Μέλη του Ρουβίκωνα βρέθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες Τετάρτη έξω από το σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα όπου πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα στον τοίχο.

«Παρέμβαση» έξω από το σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, στη Σταμάτα, έκαναν μέλη της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες Τετάρτη.

«Οποιος αρνείται να προσαρμοστεί…»
Τα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα στο τοίχο (φωτογραφία, επάνω, από τη συλλογικότητα) ενώ από ανάρτησή τους στο Διαδίκτυο προκύπτει ότι η ενέργεια σχετίζεται με τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού «όποιος αρνείται να προσαρμοστεί πεθαίνει».

Η δήλωση του κ. Πέτσα έγινε προχθές Τρίτη στη διάρκεια συνέντευξής του στον Ant1 αφού όλοι οι δημοσιογράφοι του πάνελ τον ερώτησαν γιατί το κράτος δεν επιδοτεί τα νοικοκυριά ώστε να αλλάξουν το είδος θέρμανσής τους από φυσικό αέριο σε πετρέλαιο.

«Όλοι εμείς όμως, ο κόσμος της βάσης, που καλούμαστε να προσαρμοστούμε με άνισους όρους στις εκάστοτε συνθήκες κρίσης, ξέρουμε και να απαντάμε και να αντιστεκόμαστε όταν απειλούμαστε» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του ο Ρουβίκωνας, παραθέτοντας και βίντεο.

Από στην αστυνομία έγινε γνωστό πως μετά την «παρέμβαση» του Ρουβίκωνα προσήχθησαν τρία άτομα, τα οποία στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα.

«Φασιστική επίθεση»
Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Πέτσας έκανε λόγο για «φασιστική επίθεση»:

Loading...