Αρχική » Αυτή είναι η «αδιάψευστη απόδειξη» ότι τα εμβόλια mRNA προκαλούν βλάβες στα αγγεία και σε ζωτικά όργανα

Αυτή είναι η «αδιάψευστη απόδειξη» ότι τα εμβόλια mRNA προκαλούν βλάβες στα αγγεία και σε ζωτικά όργανα

από admin
Αυτή είναι η «αδιάψευστη απόδειξη» ότι τα εμβόλια mRNA προκαλούν βλάβες στα αγγεία και σε ζωτικά όργανα.Ακολουθεί μια περίληψη των ευρημάτων: Τα εμβόλια mRNA δεν παραμένουν στο σημείο της ένεσης. Αντίθετα κατευθύνονται σε όλο το σώμα και συσσωρεύονται σε διάφορα όργανα.

Πρόσφατη μελέτη επιβεβαιώνει με «αδιαμφισβήτητο τρόπο» ότι τα εμβόλια mRNA προκαλούν βλάβες στα αγγεία και διάφορα όργανα.

Η μελέτη, που διεξήχθη από τους μικροβιολόγους Dr. Michael Palmer και Dr. Sucharit Bhakdi, βασίστηκε ως επί το πλείστον στα ευρήματα των Γερμανών παθολόγων Arne Burkhardt και Walter Lang.

Ακολουθεί μια περίληψη των ευρημάτων:

Τα εμβόλια mRNA δεν παραμένουν στο σημείο της ένεσης. Αντίθετα κατευθύνονται σε όλο το σώμα και συσσωρεύονται σε διάφορα όργανα.
Τα εμβόλια Covid που βασίζονται σε mRNA προκαλούν μακροχρόνια παραμονή της πρωτεΐνης ακίδας SARS-CoV-2 σε πολλά όργανα.
Η επαγόμενη από το εμβόλιο παραμονή της πρωτεΐνης ακίδας προκαλεί φλεγμονή που μοιάζει με αυτοάνοσο νόσημα.
Η φλεγμονή που προκαλείται από το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη οργάνων, ειδικά στα αγγεία, μερικές φορές με θανατηφόρα αποτελέσματα.

«Αυτή η μελέτη, από τον τύπο των χρωστικών που χρησιμοποιούν, είναι αδιάψευστη απόδειξη ότι η πρωτεΐνη ακίδα πηγαίνει παντού – καρδιά, ωοθήκες, ήπαρ, σπλήνα – και σε μικρότερο βαθμό στους όρχεις».

Η Dr. Sherri Tenpenny, ειδικός στις παρενέργειες στα εμβόλια, είπε στους The Epoch Times: «Το εμβόλιο αυτό προκαλεί βλάβες σε διάφορα όργανα. Αυτό είναι που οδηγεί σε υπογονιμότητα στις γυναίκες».

«Υπήρξαν πολλές υποθέσεις σχετικά με τη ζημιά που προκαλούν αυτά τα εμβόλια. Τώρα, με αυτές τις διαφάνειες παθολογίας και τους συγκεκριμένους τύπους ανοσοχημικής χρώσης, οι Bhakti και Palmer δείχνουν -αναμφισβήτητα- ότι η πρωτεΐνη ακίδα διαχέεται γρήγορα σε κάθε όργανο που εξέτασαν», είπε η Tenpenny.
«Όσοι από εμάς προειδοποιήσαμε για τους κινδύνους αυτών των εμβολίων για τον Covid λογοκρίθηκαν και γελοιοποιήθηκαν ευρέως», δήλωσε στους The Epoch Times η Dr. Christiane Northrup, πρώην συνεργάτης του Αμερικανικού Κολλεγίου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων.

   

«Δυστυχώς δεν κάναμε λάθος»

«Μακάρι να είχαμε κάνει λάθος αλλά δεν κάναμε. Και επιτέλους έχουμε αδιάψευστη απόδειξη», πρόσθεσε η Northrup.
Σύμφωνα με την τοξικολόγο Janci Lindsay, η οποία παρακολουθεί την ιστορία του εμβολίου από την έναρξή του, τονίζει πως αυτή η μελέτη επιβεβαιώνει ότι το εμβόλιο Covid της Pfizer μπορεί να μεταγραφεί σε κυτταρικό DNA — σε ένα σύστημα in vivo.

Η μελέτη Palmer και Bhakdi λέει ότι οι «περιορισμένες πειραματικές μελέτες που είναι διαθέσιμες (2015, 2018)» υποδεικνύουν ότι το εγχυόμενο τροποποιημένο mRNA θα πρέπει να αποικοδομηθεί «μέσα σε λίγες ημέρες έως μερικές εβδομάδες από την ένεση».

Αλλά, «αυτό είναι προφανώς δύσκολο να συναχθεί με την παρατηρούμενη μακροχρόνια έκφραση με κάποια μορφή, η γενετική πληροφορία φαίνεται να διαιωνίζεται in-vivo», αναφέρει η μελέτη.

«Τα ευρήματά τους για την πρωτεΐνη ακίδας εννέα μήνες μετά τη λήψη του εμβολίου υποστηρίζουν είτε τη γονιδιωματική ενσωμάτωση του mRNA που κωδικοποιεί την πρωτεΐνη ακίδας στο γονιδίωμα των κυττάρων που φαίνεται ότι την εκφράζουν, είτε ότι το συνθετικά τροποποιημένο αγγελιοφόρο RNA παραμένει σταθερό σε αυτά τα κύτταρα μήνες αφότου υποτίθεται ότι είχε αποικοδομηθεί», είπε η Lindsay.

«Αυτή η συστατική έκφραση της πρωτεΐνης ακίδας θα εξαντλούσε το ανοσοποιητικό σύστημα και ή θα το καθιστούσε πιθανώς μη ανταποκρινόμενο ή ανεκτικό στην πρωτεΐνη ακίδας, επιτρέποντας ανείπωτη βλάβη που προκαλείται από την ακίδα», πρόσθεσε.

   
Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards