Αρχική » Τα ζώδια που δεν πρέπει να είναι ποτέ μαζί -Τα 12 ασύμβατα ζευγάρια του ζωδιακού

Τα ζώδια που δεν πρέπει να είναι ποτέ μαζί -Τα 12 ασύμβατα ζευγάρια του ζωδιακού

από admin
Τα ζώδια που δεν πρέπει να είναι ποτέ μαζί -Τα 12 ασύμβατα ζευγάρια του ζωδιακού

Ζώδια που δεν πρέπει να είναι ποτέ μαζί, ζώδια που δημιουργούν ένα καταστροφικό δίδυμο, ζώδια που γίνονται τοξικά όταν έρθουν σε επαφή με το αύμβατό τους ταίρι.

Η απάντηση έρχεται από τον ζωδιακό κύκλο. Τα ζευγάρια, εκτός από τις όμορφες στιγμές, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν δυσκολίες, εμπόδια, μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα και φυσικά διαφορετικές απόψεις.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι άνθρωποι το παλεύουν μέχρι τέλους μέσα στη σχέση. Πιθανότατα αυτό να έχει συμβεί και σε σας. Μπορεί να βλέπετε ότι μια σχέση δεν πάει πουθενά, όμως επιμένετε και κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να επιβιώσει.

Κάποιες από τις απαντήσεις σε αυτό το μυστήριο ερώτημα της ζωής: «Εμείς γιατί δεν μπορούμε να είμαστε μαζί» τις δίνουν τα άστρα.

12. Κριός και Παρθένος:
Όλοι γνωρίζουν ότι τα αντίθετα έλκονται και αυτά τα δύο ζώδια είναι αντίθετα σε όλα τους. Οι Παρθένοι έλκονται από την ασφάλεια του Κριού και την ειλικρινή και ντόμπρα συμπεριφορά του, ενώ ο Κριός εντυπωσιάζεται από τις ικανότητες του Παρθένου να λύνει προβλήματα.

Από την άλλη πλευρά, το ελεύθερο πνεύμα του Κριού και η παρορμητικότητά του θα μπορούσαν να οδηγήσουν τον Παρθένο στην τρέλα. Επιπλέον, κάποιοι Κριοί είναι θερμόαιμοι και πάνω στη συζήτηση ίσως πουν πράγματα που θα πληγώσουν τον Παρθένο. Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς ενώ ο Παρθένος της γης, που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να καταλάβει καλά ο ένας τον άλλο.

11. Ταύρος και Σκορπιός:
Αυτά τα δύο ζώδια είναι πολύ αισθησιακά και σε αυτό φαίνεται να τα βρίσκουν. Το πάθος τους είναι πάντα ζωντανό, όμως έχουν προβλήματα εμπιστοσύνης και ζήλιας που μπορεί να οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Ο Σκορπιός είναι ιδιαίτερα ζηλιάρης και εκδικητικός, και αυτό είναι κάτι που ο Ταύρος δεν θα καταλάβει -ούτε ανεχτεί- ποτέ.

Και οι δύο είναι πεισματάρηδες, οπότε η επίτευξη ενός συμβιβασμού είναι τελείως αδύνατη. Εάν η σχέση τους κρατιόταν μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους, θα ήταν όλα ωραία, αλλά αυτό όπως γνωρίζουμε δεν μπορεί να γίνει.

10. Δίδυμος και Υδροχόος:
Από πολλές απόψεις, αυτά τα δύο ζώδια θα μπορούσαν να είναι φανταστικό ζευγάρι. Είναι ελεύθεροι, αγαπούν τη συζήτηση και είναι ευφυείς. Ενώ ο δίδυμος είναι πιο εξωστρεφής σε κάθε έκφανση της ζωής του, ο Υδροχόος θέλει να έχει έναν σκοπό όταν κοινωνικοποιείται -όπως να συγκεντρώσει χρήματα για τα άπορα παιδιά ή να μιλήσει για δουλειές.

Ο Δίδυμος είναι πιο ευχάριστος από τον Υδροχόο και έχει μεγαλύτερη επαφή με τα συναισθήματά του. Ο Υδροχός είναι πιο κλειστός και δεν αποκαλύπτει εύκολα τα συναισθήματά του και αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον Δίδυμο. Ο Υδροχόος μπορεί μερικές φορές να είναι παρορμητικός ενώ ο Δίδυμος ασταθής και ανακόλουθος, έτσι αναπόφευκτα έρχεται η σύγκρουση.

9. Καρκίνος και Ιχθύς:
Ο Καρκίνος και ο Ιχθύς έχουν καλλιτεχνική φύση, είναι προσεκτικοί και συμπονετικοί, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι ο Καρκίνος έχει μια ατέλειωτη πηγή συναισθημάτων που ο Ιχθύς δεν μπορεί εύκολα να χειριστεί. Οι Καρκίνοι γνωρίζουν ακριβώς τι πήγε στραβά στις προηγούμενες σχέσεις τους και πώς οι ίδιοι διαμορφώθηκαν μέσα από αυτές..

Οι Ιχθείς πάλι δεν ανατρέχει στο παρελθόν, έτσι δεν μαθαίνουν και πολλά από τις σχέσεις τους. Εάν συνεργάζονταν για κάποια επιχειρηματική ιδέα, θα ήταν τέλεια. Ωστόσο, μια σχέση μεταξύ αυτών των δύο θα ήταν πολύ δύσκολη και καθόλου διασκεδαστική.

8. Λέων και Τοξότης:
Τα ζώδια που μπορεί να γίνουν η ψυχή του πάρτι και σχεδόν όλοι αγαπούν. Ο Τοξότης έχει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, ενώ το λιοντάρι είναι χαρισματικό και ελκυστικό. Το μειονέκτημα είναι ότι είναι και τα δύο θέλουν να είναι στο προσκήνιο, και αυτό θα οδηγήσει σε βάθος χρόνου σε καυγάδες.

Ο Λέων μπορεί να εκνευριστεί εύκολα και ο Τοξότη πιθανότατα δεν θα ανεχθεί την ιδιοτροπία του ούτε θα χάσει χρόνο προσπαθώντας να τον ηρεμήσει. Μπορεί να μην είναι κατάλληλα για μια ρομαντική σχέση, αλλά και οι δύο έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ. Ας μείνουν λοιπόν δύο πολύ καλοί φίλοι.


7. Παρθένος και Υδροχόος:
Ο Παρθένος σκέφτεται τις απόψεις των άλλων, ενώ ο Υδροχόος δεν ενδιαφέρεται καθόλου γι αυτές. Ο Παρθένος είναι σταθερός στις συνήθειές του και θέλει να κάνει παρέα με αξιόπιστους ανθρώπους. Ο Υδροχόος, από την άλλη, τρελαίνεται να εξερευνά και να ανακαλύπτει νέα πράγματα.

Οι περισσότεροι Παρθένοι απογοητεύονται από τους Υδροχόους λόγω της ανεύθυνης και ασυνεπούς φύσης τους, αλλά ζηλεύουν την ελευθερία τους. Τους αρέσει να είναι γύρω από τους Υδροχόους για να παίρνουν μια γεύση από αυτό που οι ίδιοι δεν μπορούν να έχουν. Οι Υδροχόοι είναι καινοτόμοι και φέρνουν πάντα νέες ιδέες στο τραπέζι. Αφήστε το καλύτερα παιδιά.

6. Ζυγός και Ιχθύς:
Αυτά τα δύο ζώδια είναι αγαπησιάρικα, στοχαστικά και τρυφερά. Θαυμάζει το ένα το άλλο και θα αγαπήσουν την ιδέα της αληθινής αγάπης. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά δύσκολη μια σχέση όπου οι δύο άνθρωποι είναι τόσο ρομαντικοί.

Θα τοποθετήσει ο ένας τον άλλο σε ένα βάθρο και μόλις ο δεύτερος τον απογοητεύσει η σχέση θα πληγεί ανεπανόρθωτα. Αυτό το ειδύλλιο θα μπορούσε να είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία αγάπης για μια ταινία ή ένα βιβλίο. Αλλά μετά τέλος.

5. Σκορπιός και Λέων:
Δύο πολύ ισχυρά ζώδια, έχουν και τα δύο τη δυνατότητα να είναι ηγέτες αφού διαθέτουν χάρισμα, δεν φοβούνται και είναι ιδιαίτερα υπερήφανα. Στον Σκορπιό αρέσει η αξιοπιστία και η ηγεσία, ενώ ο Λέων δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την αλήθεια. Ο Λέων μπορεί άνετα να πει ψέμματα για να πάρει αυτό που θέλει.

Ο Σκορπιός μπορεί να γίνει πολύ ζηλιάρης στην σχέση με το λιοντάρι, αφού το δεύτερο φλερτάρει χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να πληγώσει τον άνθρωπο δίπλα του. Και τα δύο είναι πολύ ισχυρά ζώδια κάτι που οδηγεί σε συγκρούσεις μέσα στη σχέση.

4. Τοξότης και Ζυγός:
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο Τοξότης είναι εξωστρεφής και αυτό είναι κάτι που γοητεύει πολύ τους Ζυγούς. Όμως τα δύο αυτά ζώδια δεν θα μπουν σε διαφωνίες μεταξύ τους και θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους μέσω της σιωπής και της απόστασης.

Στον Ζυγό αρέσει να βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμο κι αυτό είναι κάτι που ενοχλεί τον Τοξότη, ο οποίος επιζητεί την ελευθερία. Ο Τοξότης είναι επίσης ειλικρινής και δεν μασάει τα λόγια του, τα οποία ενοχλούν τον Ζυγό. Παιδιά, ας μείνετε φίλοι.


3. Αιγόκερως και καρκίνος:
Αυτά τα δύο ζώδια έχουν πολλά κοινά. Είναι πολύ αξιόπιστα και βάζουν την οικογένεια και τους φίλους πάνω από όλα. Ωστόσο οι Αιγόκεροι δεν συνδέονται με τα συναισθήματά τους όπως οι καρκίνοι.

Κανονικά, ο Αιγόκερος δεν αναστατώνεται ιδιαίτερα από την συναισθηματική εξάρτηση του Καρκίνου και θα μπορούσε να είναι μια καλή περίπτωση για το πιο συναισθηματικό ζώδιο στο Ζωδιακό. Ωστόσο, οι Αιγόκεροι δεν είναι τόσο ανοιχτοί στο να μοιραστούν τα δικά τους συναισθήματα. Οπότε αναπόφευκτα αυτό θα οδηγήσει στον χωρισμό.

2. Υδροχόος και Τοξότης:
Και τα δύο αυτά ζώδια είναι περιπετειώδη, αγαπούν τα ταξίδια και νιώθουν την ανάγκη να κάνουν νέους φίλους. Τους αρέσει να έχουν χρόνο για τον εαυτό τους, ενώ δεν αντέχουν έναν σύντροφο που δεν μπορεί να μείνει μόνος. Το κύριο πρόβλημα πηγάζει από τον ναρκισσισμό του Τοξότη.

Οι Υδροχόοι είναι ιδιαίτερα αλληλέγγυοι και θέλουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους. Η αλτρουιστική φύση τους όμως έρχεται σε σύγκρουση με τη φύση του Τοξότη. Θα ξεκινήσουν καλά μαζί, αλλά τελικά, η σχέση τους θα διαφοροποιηθεί πολύ με το χρόνο και θα χωρίσουν.

1. Ιχθύς και Αιγόκερως:
Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, οι Ιχθείς πετούν στα σύννεφα, ενώ οι Αιγόκεροι είναι ρεαλιστές. Επιπλέον, ο Ιχθύς θέλει να είναι μυστηριώδης, κάτι που γενικά εκνευρίζει τον Αιγόκερο. Μάλιστα, είναι γενικά εύκολο ένας χειριστικός άνθρωπος να μανιπιουλάρει τον Ιχθύ, πράγμα που βάζει τον Αιγόκερο στη διαδικασία να προσέχει διπλά τον σύντροφό του.

Δεδομένου ότι οι Αιγόκεροι είναι πρακτικοί, λύνουν τα προβλήματά τους με τη λογική. Ωστόσο, οι Ιχθείς που παίρνουν τα πράγματα όπως έρχονται, είναι πιο έμπιστοι από τους Αιγόκερους. Ως εκ τούτου, οι διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους αντιλαμβάνονται τη ζωή θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στη ρήξη.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards