Αρχική » Τσίπρας. Θα κερδίσω παρά τα αρνητικά γκάλοπ!

Τσίπρας. Θα κερδίσω παρά τα αρνητικά γκάλοπ!

από admin
O Τσίπρας λέει ότι θα κερδίσει παρά τα αρνητικά γκάλοπ!

Στόχος είναι η νίκη στις ευρωεκλογές ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός. Εθνικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο. Δεν σκέφτηκα στιγμή το πολιτικό κόστος για να προχωρήσω στη συμφωνία των Πρεσπών, ξεκαθάρισε.

«Είμαι συνηθισμένος να χάνω στις δημοσκοπήσεις και να κερδίζω στις κάλπες» δήλωσε στον Antenna ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας …και ξεκαθάρισε ότι είναι στρατηγική επιλογή η διεξαγωγή των εκλογών το φθινόπωρο καθώς αυτό αποτελεί δείγμα επιστροφής της χώρας στην κανονικότητα.


Εξήγησε ότι δεν φοβάται ότι τυχόν μεγάλη ήττα στις ευρωεκλογές θα οδηγήσει σε μεγαλύτερες απώλειες στις εθνικές εκλογές και ξεκαθάρισε ότι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η νίκη στις ευρωεκλογές και όχι η μικρή ήττα.

Ερωτηθείς αν αισθάνεται ότι είχε μεγάλο πολιτικό κόστος εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως εκτιμά ότι εξαιτίας αυτής ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δυνατότητα μέσω της αναδιάταξης του πολιτικού συστήματος να συγκροτήσει ένα προοδευτικό μέτωπο. «Στα κρίσιμα εθνικά θέματα οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί μετρούσαν το πολιτικό κόστος; Εγώ δεν το σκέφτηκα ούτε μια στιγμή».

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards