Αρχική » Λάμπρος Μίχος…ο υποψήφιος Δήμαρχος που κατάφερε να είναι ΟΛΟΙ απέναντί του

Λάμπρος Μίχος…ο υποψήφιος Δήμαρχος που κατάφερε να είναι ΟΛΟΙ απέναντί του

από admin
Λάμπρος Μίχος...ο υποψήφιος Δήμαρχος που κατάφερε να είναι ΟΛΟΙ απέναντί του

”Parapolitic Annotation”

Εδώ που τα λέμε, θέλει μεγάλη προσπάθεια να είσαι υποψήφιος Δήμαρχος, να λανσάρεις τον εαυτό σου για επιτυχημένο και στο τέλος να συσπειρώνεις ΟΛΕΣ τις παρατάξεις του

Δήμου, απέναντί σου, βλέπε Νικητάκη, Βασιλάκο, Γιάγκα, Γεωργιαννάκη. Τελικά, μόνο ο Λάμπρος Μίχος στην Αγία Βαρβάρα μπορούσε να το καταφέρει. Πραγματικά, θέλει μεγάλη προσπάθεια.

Ακόμα και παλιοί του σύντροφοι από ότι πληροφορήθηκε η «στήλη», την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια μόλις πήραν χαμπάρι, τι πολιτικά παιχνίδια παίζει και ότι τελικά, δεν στήριξε, ούτε τον Γιάννη Σγουρό στις Περιφερειακές εκλογές, ενώ του έβαλε και «τρικλοποδιές». Παρ όλα αυτά, ο αγαπητός Λάμπρος λέει ότι θέλει να κάνει την Αγία Βαρβάρα πρώτη πόλη όπως ήταν πριν πολλά χρόνια. Δηλαδή, κάτι σαν τον Πώποτα στο Κολοκωτρονίτσι. Μπρος…πίσω!

Τώρα, πως γίνεται ένας πρώην Δήμαρχος, που έχει αλλάξει όλα τα κεντροαριστερά κόμματα σαν τα πουκάμισα, να έχει εξαφανιστεί από την πόλη τα δύσκολα χρόνια των μνημονίων, να εμφανίζεται ξαφνικά από το πουθενά και να θέλει να κάνει την Αγία Βαρβάρα ώπος λέει πρώτη πόλη, για να καταλήξει στο τέλος, να ερωτοτροπεί πολιτικά με την Νέα Δημοκρατία για να ξανά γίνει Δήμαρχος…θέλει πολύ μεγάλη ανάλυση…


Αλλά, όχι προς θεού, εδώ να κάνουμε μια διευκρίνιση, δεν έχουμε τίποτα με τη Νέα Δημοκρατία, μια χαρά κόμμα είναι και καλά το πάει! Απλά, κάποιοι στην Αγία Βαρβάρα, χρησιμοποιούν το κόμμα ως εφαλτήριο προσωπικών φιλοδοξιών και θέλουν να το κάνουν τοπική κολυμπήθρα του Σιλωάμ.

Σε αυτό βέβαια, μεγάλη ευθύνη φέρει και ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής, που ενώ τα βλέπει όλα αυτά, σφυρά αδιάφορα. Στο θέμα της Νομαρχιακής, θα επανέλθουμε λίαν συντόμως, επειδή έχουν σημειωθεί αρκετά «παρατράγουδα» και δεν έχουμε καμία διάθεση να τα προσπεράσουμε και δυστυχώς για κάποιους ζούμε σε μια περιοχή, που τα μαθαίνουμε όλα!.

Παρ όλα αυτά ο Λάμπρος, στη βιασύνη του να κάνει πρώτη την Αγία Βαρβάρα, έχει παρατηρηθεί ότι χρησιμοποιεί πρακτικές του παρελθόντος και επαναφέρει στο προσκήνιο «φαντάσματα» που είχαν αποσυρθεί όπως είναι ο συμπαθέστατος Τάκης από το Αιγάλεω, (ακούγεται έντονα ότι θα τον κάνει γενικό γραμματέα του Δήμου αν γίνει Δήμαρχος) ενώ προσπαθεί να πολώσει το κλίμα σε έναν φιλήσυχο Δήμο που φημίζεται για την ηρεμία και την γαλήνη του.

Ευτυχώς ο Γιώργος Καπλάνης, δεν τσιμπάει στις φθηνές προκλήσεις και έχει αφήσει τον Λάμπρο και την παρέα του… να χτυπιούνται μόνοι τους.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards