Αρχική » Μεγάλη επιτυχία στην προεκλογική συγκέντρωση του Νίκου Κολιάκου στην Αγία Βαρβάρα

Μεγάλη επιτυχία στην προεκλογική συγκέντρωση του Νίκου Κολιάκου στην Αγία Βαρβάρα

από admin

Την περασμένη Δευτέρα, στις 8:00 το απόγευμα, είχα την τιμή να παρουσιάσω την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

…της Αγίας Βαρβάρας και εκ νέου υποψηφίου δημοτικού συμβούλου κ. Νίκου Κολιάκου, ο οποίος κατεβαίνει με το συνδυασμό του δημάρχου Γιώργου Καπλάνη.

Η εκδήλωση έγινε στον υπέροχο χώρο του αναψυκτήριου «Λίθος». Συγκεντρώθηκαν φίλοι και γνωστοί του κ. Κολιάκου, ο οποίος μίλησε από καρδιάς, για το πώς άσκησε και πως θα συνεχίσει να ασκεί πολιτική, με γνώμονα το καλό της πόλης και όχι ιδιοτελή συμφέροντα.Αναφέρθηκε στο χαρακτήρα και στον τρόπο που άσκησε πολιτική ο νυν δήμαρχος, γεγονός που τον ενέπνευσε για να συμπαραταχθεί μαζί του και για μια ακόμη φορά να επιλέξει να συμπορευθούν σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που θα περάσει η τοπική αυτοδιοίκηση με τον Κλεισθένη.

Πολιτική Εκδήλωση – Ομιλία υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου για την Αγία Βαρβάρα, Νικόλαου Κολιάκου.

Τον κ. Κολιάκο τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης καθώς και αξιόλογα μέλη της τοπικής κοινωνίας, μεταξύ αυτών ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου της Αρμενικής Κοινότητας Δρ. Παύλος Τσολακιάν, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το Γιάννη Σγουρό, στο δυτικό τομέα, πρόεδρος των εργαζομένων στον ΕΣΔΝΑ κ. Γιώργος Ζαχαρόπουλος, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το Γιάννη Σγουρό, στο βόρειο τομέα, δημοσιογράφος Στέφανος Σιμωτάς, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο δυτικό τομέα με το συνδυασμό του κ. Γιώργου Πατούλη κ. Ανδρέας Σπυράκος.

Συνέχεια στο pitsounicity

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards