Αρχική » Ρόζ φεγγάρι – «Μοίρα άσχημη και δολοφονική»: «Να προσέχει ο Τσίπρας

Ρόζ φεγγάρι – «Μοίρα άσχημη και δολοφονική»: «Να προσέχει ο Τσίπρας

από admin
Ρόζ φεγγάρι – «Μοίρα άσχημη και δολοφονική»: «Να προσέχει ο Τσίπρας – Θέματα σε Αιγαίο, Θράκη – Εκπλήξεις στις εκλογές»

Το μήνυμα της πανσέληνου Ρόζ φεγγάρι που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Κριού και στις 29 και 7 μοίρες του Ζυγού, μεταφέρει η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου μιλώντας στην Espresso.

Οπως εξηγεί το “Ροζ Φεγγάρι” πραγματοποιείται σε μία μοίρα άσχημη και “δολοφονική”.

“Το σπάνιο αυτό αστρολογικό φαινόμενο Ρόζ φεγγάρι προκαλεί αλαζονεία και έπαρση σε εκείνους που διαθέτουν πολιτική, στρατιωτική και οικονομική δύναμη. Το μήνυμα της πανσελήνου είναι ξεκάθαρο, για αυτό και πρέπει να αφουγκραστούμε, καθώς, όπως είπε και ο μεγάλος ιστορικός της αρχαιότητας Θουκυδίδης, ‘Ο λαός σώπαινε και κανείς δεν μιλούσε, γιατί ήταν φοβισμένος και έβλεπε πως οι συνωμότες ήταν πολλοί’”, ανέφερε η αστρολόγος.

Σημαντικές σε όλο αυτό το αστρολογικό σκηνικό είναι και οι επιρροές που δέχεται το πλανητικό σύστημα από τον Ουρανό στον Ταύρο και οδηγούν τους πολιτικούς στον γκρεμό: «ουσιαστικά μέσα από την αλλαζονική συμπεριφορά τους θα χάσουν τελείως τον πολιτικό έλεγχο. Αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο είναι ο Αλέξης Τσίπρας, Ταγιπ Ερντογάν,Εντι Ράμα, Εμμανουέλ Μακρόν. Επίσης μεγάλα θα είναι τα θέματα που θα προκληθούν από τις αναταραχές και το μεγάλο κύμα μετανάστευσης εξαιτίας του νέου πολέμου στη Μέση Ανατολή».

«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας είναι Τίγρης στο κινέζικο ωροσκόπιο και χρειάζεται περισσότερο από ποτέ να δείξει προσοχή καθώς κινδυνεύει να οδηγήσει τη χώρα και τους πολίτες σε επικίνδυνες ατραπούς (δρόμοι, μονοπάτια) που θα αλλάξουν δραματικά όλη την πορεία. Επιβάλλεται να προσέξει την πανσέληνο αυτή που στέλνει μηνύματα ανατροπής και δημιουργεί τις λεγόμενες στηλιτικές εκλογές, μέσα από το τετράγωνο Κρόνος-Πλούτωνας, το οποίο είναι ενεργοποιημένο.


Εκπλήξεις στις δημοτικές εκλογές με το 70% των δήμων να πηγαίνει σε δεύτερο γύρο, όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, ενώ θα προκύψουν πολιτικές συμμαχίες που δεν περιμέναμε. Η πανσέληνος φέρνει περιορισμό της ελευθερίας, εξέγερση, προβλήματα με τους μετανάστες και θέματα σε συγκοινωνίες και επικοινωνία. Επίσης, με τον Αρη στους Διδύμους, αυξάνονται τα ατυχήματα στη θάλασσα, τα σκάνδαλα, η εγκληματικότητα, η απάτη και το ψέμα. Θέματα στο Αιγαίο και στη Θράκη».

Η πανσέληνος θα φέρει αναταραχές στα χρηματιστήρια όλου το κόσμου ενώ θα κλονίσει την αξιοπιστία του ευρώ ως ενιαίου νομίσματος. Σκοτώνει τα παλιά πολιτικά συστήματα και φέρνει την συμπαντική νομοτέλεια στη γη κυρίως σε Ελλάδα και Ευρώπη μέσα από τις συμπαντικές οντότητες, την αλαζονική «ύβριν» την απρόσεκτη «άτη», τη θεία δίκη της νέμεσις και την καταστροφική «τίσι».

Η άνοδος της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη αλλά και οι συμμαχίες που θα σχηματιστούν θα αλλάξουν την Ιστορία.Ο αυξημένος θρησκευτικός εξτρεμισμός στη Μέση Ανατολή και σε διάφορες χώρες του κόσμου θα οδηγήσει σε ταραχές και πολέμους, που θα αναγκάσουν πολλούς ανθρώπους να εγκαταλείψουν τη χώρα τους και να προσπαθήσουν να βρουν καταφύγιο στην Ευρώπη. Οι χώρες που σύμφωνα με την πολιτική αστρολόγο θα υποστούν τις μεγαλύτερες ζημιές είναι η Ουγγαρία, η Ιταλία, η Γαλλία, η Τσεχία και η Μεγάλη Βρετανία.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards