Αρχική » Νέα Σελήνη στους Ιχθύς: Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο ευνοημένα!

Νέα Σελήνη στους Ιχθύς: Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο ευνοημένα!

από admin
Οι μηνιαίες προβλέψεις του Απριλίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 13/03, 12:20 ώρα Ελλάδας, στις 23° 03’ των Ιχθύων. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες) που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.Η συμμετοχή της Αφροδίτης στους Ιχθύς είναι σημαντική, καθώς προσφέρει απλόχερα καινούργιες ευκαιρίες, φέρνει παροχές, διευκολύνσεις, επιπλέον χρήματα, βελτίωση της ερωτικής ζωής και τυχερές γνωριμίες, σχεδόν άκοπα και αβίαστα κι όλα φαίνονται να κυλούν σαν το γάργαρο νερό.

Ας δούμε ποια ζώδια θα έχουν όλες αυτές τις σημαντικές ευκαιρίες στη ζωή τους!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε χρήζει πρωταγωνιστή της περιόδου και σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις τις ενέργειες εκείνες, που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στις επιδιώξεις σου τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Έχοντας και την Αφροδίτη στο πλευρό σου, να συμμετέχει σε αυτήν, είναι πλέον εύκολο το να αλλάξεις και την ερωτική σου ζωή, εφ’ όσον είσαι αρκετά δημοφιλής στο αντίθετο φύλο και σαγηνευτικός. Έχεις, λοιπόν, τη δυνατότητα να πλασάρεις την καλύτερη εικόνα του εαυτού σου, να περάσεις ό,τι θέλεις και να κερδίσεις εντυπώσεις και καρδιές. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις μια μεγάλη σου επιθυμία, όπως επίσης μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, που θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τις μετοχές σου.ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Με την Νέα Σελήνη στον 2ο ηλιακό σου οίκο, τα δεδομένα στα ερωτικά σου αλλάζουν προς το καλύτερο, ενδεχομένως γιατί κι εσύ δεν έχεις πια την ίδια αντιμετώπιση. Είσαι πιο χαλαρός, ξέρεις τι θέλεις, δεν αγχώνεσαι, οπότε είναι πιο εύκολο να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα, με ένα πρόσωπο με το οποίο, εκτός από χημεία θα έχετε και αλληλοκατανόηση..

Επιπλέον, η κατάσταση στα οικονομικά σου μπορεί να μεταβληθεί, θα έχεις μεγαλύτερη άνεση, ενώ δεν αποκλείεται να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου, να πάρεις μια αύξηση, ένα δώρο ή να καταπιαστείς με κάτι καινούργιο που θα σου αποφέρει κέρδος. Πιθανό είναι να κάνεις μια αγορά ή μια συμφωνία που θα αποδειχθεί ιδιαίτερα αποδοτική.

ΛΕΩΝ ♌
Σεξ και χρήματα θα είναι αυτά που θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον σου και η αλήθεια είναι ότι δε χρειάζεται να κάνεις πολύπλοκα πλάνα και κινήσεις, αρκεί να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές, να ακολουθήσεις τη φωνή της διαίσθησής σου γιατί η τύχη και στους δυο τομείς είναι με το μέρος σου. Που λέει ο λόγος και κατά λάθος, τη σωστή επιλογή θα κάνεις.

Το να αναδειχτείς νικητής/α τόσο στην καρδιά ενός προσώπου, που θέλεις να αποκτήσεις, το οποίο θα πίνει νερό στο όνομά σου, όσο και να αυξήσεις τα εισοδήματά σου είναι πολύ πιθανό. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να πετύχεις έναν διακανονισμό χρεών ή δάνειο με αρκετά ευνοϊκούς όρους, όπως επίσης και να λάβεις κάποια κληρονομιά ή αποζημίωση.ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Η Νέα Σελήνη, που γίνεται στον 5ο οίκο σου, εκτός του ότι σε κάνει πολύ πιο δημιουργικό, με αρκετές εμπνεύσεις, οι οποίες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, αν τις υλοποιήσεις, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή, καθώς καινούργια πρόσωπα θα εμφανιστούν στο προσκήνιο, που θα σου προκαλέσουν αρκετά θετικά συναισθήματα και θα θέλεις να μοιραστείς πολύτιμες στιγμές μαζί τους. Το σίγουρο είναι ότι η πέρασή σου θα αυξηθεί αρκετά και οι διαθέσιμες επιλογές σου θα είναι η μια καλύτερη από την άλλη.

Ένα ειδύλλιο είναι πολύ πιθανό, αρκεί να είσαι και εσύ πρόθυμος να μπεις στο παιχνίδι, να προσφέρεις με την καρδιά σου και φυσικά να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να κάνετε με τον άνθρωπό σου σχέδια για να μεγαλώσετε την οικογένειά σας κατά ένα μέλος ακόμα, ενώ αν έχεις ήδη παιδιά, εκτός από ευχάριστες στιγμές, θα σου φέρουν και… χαρές.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards