Έρχεστε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, νιώθετε περισσότερη ζεστασιά και οικειότητα στις 20 Ιουλίου χάρη στη Νέα Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου.

Ασχολείστε περισσότερο με το σπίτι σας και την οικογένειά σας, φέρνετε στο μυαλό σας το παρελθόν σας και την παιδική σας ηλικία.

Το φεγγάρι σας ζητά να εκδηλώσετε την ευαίσθητη και προστατευτική πλευρά σας και τα συναισθήματά σας, είναι τα θεμέλια για πιο οικείες και σταθερές σχέσεις. Αυτή η νέα Σελήνη επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.ΚΡΙΟΣ
Ανοίγετε την καρδιά και το μυαλό σας σε ένα νέο κεφάλαιο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα χάρη στη νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα μωρό ή μια αλλαγή κατοικίας ή απλά μια αλλαγή στο σπίτι σας, αλλάζοντας τη διαρρύθμιση του σπιτιού σας. Ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο θα μπορούσε να έχει τώρα μια μεγάλη επίδραση στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Μια σημαντική είδηση ή πληροφορία που ασκεί σημαντική επίδραση στη ζωή σας, σας φέρνει η νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Ίσως ξεκινήσετε μια νέα συναρπαστική συνεργασία ή διαμέσου μιας απλής συνομιλίας βρίσκετε την αγάπη των ονείρων σας. Ίσως πάλι αποφασίσετε να εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο το οποίο επεκτείνει τις δεξιότητές σας και φέρνει άνοδο στην εργασία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τη νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, κάνετε νέα όνειρα για τα οικονομικά σας και θέτετε νέους οικονομικούς στόχους για τους επόμενους έξι μήνες. Αν νιώθατε οικονομική ανασφάλεια για την πορεία της οικονομικής σας κατάστασης, τώρα βρίσκετε νέους τρόπους να ανακάμψετε στηριζόμενοι στη διαίσθησή σας. Κάποια άτομα ίσως επηρεάσουν και αλλάξουν ριζικά τις αξίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε την τρέχουσα πορεία της ζωής σας χάρη στη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Ορίζετε νέους στόχους στη ζωή σας, τολμάτε να είστε ο αληθινός εαυτός σας. Προβάλετε τις ικανότητες και τα επιτεύγματά σας στην εργασία σας, κάνετε μια νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή, είτε με τη δημιουργία μιας νέας σχέσης, είτε αναθερμαίνοντας την ήδη υπάρχουσα.ΛΕΩΝ
Αν ήσασταν σε σύγχυση ή νιώθατε μια κρυμμένη δυσαρέσκεια, η νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας βοηθά να δώσετε ένα τέλος στον πόνο και τη θλίψη σας. Ίσως αποφασίσετε να συγχωρήσετε κάποιον που σας πλήγωσε στο παρελθόν ή αφήνετε πίσω σας μια οδυνηρή προδοσία. Εάν είχατε κρύψει τα αληθινά συναισθήματά σας, τώρα είναι η ώρα να τα εκδηλώσετε

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τη νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας, κάνετε νέους φίλους ή μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ή ένα blog στο διαδίκτυο. Ίσως συμμετέχετε σε μια ομάδα στην οποία είστε ο ηγέτης και η οποία αναδεικνύει τις ικανότητές σας. Τώρα δεν θέλετε να ακολουθήσετε τους κανόνες, επιθυμείτε να κάνετε κάτι διαφορετικό και γυρίζετε μια νέα σελίδα στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ
Η πορεία της σταδιοδρομίας σας παίρνει μια νέα στροφή χάρη στη νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Ξεκινά ένας νέος φιλόδοξος κύκλος ανάπτυξης και προόδου όπου καθορίζετε τα επόμενα βήματά σας για την επαγγελματική σας άνοδο. Μπορεί να σκεφτείτε το ξεκίνημα μιας επιχείρησης ή απλά αποκτάτε μια ηγετική θέση στην εργασία σας. Κινηθείτε με τη διαίσθησή σας και θα πετύχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ανακαλύπτετε μια νέα φιλοσοφία ζωής ή κάνετε σχέδια για τη βελτίωση της ζωής σας χάρη στη νέα Σελήνη στον επεκτατικό και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας. Θα μπορούσατε να φυτέψετε τους σπόρους μιας νέας επιχείρησης ή μιας νέα γνώσης, ίσως ακόμα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε ή να ξεκινήστε ένα νέο εκπαιδευτικό σεμινάριο. Προσπαθείτε για την επίτευξη ενός μεγάλου στόχου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γυρίζετε μια νέα σελίδα σε μια σχέση σας με κάποιο στενό σας πρόσωπο ή τα κοινά οικονομικά που έχετε με τους άλλους χάρη στη νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και των κοινών οικονομικών. Έντονα συναισθήματα θα μπορούσαν να έρθουν στην επιφάνεια και τα οποία εκπλήσσουν τόσο εσάς όσο και τους γύρω σας. Κάνετε νέα σχέδια σχετικά με κοινούς οικονομικούς στόχους και το οικονομικό μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική ή/και την επαγγελματική σας ζωή και θέτετε τις βάσεις για περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα. Ξεκινά ένα νέο εξάμηνο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή, είτε με μια νέα σχέση ή την επισημοποίηση της ήδη υπάρχουσας. Καθορίζετε νέα πιο υγιή όρια, χτίζετε τη δική σας ασφάλεια.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δημιουργούνται νέες συνθήκες ή συνήθειες στην εργασία σας χάρη στη νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας. Νιώθετε πιο ανανεωμένοι και μεγαλύτερη ευεξία στη καθημερινή σας ρουτίνα, αλλάζει το καθημερινό πρόγραμμά σας. Μπορεί να υιοθετήσετε μια νέα ρουτίνα ή να ασχοληθείτε με μια νέα δραστηριότητα που αλλάζει προς το καλύτερο τη ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ
Ο έρωτας χτυπά την πόρτα της καρδιάς σας χάρη στη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Μια νέα αγάπη θα σας προσφέρει αληθινές και άκρως ερωτικές στιγμές, παραδίδεστε στον έρωτα ή ακόμα απελευθερώνεστε από το αρνητικό ερωτικό παρελθόν σας. Αν είστε σε σχέση, ζείτε κάτι πολύ πιο όμορφο και συγκλονιστικό με τον αγαπημένο σας, εκπληρώνονται τα όνειρά σας.

Πηγή : zwdiasimeraLoading...