Αρχική » Σκάνδαλο υποκλοπών: Με τι στοιχεία πάει ο Βαξεβάνης στη Δικαιοσύνη για τις παρακολουθήσεις υπουργών

Σκάνδαλο υποκλοπών: Με τι στοιχεία πάει ο Βαξεβάνης στη Δικαιοσύνη για τις παρακολουθήσεις υπουργών

από admin
Σκάνδαλο υποκλοπών: Με τι στοιχεία πάει ο Βαξεβάνης στη Δικαιοσύνη για τις παρακολουθήσεις υπουργών

Στο γραφείο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, έφτασε λίγο μετά τις 11 το πρωί ο Κώστας Βαξεβάνης μετά τις σαρωτικές αποκαλύψεις του Documento για τις παρακολουθήσεις υπουργών, πολιτικών και επιχειρηματιών που έχουν βάλει στο καναβάτσο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και έχουν προκαλέσει ισχυρούς εσωκομματικούς τριγμούς σε κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία.

Ο Κώστας Βαξεβάνης συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Γιάννη Μαντζουράνη, αναμένεται να κάνει αναφορά και κατάθεση εγγράφων θέτοντας ένα μείζον νομικό ζήτημα που σχετίζεται άμεσα με τη συνεχιζόμενη προσπάθεια να συγκαλυφθεί το μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών.

Και το νομικό ζήτημα δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι έχει σαλαμοποιηθεί η έρευνα για το σκάνδαλο των υποκλοπών καθώς τρέχουν παράλληλα πέντε διαφορετικές δικαστικές έρευνες, με αποτέλεσμα να μπλοκάρεται η ταχεία εκκαθάριση του σκανδάλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento αναμένεται να επισημαίνει τον κίνδυνο καταστροφής αποδεικτικών στοιχείων και τον κίνδυνο αδυναμίας ανάκτησής τους στο μέλλον. Παράλληλα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ζητηθεί από τον Ισίδωρο Ντογιάκο να ενοποιηθούν οι πέντε έρευνες για το σκάνδαλο των υποκλοπών και να ανατεθεί σε αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου όπως έγινε στην υπόθεση Novartis.

Όσον αφορά στο αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη περί αποδεικτικών στοιχείων που πρέπει να προσκομιστούν από τον Κώστα Βαξεβάνη, ο δημοσιογράφος όπως είναι φυσικό θα επικαλεστεί την προστασία των πηγών του. Παράλληλα, όμως, φέρεται αποφασισμένος να περιγράψει προφορικά μηνύματα αλλά και βίντεο που έχουν καταγραφεί από το κακόβουλο λογισμικό Predator και αφορούν σε συνομιλίες υπουργών που είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards