Αρχική » Νικόλαος Κολιάκος – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας

Νικόλαος Κολιάκος – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας

από admin
ΚΟΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. (ε.α.) ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Αγαπητοί μου φίλες και φίλοι, Συνδημότισσες και συνδημότες.
Σας ευχαριστώ θερμά για την στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια. Όλοι μαζί θα στείλουμε και πάλι το μήνυμα της νίκης για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Το οδοιπορικό που ξεκίνησε εδώ και χρόνια στον Δήμο μας δεν σταματάει εδώ. Έχουμε τη θέληση και τη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με το ίδιο πάθος και αξιοκρατία για τα επόμενα 4 χρόνια.
Μαζί αλλάζουμε την Αγιά Βαρβάρα, μαζί θα αλλάξουμε την ζωή μας, μαζί θα αγωνιστούμε για την πόλη των παιδιών μας. Χωρίς κομματικές διακρίσεις και με ξεκάθαρους στόχους. Ενεργώντας με απόλυτη διαφάνεια στην οικονομική διαχείριση των κονδυλίων, δώσαμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα του πολίτη . Είμαστε εδώ για να υπηρετούμε εσάς, το κάναμε με επιτυχία και έχουμε την δύναμη να το συνεχίσουμε.
Το όραμά μας για ένα σύγχρονο Δήμο γίνεται πράξη.

Μας δώσατε την εντολή να δουλέψουμε με ανιδιοτέλεια, υπευθυνότητα και σεβασμό. Για ένα Δήμο κοινωνικά δίκαιο, αναπτυξιακά δυναμικό, πρωτοπόρο σε όλα τα επίπεδα. Τα καταφέραμε, σε ένα δύσκολο οικονομικά περιβάλλον. Έχουμε όμως πρόγραμμα και σχέδιο να συνεχίσουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα. Ο τόπος μας δεν χρειάζεται ατέλειωτες λίστες προεκλογικών υποσχέσεων, αλλά σοβαρή δουλειά, έργα υποδομής, έργα που στην παρούσα οικονομική κατάσταση της χώρας μας είναι εφικτά.
Δεν μας φοβίζουν τα δύσκολα, καθώς αυτή η πόλη είναι η ζωή μας, είναι το μέλλον των παιδιών μας.
Η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις ή προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.
Προς αυτή την κατεύθυνση πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλω αποτελεσματικά με τους συνυποψήφιους συναδέλφους μου, ισχυροποιώντας την νικηφόρα παράταξη « Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ ». #idikimaspoli
Κρίνω αναγκαίο για την προκοπή αυτού του τόπου να συμπαρασταθώ και να συνταχθώ με τον Δήμαρχό μας Γιώργο Καπλάνη . Είναι αυτονόητη πράξη καθήκοντος, επειδή μας συνδέουν κοινοί αγώνες και μοιραζόμαστε κοινές ελπίδες και οράματα για το Δήμο μας.
Ο Γιώργο Καπλάνης έχει τις γνώσεις που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου και μπορεί στις δύσκολες συγκυρίες για τον τόπο μας να τα καταφέρει.

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας χρειάζεται σήμερα έναν δήμαρχο με εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σοβαρό, δραστήριο και εργατικό, που θα ενώνει και δεν θα διχάζει, που θα θέτει ως προτεραιότητά του το κοινό καλό, που θα επιδιώκει τη συνεργασία και τη συναίνεση, την πρόοδο και την ανάπτυξη.
Έχει την εμπειρία της συμμετοχής στα κοινά και της εκπροσώπησης των συμπολιτών του, που επί χρόνια τον τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.
Σας καλώ να συνεχίσουμε μαζί στο νέο προσκλητήριο της Νίκης για την νέα 4ετια ώστε να υλοποιήσουμε το σχέδιο για την πόλη που έχουμε δεσμευτεί.
Σας ευχαριστώ όλους από Καρδιάς!!

ΚΟΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. (ε.α.)
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

www.facebook.com

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards