Αρχική » Ρωσία: Οι στόχοι έχουν φορτωθεί στον RS-28 Sarmat αν εμπλακεί το ΝΑΤΟ…

Ρωσία: Οι στόχοι έχουν φορτωθεί στον RS-28 Sarmat αν εμπλακεί το ΝΑΤΟ…

από admin
Ρωσία: Οι στόχοι έχουν φορτωθεί στον RS-28 Sarmat αν εμπλακεί το ΝΑΤΟ

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και νυν αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της χώρας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, εξέδωσε μανιφέστο υπέρ της χρήσης πυρηνικών όπλων στην Ουκρανία τονίζοντας ότι η Μόσχα «έχει το δικαίωμα να τα χρησιμοποιήσει» και ότι «η Δύση δεν θα αντιδράσει, καθώς φοβάται μια πυρηνική αποκάλυψη».

Ο Ν.Μεντβέντεφ έγραψε στο μανιφέστο του “καρμπόν” τα ίδια πράγματα, με αυτά που ανέφεραν ρωσικά ΜΜΕ 24 ώρες πριν και αποκάλυψε χτες το WarNews247. Αυτό δείχνει ότι η απόφαση είναι ειλημμένη στο Κρεμλίνο.

Επιπλέον, ρωσικά ΜΜΕ “συμπληρώνουν” αυτό το μανιφέστο τονίζοντας πως σε περίπτωση εμπλοκής ΝΑΤΟ και ΗΠΑ, οι στόχοι θα έχουν ήδη φορτωθεί στους ρωσικούς διηπειρωτικούς πυραύλους και από κει και πέρα “ο Θεός να βάλει το χέρι του”….

Πρόκειται για σαφέστατη προειδοποίηση σε ΝΑΤΟ-ΗΠΑ μη εμπλοκής στο τακτικό πυρηνικό πλήγμα που θα δεχτεί η Ουκρανία αν η κατάσταση φτάσει στο “σημείο μηδέν”. Οι δηλώσεις αυτές επιβεβαιώνουν και το DEFCON 3 στις ΗΠΑ.

Μανιφέστο Μεντβέντεφ: Η Ρωσία έχει δικαίωμα να ρίξει πυρηνικά στην Ουκρανία!
Ο Αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας και πρώην πρόεδρος της χώρας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, έκανε ρητά λόγο για ένα ενδεχόμενο πυρηνικό πλήγμα στην Ουκρανία λέγοντας πως η υπό τις ΗΠΑ στρατιωτική συμμαχία θα μείνει μακριά από τη σύγκρουση επειδή φοβάται μια πυρηνική καταστροφή.

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας που τώρα είναι αναπληρωτής πρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, δήλωσε πως η Ρωσία έχει το δικαίωμα να αμυνθεί με πυρηνικά όπλα, αν εξωθηθεί πέραν των ορίων της, και πως αυτό «σίγουρα δεν είναι μπλόφα».

«Ας φανταστούμε πως η Ρωσία εξαναγκάζεται να χρησιμοποιήσει το πιο τρομακτικό όπλο εναντίον του ουκρανικού καθεστώτος, το οποίο έχει πραγματοποιήσει μια μεγάλης κλίμακας επιθετική ενέργεια που είναι επικίνδυνη για την ίδια την ύπαρξη του κράτους μας.

Σύμφωνα με το ρωσικό πυρηνικό δόγμα, ο πρόεδρος μπορεί να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, αν το κράτος αντιμετωπίζει υπαρξιακή απειλή, ακόμη και από συμβατικά όπλα.

Πιστεύω πως το ΝΑΤΟ δεν θα επέμβει άμεσα στη σύγκρουση ακόμη και σ’ αυτό το σενάριο.

Οι δημαγωγοί στην άλλη πλευρά του ωκεανού και στην Ευρώπη δεν θα πάνε να πεθάνουν σε μια πυρηνική αποκάλυψη.

Πρέπει να σας θυμίσω και πάλι – γι’ αυτά τα κουφά αυτιά που ακούν μόνο τον εαυτό τους. Η Ρωσία έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, αν είναι απαραίτητο», δήλωσε ο Μεντβέντεφ προσθέτοντας πως θα το πράξει «σε προκαθορισμένες περιπτώσεις» και συμμορφούμενη αυστηρά προς την κρατική πολιτική.

Σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ, η ασφάλεια της Ουάσιγκτον, του Λονδίνου και των Βρυξελλών είναι πολύ πιο σημαντική για το ΝΑΤΟ από τη μοίρα της Ουκρανίας, που όπως είπε, κανείς δεν χρειάζεται, ακόμη κι αν έχει εφοδιαστεί με όπλα.

«Η προμήθεια σύγχρονων όπλων είναι απλώς μια επιχείρηση για τις δυτικές χώρες, όμως αφορά σε μεγάλο βαθμό και το μίσος προς εμάς. Όχι πια. Οι υπερπόντιοι και οι Ευρωπαίοι δημαγωγοί δεν πρόκειται να χαθούν σε μια πυρηνική αποκάλυψη. Ως εκ τούτου, θα καταπιούν τη χρήση οποιουδήποτε όπλου στην τρέχουσα σύγκρουση» υποστήριξε.

Οι εχθροί μας λατρεύουν να κάνουν μεγαλειώδεις δηλώσεις. Λειτουργήστε με τους όρους «ελευθερία», «δημοκρατία», «αποστολή». Στην πραγματικότητα, αυτό είναι απλώς τελετουργική λεκτική διάρροια.

Συνέχεια στο warnews247

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards