Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, σε συνέντευξή του σε εφημερίδα «αναφέρει ότι «η κίνηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προσδώσει στις ευρωεκλογές δημοψηφισματικό χαρακτήρα, οπλίζει πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ.

Να πείσει όλους εκείνους τους πολίτες που σκέπτονται την αποχή -την οποία θεωρεί τον πολιτικό αντίπαλο του ΣΥΡΙΖΑ- να κάνουν δεύτερες σκέψεις προκειμένου η αναμέτρηση να αποβεί υπέρ των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου».

Από την επικοινωνία του με τον κόσμο λέει ότι «ένα μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλάει, αλλά θα μιλήσει απευθείας στις κάλπες».


Ερωτηθείςο κ.Κουρουμπλής αν η Συμφωνία των Πρεσπών προκαλεί πολιτικό κόστος στη κυβέρνηση απάντησε ότι «η κυβέρνηση με πολιτική γενναιότητα έλυσε μια εκκρεμότητα που όσο καθυστερούσε λειτουργούσε σε βάρος της χώρας» και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι «οι πολίτες θα κάνουν την υπέρβασή τους και η κυβέρνηση την επομένη της 26ης Μαΐου, αλλά και των εθνικών εκλογών θα είναι και πάλι κυρίαρχη του πολιτικού σκηνικού».

Ως προς την απόδοση των κοινωνικών μέτρων της κυβέρνησης και την τροπολογία για την προστασία της πρώτης κατοικίας είπε ότι η κυβέρνηση «έθεσε ως απόλυτη προτεραιότητά της την προστασία της πρώτης κατοικίας», ενώ οι περίπου οκτώ μήνες μετά την έξοδο από τα μνημόνια αποδεικνύονται πυκνός χρόνος για κοινωνικά μέτρα, παρά τους όποιους υπάρχοντες περιορισμούς, καθώς και πολύτιμος χρόνος που αποτυπώνει το κοινωνικό πρόσωπο της κυβέρνησης, η οποία ψηφίζει κοινωνικά μέτρα που «πρωτίστως αγγίζουν τους «κολασμένους της κρίσης»».

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here