Αρχική » Σβίγκου- Ο λαός φταίει για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

Σβίγκου- Ο λαός φταίει για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

από admin
Σβίγκου Στους πολίτες και την… νοημοσύνη τους έριξε την ευθύνη για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ η εκπρόσωπος
Στους πολίτες και την… νοημοσύνη τους έριξε την ευθύνη για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, μιλώντας το πρωί στο ρ/σ «Στο Κόκκινο», επιχειρώντας να εξηγήσει τα αίτια της ήττας.

Σύμφωνα με την κα Σβίγκου, αλλά και αρκετά ακόμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία έσπευσαν τις τελευταίες ημέρες να εξηγήσουν την ήττα, οι πολίτες δεν κατάφεραν να αντιληφθούν το έργο της κυβέρνησης.

«Επειδή υλοποιήσαμε και πολιτικές μνημονιακές οι οποίες δεν ήταν δικές μας και οι οποίες είχαν και αυτές βάρη στους πολίτες, ακόμα και η έξοδος από τα μνημόνια και τα θετικά μέτρα τα οποία ψηφίστηκαν μετά τον Αύγουστο, οι θετικές επιπτώσεις τους δεν έχουν γίνει ακόμα αντιληπτές σε μια μεγάλη μάζα του πληθυσμού», υποστήριξε η κα Σβίγκου. «Σε πολίτες οι οποίοι έχουν ζήσει σωρευτικά θα λέγαμε τις επιπτώσεις των μνημονίων. Οπότε αυτό το μήνυμα το ακούμε».

Η κ. Σβίγκου υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε σημαντικές νίκες στην οικονομία και μάλιστα πως κατάφερε να σταθεροποιήσει την κατάσταση στα μεσαία στρώματα, κόντρα στην κριτική που δέχεται η κυβέρνηση και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ακόμα και από μεγάλη ομάδα εντός του κόμματος για το θέμα αυτό.


Παράλληλα, η κα Σβίγκου επιμένει στο αποτυχημένο δίλημμα που έθεσε κατά την προεκλογική περίοδο ο Αλέξης Τσίπρας, για τους «πολλούς κόντρα στην ελίτ». «Η Ν.Δ. έχει ένα εντελώς αντίθετο σχέδιο το οποίο στηρίζει μία ελίτ ολιγαρχών που δεν έχουν καμία σχέση με τις ανάγκες της ευρείας πλειοψηφίας της κοινωνίας. Θα δοθεί μια σκληρή μάχη ανάμεσα σε αυτά τα δύο αντίπαλα σχέδια».

Η Ράνια Σβίγκου εμφανίστηκε αισιόδοξη πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εθνικές εκλογές καθώς «μια δύναμη την οποία εμπιστεύτηκαν και συνεχίζει να την εμπιστεύεται το 24% των όσων ψήφισαν στις ευρωεκλογές, αλίμονο εάν «πάει να πετάξει λευκή πετσέτα» σε μια τόσο κρίσιμη μάχη για το μέλλον της χώρας. Όχι απλά θα τη δώσουμε αυτή τη μάχη, αλλά θα την δώσουμε, θεωρώ, ακόμα πιο αποφασισμένοι από τις ευρωεκλογές».

Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards