Αρχική » Φωτίου στον Realfm 97,8: Πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα είναι αναστρέψιμο

Φωτίου στον Realfm 97,8: Πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα είναι αναστρέψιμο

από admin
Η Φωτίου με νέα θεωρία για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ: Εμείς στην πραγματικότητα κυβερνάμε 9 μήνες!

Η ενίσχυση της ΝΔ είναι μεγάλη, είναι κατώτερο των προσδοκιών μας το αποτέλεσμα για αυτό και προκηρύξαμε τις πρόωρες εκλογές που σημαίνει ότι σεβόμαστε το μήνυμα του λαού”, είπε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στον RealFm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Εμείς πιστεύουμε ότι είναι αναστρέψιμο το αποτέλεσμα. Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ πήρε περίπου 1,5 εκατ. ψήφους, σχεδόν όσο και στις ευρωεκλογές του 2014, ενώ η ΝΔ πήρε σχεδόν όσους ψήφισαν τον Γενάρη του 2015.

Άρα, ο αγώνας μας εμάς είναι να καταφέρουμε να πείσουμε όσους καταρχήν δεν πήγαν να ψηφίσουν, ενώ μας είχαν ψηφίσει στις εκλογές του Γενάρη του 2015, ή επέλεξαν να στείλουν σε εμάς μήνυμα δυσαρέσκειας και κριτικής αλλά δεν θέλουν επ’ουδενί να κυβερνήσει ο Μητσοτάκης τη χώρα. Άρα έχουμε μία δεξαμενή πιστεύουμε πολύ μεγάλη την οποία πρέπει να συσπειρώσουμε και να προχωρήσουμε”, δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Στο ερώτημα τι έφταιξε και ήρθε αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα η κ. Φωτίου απάντησε μεταξύ άλλων: “Πιστεύω ότι το κυρίαρχο είναι ότι δεν επικοινωνήσαμε το πρόγραμμα ενός σημαντικού παραγωγικού μέλλοντος για όλους. Δηλαδή, τι λέμε εμείς στην κοινωνία για αύριο για όλους και κυρίως για τα μεσαία στρώματα και για τους νέους… Δεν καταφέραμε να διαμορφώσουμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τα μεσαία στρώματα, αυτό είναι προφανές.

Άρα και δεν τους πείσαμε ότι αυτό φτιάχνουμε είναι για αυτούς το καλύτερο. Το δεύτερο σημείο νομίζω είναι ότι αντιμετωπίσαμε έναν ιδιότυπο πόλεμο προπαγάνδας με fake news και λάσπη. Εμείς δεν θα μπορούσαμε ποτέ να βγούμε νικητές σε έναν τέτοιο άθλιο πόλεμο. Αυτό αντιμετωπιζόταν μόνο με ισχυρή οργανωτική δύναμη των μελών και φίλων μας που δεν είχαμε, γιατί είχαμε αποσυσπειρωθεί”.

Ακούστε το ηχητικό:


Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards