Αρχική » 11-14 Ιουνίου Εκρήξεις Και Ανατροπές Σε Παλιές Και Νέες Σχέσεις

11-14 Ιουνίου Εκρήξεις Και Ανατροπές Σε Παλιές Και Νέες Σχέσεις

από admin
Η θερμή δεκτικότητα της Αφροδίτης μπορεί να γίνει κάπως αδιάφορη και απρόβλεπτη όταν συνδυάζεται με τον Ουρανό.

11-14 Ιουνίου : 11 Ιουνίου : Αφροδίτη σύνοδος Ουρανός (16:52μ. Ταύρου) .

Η θερμή δεκτικότητα της Αφροδίτης μπορεί να γίνει κάπως αδιάφορη και απρόβλεπτη όταν συνδυάζεται με τον Ουρανό.

Αυτός είναι ένας καλός συνδυασμός για την εφαρμογή μιας απαθούς στρατηγικής ή για τη δικτύωση με γνωστούς και συνεργάτες. Αυτό το διάστημα μπορεί να απελευθερωθείτε από παλιές σχέσεις!

Για παράδειγμα, μπορεί να επιλέξετε να τερματίσετε μια σχέση, να απομακρυνθείτε από μια ξεπερασμένη φιλία ή να πειραματιστείτε με νέα είδη σχέσεων με τους ανθρώπους. Μπορεί επίσης να κάνετε παρορμητικές δαπάνες ή να χρησιμοποιήσετε τους πόρους και τα οικονομικά σας, για ανθρωπιστικούς σκοπούς.

Τα οικονομικά μπορεί να είναι λιγάκι απρόβλεπτα ή ασταθή. Μπορεί να υπάρχει ξαφνική εισροή ή ξαφνικές δαπάνες. Είτε θέλετε να ελευθερώσετε τη ζωή σας είτε τη ζωή κάποιου άλλου, αυτή είναι μια στιγμή που η ελευθερία και η ανεξαρτησία γίνονται το επίκεντρο της ευχαρίστησης.

Ο πειραματισμός είναι επίσης δελεαστικός! Κι ενώ αυτό μπορεί να είναι αναζωογονητικό, μπορεί επίσης να έχει συνέπειες που δεν είχατε προβλέψει. Αγκαλιάστε τον αυθορμητισμό σας, αλλά μην αποχωριστείτε την κρίση σας.

13 Ιουνίου : Είσοδος Ερμή στους Διδύμους (ως 05 Ιουλίου )

Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης των Διδύμων, άρα το μυαλό θέλει να πετάξει γρήγορα και ελεύθερα. Η επικοινωνία και οι αντιλήψεις μπορεί να έρχονται και να φεύγουν σαν το φρέσκο αεράκι μέσα από ανοιχτό παράθυρο.

Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια μεγάλη ποικιλία ιδεών – όχι όμως απαραίτητα την παραγωγική εφαρμογή τους. Ίσως σας είναι πιο εύκολο να αρθρώσετε λέξεις, να οξύνετε τη νοητική σας εστίαση, να συλλέγετε και να αναλύετε τις σκέψεις και τις πληροφορίες σας.

Αυτό μπορεί να δώσει φτερά στις ιδέες και στον τρόπο έκφρασής σας, αλλά να θυμάστε ότι θα πρέπει να υποστηρίξετε τις όποιες υποσχέσεις σας και να κάνετε γρήγορες συζητήσεις με δράση και ουσία. Είναι η στιγμή που μπορείτε να εξερευνήσετε τις δυνατότητες και να απολαύσετε την κοινωνική αλληλεπίδραση… αντί να βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα. Συλλέξτε τα ακατέργαστα δεδομένα και ανταλλάξτε ιδέες, αλλά να γνωρίζετε ότι η κατανόηση του ευρύτερου νοήματος πιθανότατα θα έρθει αργότερα.

11-14 Ιουνίου : 14 Ιουνίου : Πανσέληνος στον Τοξότη (23:25μ. Τοξότη/Διδύμων)
Αυτή η Πανσέληνος στον Τοξότη σηματοδοτεί τη μισή διαδρομή του σημείου καμπής του τρέχοντος σεληνιακού κύκλου των 4 εβδομάδων. Κυβερνάται από τον επεκτατικό Δία και μπορεί να είναι η στιγμή που θα ενσωματώσετε τη γνώση, την εμπειρία και τη διορατικότητα στη σοφία σας.

Μπορεί να αμφισβητήσετε, να αναθεωρήσετε ή να ενισχύσετε τις πεποιθήσεις, τις υποθέσεις και τις απόψεις σας.

Η ενέργειά της μπορεί να φέρει ευκαιρίες που θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε, για να μοιραστείτε ή να αναθεωρήσετε τη φιλοσοφία της ζωής σας. Αυτό το πύρινο ζώδιο θέλει να συνδεθεί με έναν μεγαλύτερο σκοπό. Σαν μεταβλητό ζώδιο, ο Τοξότης μπορεί να είναι ανοιχτόμυαλος… ή αποφασισμένος να ενισχύσει την ίδια άποψη.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards