Θα υπάρξει αδυναμία διαχείρισης σε οικονομικά θέματα της χώρας από το τέλος του 2019 και μετά τις 22 Μαΐου του 2020 η κατάσταση θα είναι πολύ πιεσμένη… και μάλλον θα κληθούμε να ξαναπάμε σε εκλογές για να έρθει ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, για τον οποίο έχω μιλήσει…Μάλλον μπαίνει στην νέα βουλή η κ. Κωνσταντοπούλου με “Πλεύση Ελευθερίας”.. πάνω στο νήμα. Το να βάζεις δυσαρεστημένους από το πρώην κόμμα σου, στο νέο κόμμα σου, είναι σίγουρο ότι θα σου δημιουργήσουν τεράστια θέματα…
Ο κ. Καμένος θα το παλέψει και οριακά δεν θα γίνει “Χαμένος”;

Η κατάσταση τον πιέζει πολύ για μια συνεργασία η οποία θα αποβεί μοιραία… Η συνεργασία που ανακοινώθηκε με τον κ. Μπαλτάκο είναι μια κινούμενη άμμος και για τους δυο… Δεν αποκλείεται να υπάρξει εκβιασμός σε έναν από τους δυο κι αυτό σε βάθος χρόνου θα επιφέρει το τέλος αυτής της συνεργασίας…Ζημιά από το Γιάνη Βαρουφάκη στον Αλ. Τσίπρα με απίστευτες αποκαλύψεις.Η παρουσίαση του κόμματος του Γιάνη αποδομεί πλήρως τον πρώην σύντροφο και “ρουφάει” μεγάλα ποσοστά στις εκλογές, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον η είσοδος του …

Ο κ. Βελόπουλος κάνει την “Ελληνική Λύση” υπολογίσιμη και γι αυτό προκαλεί τον φθόνο των αντιπάλων του, που μάλλον έχουν άσο στο μανίκι τους προκειμένου να “τραυματίσουν” πολιτικά τον αρχηγό της.

Στο μεταξύ οι προτάσεις για συνεργασίες πέφτουν βροχή… γι αυτό και θα κληθεί να πάρει σημαντική απόφαση για το καλό της χώρας!!Η Χρυσή Αυγή αρχίζει να έχει πρόβλημα εσωτερικής επικοινωνιακής πολιτικής λόγω του “ολοκληρωτικού” αρχηγού της….αλλά κρατάει τα ποσοστά με αυξητική τάση…Για την Δημοκρατική Συμπαράταξη χρειάζεται σκληρός αγώνας για την πολιτική της επιβίωση, ενώ οι συνεργασίες φέρνουν νέα λάθη… Η συνεργασία με την Ν.Δ είναι αναπόφευκτη…!
Στους επόμενους μήνες ο κ. Λεβέντης θα πικραθεί πολιτικά ακόμη μια φορά από τους συν-εργάτες του και έχω γράψει προ πολλού να προσέχει την υγεία του. Η διαχείριση του τον βάζει οριακά στην βουλή, ενώ θα διαδραματίσει ισορροπιστικό ρόλο στην πολιτειακή ανωμαλία που θα ζήσει η χώρα μας…
Ο “Πρίγκιπας” Νικόλαος που φημολογείται ότι θα κατέλθει στον πολιτικό στίβο…. θα πρότεινα να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα… Δεν είναι ακόμη η ώρα…. αλλά κοντοζυγώνει!!!

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards