Αρχική » Άγριος καυγάς μεταξύ Παύλου Πολάκη και Άδωνι Γεωργιάδη στο εντευκτήριο της Βουλής

Άγριος καυγάς μεταξύ Παύλου Πολάκη και Άδωνι Γεωργιάδη στο εντευκτήριο της Βουλής

από admin
Άγριος καυγάς μεταξύ Παύλου Πολάκη και Άδωνι Γεωργιάδη στο εντευκτήριο της Βουλής

Άγριος καυγάς μεταξύ Παύλου Πολάκη και Άδωνι Γεωργιάδη στο καφενείο της Βουλής. Αντάλλαξαν απειλές για την υπόθεση της Novartis. Ακούστηκε η φράση “να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι”.

Στο καφενείο της Βουλής μετέφεραν την γνωστή τους κόντρα ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Παύλος Πολάκης, όπου σχεδόν «ήρθαν στα χέρια» μετά από αντεγκλήσεις για την υπόθεση της Novartis και τις μεταξύ τους ανταλλαγές μηνύσεων.Οι δύο «μονομάχοι» βρέθηκαν να κάθονται σε διπλανά τραπέζια, συνοδεία άλλων βουλευτών των κομμάτων τους. Αναφερόμενος στην δικαστική διαμάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη ο Παύλος Πολάκης φέρεται να απεύθυνε τον λόγο στον Άδωνι Γεωργιάδη με την φράση «εμείς θα τα πούμε μεθαύριο».

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανταπάντησε με την φράση «όποτε θέλεις, σου ετοιμάζω αγωγή 1 εκατ.και την καταθέτω μεθαύριο».

Ο καυγάς άναψε για τα καλά με φωνές ενώ ακούστηκε η φράση «να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι». Επίσης ο Παύλος Πολάκης φέρεται να είπε ότι «οι υποθέσεις που έχουν αρχειοθετηθεί ανασύρονται».Οι φωνές – σύμφωνα με περιγραφές- ακούγονταν στο περιστύλιο και σε άλλα μέρη της Βουλής. Οι δύο βουλευτές, όπως λέγεται- σηκώθηκαν όρθιοι αλλά ανάμεσα τους μπήκαν παριστάμενοι βουλευτές και έτσι αποφεύχθηκαν οι χειροδικίες.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards