Αρχική » Παγώνη: Οι άνω των 60 να κάνουν την 4η δόση εμβολίου το ταχύτερο

Παγώνη: Οι άνω των 60 να κάνουν την 4η δόση εμβολίου το ταχύτερο

από admin
Η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη – μιλώντας στον ΑΝΤ1 – αναφέρθηκε στην ευλογιά των πιθήκων, τονίζοντας πως μόλις 48

Η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη – μιλώντας στον ΑΝΤ1 – αναφέρθηκε στην ευλογιά των πιθήκων, τονίζοντας πως μόλις 48 περιστατικά έχουν εμφανιστεί στη χώρα μας.

Σε ότι αφορά τα 2.800 εμβόλια που έρχονται σήμερα στη χώρα μας, αυτά προορίζονται για τις ευπαθείς ομάδες, για όσους δηλαδή έχουν προσβληθεί από την νόσο κι έχουν υποκείμενα νοσήματα, καθώς μπορούν να εμβολιαστούν μέχρι και την 4η μέρα μετά την νόσηση.

Σε ότι αφορά την πανδημία του κορονοϊού και το κατά πόσο θα πρέπει να γίνει και πάλι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός από το φθινόπωρο, η κ. Παγώνη απάντησε ότι αυτό που καταλάβαμε κατά τη διάρκεια της πανδημίας η υποχρεωτικότητα είναι κάτι που δεν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία του Έλληνα.

Παρά ταύτα το εμβόλιο μας προσφέρει ουσιαστική προστασία απέναντι στην βαριά νόσηση και κατά συνέπεια ειδικά οι άνω των 60 ετών θα πρέπει να εμβολιαστούν το ταχύτερο δυνατόν και να μην περιμένουν τα επικαιροποιημένα εμβόλια τα οποία αναμένονται τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου.

Επίσης και μεταξύ άλλων, η κ. Παγώνη είπε ότι η υποπαραλλαγή Κένταυρος αναμένεται να έρθει στη χώρα μας προς το τέλος Αυγούστου και τα κρούσματα θα αρχίζουν να εμφανίζονται μαζικά προς το τέλος Σεπτεμβρίου.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards