Αρχική » Κυριάκος Μητσοτάκης ΔΕΘ : Έρχονται «δωράκια» στους 12άρηδες που θα εμβολιαστούν

Κυριάκος Μητσοτάκης ΔΕΘ : Έρχονται «δωράκια» στους 12άρηδες που θα εμβολιαστούν

από admin
Κυριάκος Μητσοτάκης ΔΕΘ : Έρχονται «δωράκια» στους 12άρηδες που θα εμβολιαστούν

Freedom Pass – Έρχονται «δώρα» στους 12άρηδες που θα εμβολιαστούν

Πρόκειται για ένα σχέδιο που θα πατάει στο Freedon Pass, το οποίο ανακοινώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, το οποίο αναμένεται να επεκταθεί και για τους ανήλικους.
Προσανατολισμένο στη νέα γενιά θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλο μέρος του φετινού πακέτου ελαφρύνσεων και παροχών, το οποίο θα ανακοινώσει το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της ΔΕΘ.Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, ο πρωθυπουργός προσανατολίζεται σε «δώρα» στην ηλικιακή ομάδα 12-18 προκειμένου τους πείσει να εμβολιαστούν.

Πρόκειται για ένα σχέδιο που θα πατάει στο Freedon Pass, το οποίο ανακοινώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, το οποίο αναμένεται να επεκταθεί και για τους ανήλικους, με τις παροχές να είναι βέβαια διαφορετικές, αφού θα ληφθεί υπόψη η ηλικία τους, αλλά και το γεγονός ότι είναι μαθητές, οπότε ανάλογες θα είναι και οι παροχές.Τα «δώρα» στους 12άρηδες για να εμβολιαστούν
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA, αναμένεται να είναι δώρο τεχνολογικού χαρακτήρα. Δηλαδή με τον εμβολιασμό θα τους δίνεται ένα voucher, το οποίο θα μπορούν να ξοδέψουν προκειμένου να αγοράσουν ένα τηλέφωνο ή ένα τάμπλετ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει γίνει ήδη και σχετική επικοινωνία με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, προκειμένου να παρέχεται μαζί με τις συσκευές και δωρεάν ίντερνετ.Ακολουθήστε μας εδώ
https://www.facebook.com/paradrasi
https://www.facebook.com/EllinwnPyli
World breaking news

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards