Αρχική » «Ορθια Ελλάδα»- Νέο κόμμα από Μητρόπουλο & Ρωμανιά

«Ορθια Ελλάδα»- Νέο κόμμα από Μητρόπουλο & Ρωμανιά

από admin
«ΟΡΘΙΑ ΕΛΛΑΔΑ»Μητρόπουλος-Ρωμανιάς

«Ορθια Ελλάδα» ονομάζεται η νέα πολιτική κίνηση που ιδρύθηκε, με πρωτοστατούντες τους Γιώργο Ρωμανιά και Αλέξη Μητρόπουλο.

Στην σχετική ενημέρωση αναφέρεται: «Ολοκληρώθηκε σήμερα και τυπικά η ίδρυση της νέας Πολιτικής Κίνησης «ΟΡΘΙΑ ΕΛΛΑΔΑ» με πρωτοβουλία χιλιάδων μελών και στελεχών τής Ένωσης για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους (ΕΝΥΠΕΚΚ, enypekk.gr)

Αντιπροσωπεία τής προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής κατέθεσε (αριθ.πρωτ. 3027/2019) τα κατά νόμο νομιμοποιητικά έγγραφα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία.


Ο νέος πολιτικός φορέας που ξεκίνησε με πρωτοβουλία τής ηγεσίας τής ΕΝΥΠΕΚΚ, τους κ.κ. Γιώργο Ρωμανιά (δικηγόρος, οικονομολόγος), Αλέξη Μητρόπουλο (πανεπιστημιακός), Διονύσιο Χιόνη (πανεπιστημιακός) κ.ά., θα λάβει μέρος με πλήρεις συνδυασμούς τόσο στις προσεχείς Εθνικές Εκλογές όσο και στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Η νέα Πολιτική Κίνηση «ΟΡΘΙΑ ΕΛΛΑΔΑ» δίνει στη δημοσιότητα την Ιδρυτική της Δήλωση και την προγραμματική Διακήρυξη της 11μελούς προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, στην οποία μετέχουν (κατ’ αλφαβητική σειρά) και οι:

  1. Αντωνιάδης Ιωάννης,
  2. Γαβριήλ Γεώργιος,
  3. Λιαροκάπης Βελισσάριος (Άρης),
  4. Μπουκουβάλας Χαράλαμπος,
  5. Ναυροζίδου Μαρία,
  6. Οικονομίδης Σπυρίδων,
  7. Πολυμένης Βασίλειος και
  8. Στρογγύλης Κομνηνός.
Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards