Αρχική » Ζώδια Σαββατοκύριακο 25-26/06 – Οδηγήστε Τις Συζητήσεις Με Την Καρδιά Σας Και Όχι Με Το Μυαλό Σας

Ζώδια Σαββατοκύριακο 25-26/06 – Οδηγήστε Τις Συζητήσεις Με Την Καρδιά Σας Και Όχι Με Το Μυαλό Σας

από admin
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 5/8/2022

Ζώδια Σαββατοκύριακο 25-26/06 Α΄.
Ζώδια Σαββατοκύριακο 25-26/06 Κριός .

Αν νομίζατε ότι θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε όλες τις δουλειές του Σαββατοκύριακου, Κριοί, μάλλον έχετε πέσει έξω. Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο μέχρι το βράδυ του Σαββάτου και σας βάζει σε διάθεση διασκέδασης.

Κάποιες φορές το ταχύρρυθμο ζώδιό σας εξισώνει την ταχύτητα με την παραγωγικότητα, αλλά αυτό είναι απλά μια ψευδαίσθηση. Δείτε τι θα συμβεί αν μειώσετε το άγχος και μετατρέψετε μια μέρα με υποχρεώσεις σε μια ευχάριστη αποστολή ανακάλυψης με μερικά διαλείμματα για να χαρείτε τη φύση.

Μόλις η Σελήνη περάσει στους συνεργάσιμους Διδύμους το βράδυ του Σαββάτου, δεν θα λείψουν οι εθελοντές, αν χρειαστείτε ένα άτομο να σας βοηθήσει. Το καλύτερο αφροδισιακό κάτω από τη γοητευτική συγχώνευση Σελήνης-Αφροδίτης της Κυριακής, θα είναι μια πνευματική συζήτηση. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτοί οι ρομαντικοί πλανήτες σταθμεύουν στον τρίτο οίκο της πνευματικότητάς σας.

Σας αρέσουν τα όμορφα πρόσωπα, αλλά αυτή η πλανητική σύζευξη σας κάνει να αναζητάτε ένα όμορφο μυαλό. Κάντε μερικές τολμηρές ερωτήσεις για να πυροδοτήσετε μια συζήτηση και ακούστε περισσότερο απ’ ό,τι μιλάτε. Μοιραστείτε τόσα, όσα χρειάζεται για να δελεάσετε τους ανθρώπους, Κριέ, αλλά αφήστε τους να κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης. Όπως γνωρίζει το έξυπνο ζώδιό σας, όσο περισσότερο δείχνετε ότι ενδιαφέρεστε, τόσο πιο ενδιαφέροντες θα σας βρουν οι άλλοι.

Ταύρος
Αξιοποιήστε τις εκπληκτικές σας ικανότητες προγραμματισμού αυτό το Σάββατο, αλλά όχι για να κάνετε τη ζωή όλων των άλλων ευκολότερη. Με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σας μέχρι νωρίς το βράδυ, γεμίστε τις δικές σας δεξαμενές με μια νέα περιπέτεια. Ετοιμάστε ένα πικνίκ και κάντε πεζοπορία σε ένα μονοπάτι ή οδηγήστε σε μια παραθαλάσσια περιοχή για να κάνετε βουτιές και να δοκιμάσετε χειροποίητο παγωτό. Απλά βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα της ημέρας περιστρέφεται γύρω από τις δικές σας προτιμήσεις. Ίσως θελήσετε να γυρίσετε το χρόνο πίσω αυτή την Κυριακή. Ωραία σκέψη, αλλά το καλύτερο που μπορείτε να ελπίζετε είναι να τον επιβραδύνετε.

Με την ευαίσθητη Σελήνη και την αισθησιακή Αφροδίτη ευθυγραμμισμένες στον γήινο δεύτερο οίκο σας, μπορείτε να είστε δυναμικά παρόντες δίνοντας προσοχή σε όλα τα αξιοθέατα, τους ήχους, τις μυρωδιές και τις γεύσεις κάθε εμπειρίας. Ο ρομαντισμός είναι στην ατμόσφαιρα, και είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι, μπορείτε να προσελκύσετε το άτομο που σας αναλογεί, οδηγώντας τις συζητήσεις με την καρδιά σας και όχι με το μυαλό σας.

Ζώδια Σαββατοκύριακο 25-26/06 Δίδυμοι
Αυτό το Σάββατο, καθώς η ταξιδιάρικη Σελήνη στον Ταύρο περιπλανιέται στον δωδέκατο οίκο σας μέχρι το βράδυ, είναι η ιδανική στιγμή για να σαλπάρετε. Αν είστε αρκετά τυχεροί ώστε να έχετε πρόσβαση σε ένα σκάφος, μια μέρα στο νερό θα ταίριαζε ιδανικά με αυτή την ονειρική ατμόσφαιρα. Αλλά και οποιοδήποτε άλλο είδος “περιπλάνησης” θα σας έκανε καλό, συμπεριλαμβανομένου του να ξαπλώσετε σε μια αιώρα και να αφήσετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί. Αφαιρέστε από την ρουτίνα σας την πίεση να παράγετε οτιδήποτε και, αντίθετα, δείτε πού σας οδηγεί αυτή η ανοιχτή κατάσταση. Το ίδιο βράδυ η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους για δυόμισι ημέρες και θα επιστρέψετε και πάλι στον κατευθυντικό, περιπετειώδη εαυτό σας.

Εκμεταλλευτείτε την αισθησιακή, σαγηνευτική δύναμη της ευθυγράμμισης Σελήνης-Αφροδίτης στο ζώδιό σας την Κυριακή με το να είστε συνειδητοποιημένοι σε ό,τι λέτε και κάνετε. Αν βιαστείτε να διεκπεραιώσετε εργασίες ή γεύματα θα χάσετε την απόλαυση της στιγμής. Το παρατηρητικό σας ζώδιο έχει προβάδισμα σε αυτόν τον τομέα, αλλά μπορείτε να αυξήσετε την ευχαρίστηση στις στιγμές σας δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή. Τα μικρά πράγματα μετράνε. Τηλεφωνήστε σε έναν φίλο αντί να του στείλετε μήνυμα. Πάρτε το γεύμα σας στην εξοχή αντί για την κουζίνα. Και προσθέστε λίγη ζωντάνια στην ημέρα σας ασκώντας το σώμα σας και νιώθοντας ευεξία.

Καρκίνος
Όσο περισσότεροι δεν είναι πάντα τόσο το καλύτερο για τους εσωστρεφείς Καρκίνους. Όμως, καθώς η Σελήνη κινείται στον ενδέκατο οίκο της κοινωνικότητάς σας για μεγάλο μέρος του Σαββάτου, δεν θα σας πειράξει να διευρύνετε τη λίστα των καλεσμένων σας. Μια μεγαλύτερη ομάδα ανθρώπων μπορεί να διευρύνει την πρόσβασή σας σε συζητήσεις που κανονικά δεν θα είχατε. Το κόλπο είναι να αλλάζετε συνομιλητές συχνά αντί να παρασύρεστε σε παρατεταμένες συζητήσεις με ένα ή δύο άτομα. Οι κοινωνικές σας δεξαμενές θα είναι γεμάτες μόλις η Σελήνη περάσει στους Διδύμους και τον αναζωογονητικό δωδέκατο οίκο σας απόψε.

Η απελευθέρωση είναι αναζωογονητικά εύκολη υπό το συνδυασμό Σελήνης και Αφροδίτης την Κυριακή στον δωδέκατο οίκο της απελευθέρωσης και της επούλωσής σας. Σε ποιες απροσδόκητες απολαύσεις μπορεί να πέσετε, αν παραδωθείτε και αφήσετε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί από τους άλλους – ή από την τύχη; Εξασκηθείτε με μικρά πράγματα, όπως το να αφήσετε τον φίλο σας να επιλέξει που θα βγείτε. Επιπλέον, δοκιμάστε να απαλλαγείτε από μια κακή συνήθεια, και να πείτε αντίο σε μια τοξική σχέση!

Ζώδια Σαββατοκύριακο 25-26/06 Λέων
Προτιμάτε να διασκεδάζετε παρά να δουλεύετε τις περισσότερες μέρες, Λέων. Όμως, ενώ η Σελήνη κυμαίνεται στη ζώνη των επιτευγμάτων σας μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, έχετε μια χρυσή ευκαιρία να φέρετε ένα έργο στην τελική ευθεία. Μήπως αν το βγάλετε από τη λίστα σας θα κάνετε χώρο για λίγη πραγματική χαλάρωση; Αν ναι, μην το αναβάλλετε για άλλη μέρα. Μερικές ώρες επικέντρωσης στον στόχο σας, θα μπορούσαν να σας δώσουν κάτι απτό για να καυχηθείτε όταν συναντηθείτε με την παρέα σας το βράδυ. Αισθάνεστε κλειστοφοβικά σε μια φιλία ή ένα ομαδικό σχέδιο;

Με την Αφροδίτη συγχρονισμένη με τη Σελήνη στον συνεργατικό ενδέκατο οίκο σας αυτή την Κυριακή, θα μπορούσατε εύκολα να έρθετε πολύ κοντά για να νιώσετε άνετα. Πριν διακόψετε οποιαδήποτε συνεργασία, δώστε στον εαυτό σας λίγο χώρο για να αναπνεύσει. Μην εγκαταλείψετε καμία δέσμευση, πριν αφήσετε την απουσία σας να εξισορροπίσει τα πράγματα. Με αυτόν τον επιπλέον ελεύθερο χρόνο, κάντε κάτι που επιθυμείτε, όπως μια μεγάλη βόλτα με το ποδήλατο ή να μαγειρέψτε ένα νόστιμο γεύμα μόνο για εσάς – η για εσάς και τον σύντροφό σας.

Παρθένος Ζώδια Σαββατοκύριακο
Πριν γεμίσετε το ημερολόγιό σας για το Σαββατοκύριακο, σκεφτείτε το εξής: Μέχρι το Σάββατο το βράδυ, η Σελήνη στον Ταύρο απολαμβάνει τον νομαδικό ένατο οίκο σας, γεγονός που κάνει οτιδήποτε υπερπρογραμματισμένο να μοιάζει αγχωτικό. Δεδομένου ότι στους Παρθένους αρέσουν τα οργανωμένα σχέδια, τι θα λέγατε για έναν συμβιβασμό; Διαλέξτε έναν προορισμό και δώστε στον εαυτό σας λίγες επιπλέον ώρες για να τον εξερευνήσετε.

Δεν ξέρετε τι μπορεί να ανακαλύψετε καθώς θα περιπλανιέστε σε μια υπαίθρια έκθεση ή θα βγάλετε το ποδήλατό σας από την αποθήκη και θα αρχίσετε να κάνετε πετάλι. Ίσως να βρείτε ακόμα και ένα πολύτιμο αντικείμενο με πρακτική χρήση για το σπίτι σας. Αυτή είναι μια Κυριακή που ενισχύει την καριέρα σας, χάρη στην ισχυρή σύζευξη της Σελήνης και της Αφροδίτης στον επαγγελματικό δέκατο οίκο σας.

Θέστε έναν ρεαλιστικό στόχο για σήμερα – καθώς είναι Σαββατοκύριακο- και δεσμευτείτε να τον πετύχετε πριν από τη δύση του ηλίου.

Θα μπορούσατε να στείλετε ένα συγχαρητήριο ηλεκτρονικό μήνυμα σε ένα μέλος της εταιρείας για την πρόσφατη επιτυχία του -και στη συνέχεια να προσφερθείτε να βοηθήσετε στην επόμενη, να συντάξετε ένα πρότυπο συνοδευτικής επιστολής για την ηλεκτρονική αναζήτηση εργασίας σας, ή απλά να βγείτε έξω και να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους.

Σε ένα χαλαρό περιβάλλον, είναι πολύ πιο εύκολο να σπάσετε τον πάγο και να εμφυσήσετε λίγη κουβέντα για τα επαγγελματικά.

Ο ουρανός δεν ήταν έτσι από το 1864: Ευθυγράμμιση 5 πλανητών γίνεται αυτή την εβδομάδα

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards