Αρχική » Τα 5 ζώδια που θα αγανακτήσουν με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό

Τα 5 ζώδια που θα αγανακτήσουν με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό

από admin
Τα 5 ζώδια που θα αγανακτήσουν με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό

Το κάθε ζώδιο λίγο-πολύ θα ταλαιπωρηθεί, αυτά τα 5 όμως περισσότερο απ’ όλα…

Όλα τα ζώδια, ανάλογα με το πού τα “χτυπάει”, θα φτάσουν στο σημείο της αγανάκτησης, υπάρχουν όμως συγκεκριμένα που θα υποφέρουν από τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου δε θα ξέρεις τι σου γίνεται. Άλλα θα ξεκινάς να κάνεις κι αλλού θα καταλήγεις. Είχες βάλει κάποιον σκοπό, είχες έναν στόχο; Ξέχνα τον! Τίποτα δε θα σου πάει όπως είχες με ακρίβεια σχεδιάσει, θα είσαι στην τσίτα και τα νεύρα θα σπάνε, αφού δε θα κουνιέται φύλλο. Μόλις ανοίγεις το στόμα σου να πεις μια κουβέντα θα ανοίγει ταυτόχρονα και ο ασκός του Αιόλου, καθώς το τι εννοείς με το τι γίνεται κατανοητό είναι δυο διαφορετικά πράγματα και οι παρεξηγήσεις δε θα αργήσουν να έρθουν! Θες να γυρίσεις πίσω στα παλιά, στον/ην πρώην και γενικά σε ό,τι αφορά στο παρελθόν σου και να το διορθώσεις; ΟΚ! Νέα ξεκινήματα ξέχνα τα!


ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά και τα eρωτικά σου φαίνεται να στραβώνουν, οπότε μην ελπίζεις πολλά μέχρι τις 4/11 που θα ισιώσει ο ανάδρομος Ερμής. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι κάπου στα τέλη του μήνα θα ξαναπεράσει στο ζώδιό σου, ως ανάδρομος, οπότε, καλύτερα να μην περιμένεις κάτι. Μέχρι τότε, αν χρωστούσες ή είχες δώσει χρήματα, μπορεί και να σε ξεχάσουν ή να στα επιστρέψουν. Αν τώρα δανείσεις χρήματα, θα αργήσεις να τα πάρεις πίσω. Συμφωνίες πάντως μην περιμένεις να προχωρήσουν κι αν γίνει κάτι τέτοιο, στην πορεία θα φανεί ότι δεν ήταν προς το συμφέρον σου. Από την άλλη, το παρελθόν θα σε κυριεύσει, μάτι δε θα κλείνεις τις νύχτες, αφού κάθε στιγμή που έζησες, κάθε συναίσθημα που ένιωσες θα σε βασανίζει και θα είσαι μέσα στον καημό και τον αναστεναγμό! Εκεί απάνω δεν αποκλείεται να επιχειρήσεις επανασύνδεση και ο/η πρώην να γίνει νυν!

ΚΡΙΟΣ

Με το που θα γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής στον Σκορπιό θα αρχίσουν να σε θυμούνται η εφορία, η ασφάλειά σου, η τράπεζα,  και είναι πολύ πιθανό να χρεωθείς ξαφνικά με επιπλέον ποσά, τόκους ή λογαριασμούς που είχες ξεχάσει ή αγνοούσες. Ωστόσο, αν πάει καιρός που ασχολείσαι με παρόμοιες υποθέσεις και σε τραβολόγαγαν δεξιά και αριστερά, χωρίς να πετυχαίνεις κάτι, μάλλον ήρθε η στιγμή να τελειώνουν τα βάσανά σου! Αφού όμως το ξαναεπισκεφτείς, πιέσεις πολύ, τσακωθείς (ευκαιρία θα βγεις να ξεσπάσεις) για την καθυστέρηση, την απάθεια ή την ημιμάθεια των υπαλλήλων. Από την άλλη, να περιμένεις την επιστοφή του ασώτου (ή της άσωτης) που θα θέλει μια δεύτερη ευκαιρία από σένα για να σου αποδείξει τα αισθήματά του/ης. Εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις και το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει να κρίνεις, αν πρόκειται για πραγματική μεταμέλεια ή αλλαγή. Πάντως κράτα μικρό καλάθι.


ΤΑΥΡΟΣ

Οι χλαπάτσες με τον Ερμή ανάδρομο, όσο βρίσκεται απέναντί σου, θα είναι αρκετές, κυρίως όσον αφορά στις σχέσεις σου. Σε αρκετές περιπτώσεις θα θεωρείς ότι το ταίρι σου ή ένας συνεργάτης σου το έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να μην αφήσουν στιγμή να ηρεμήσει το κεφαλάκι σου, αφού πάνω που πας να χαλαρώσεις λίγο,τότε θα τα θυμάται όλα. Σφάλματα, αμαρτίες, υποσχέσεις και χάρες. Κι εδώ δεν ισχύει το ότι τώρα είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Να τα μούτρα, να τα νεύρα, οι μπηχτές και οι έμμεσες απειλές ότι θα πάρει το καπελάκι του, θα φύγει και θα σε αφήσει να κόψεις το λαιμό σου. Καινούργια σχέση ή συνεργασία; Μην το επιχειρήσεις γιατί θα είναι της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικοινωνιακά και όσον αφορά στις μετακινήσεις σου (καθώς ο Ερμής βρίσκεται στον 3ο οίκο σου) με όσα ευτράπελα συμβούν θα σε φτάσουν στα όριά σου και η καθημερινότητά σου θα γίνει “περιπετειώδης”. Κινητά, λαπτοπ, pc, αυτοκίνητα, μηχανάκια, είδη εξοπλισμού γενικά δε φαίνεται να συνεργάζονται. Αν έχεις και γραφειοκρατικά να διευθετήσεις, τότε καλό κουράγιο, αφού είτε θα βρίσκεις κλειστές υπηρεσίες είτε υπαλλήλους και άλλους “ειδικούς” απρόθυμους να σε εξυπηρετήσουν ή πιο πολύ θα σε μπλέκουν, παρά θα σε κατευθύνουν σωστά. Από την άλλη, πρόσεξε τι λες και τι λένε κι οι άλλοι, καθότι οι παρεξηγήσεις με συγγενείς και γνωστούς θα δίνουν και θα παίρνουν. Για προγραμματισμένα ραντεβού ή ταξίδια ούτε λόγος… Το μόνο παρήγορο είναι ότι αν έχεις υποθέσεις που εκκρεμούν, ίσως τώρα να κλείσουν οριστικά.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards