Αρχική » 23/07 Πανσέληνος Στον Υδροχόο – Η Μεγάλη Ανατροπή

23/07 Πανσέληνος Στον Υδροχόο – Η Μεγάλη Ανατροπή

από admin
23/07 Πανσέληνος Στον Υδροχόο – Η Μεγάλη Ανατροπή

23/07 Πανσέληνος «της καταιγίδας» στον Υδροχόο – 23 Ιουλίου 2021 .

Η εποχή του Λέοντα ξεκινά στις 22 Ιουλίου και μια μέρα αργότερα έχουμε μια μεγάλη πανσέληνο. Η πανσέληνος του Ιουλίου ονομάζεται Πανσέληνος του Ελαφιού επειδή συμπίπτει με τη ανάπτυξη των κεράτων των αρσενικών ελαφιών.Ονομάζεται επίσης Πανσέληνος της καταιγίδας, εξαιτίας των καλοκαιρινών καταιγίδων.

Η Σελήνη και ο Ήλιος αντιτίθενται ο ένας στον άλλο από τον εκκεντρικό Υδροχόο και τον δυναμικό Λέοντα, αντίστοιχα. Οι σταθερές αντιθέσεις… καλούν τις ισχυρές αντιδράσεις! Δεν μπορώ να παρά να υπερεκτιμήσω την απροσδόκητη φύση του Υδροχόου.

Αυτή η πανσέληνος πέρυσι σηματοδότησε τη μαζική έκρηξη στη Βηρυτό. Δεν προσπαθώ να τρομάξω κανέναν, αλλά θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος, σχετικά με το πόσο συγκλονιστικές και απρόβλεπτες μπορεί να είναι ορισμένες από αυτές τις αλλαγές!23/07 Πανσέληνος στον Υδροχόο .
Δεν υπάρχει τρόπος προετοιμασίας γι’ αυτές τις εκδηλώσεις, οι οποίες είναι και καλές… και κακές. Η φύση αυτών των αλλαγών δεν μπορεί να προβλεφθεί. Ευτυχώς, αυτή η φάση του φεγγαριού δεν αλληλεπιδρά με άλλους πλανήτες, κάτι που γενικά δείχνει ότι εμείς (συλλογικά μιλώντας) θα περάσουμε από τις πύλες χωρίς τραυματισμό.

Πρέπει να είμαστε επίσης προετοιμασμένοι για μερικές ανατροπές στην προσωπική μας ζωή – ελπίζουμε θετικές. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για άτομα με ήλιο – σελήνη – ωροσκόπο, σε Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο έρχεται σαν μια εξόρμηση ριζοσπαστικών, περίεργων κεραυνών. Ο Υδροχόος προέρχεται από τον αναλυτικό μετωπιαίο φλοιό.

Αυτό το αρχέτυπο συνδέεται με τον εγκέφαλό μας, το DNA και το νευρολογικό μας δίκτυο. Αφορά την κυκλοφορία και την επικοινωνία. Ο Υδροχόος είναι συνώνυμος με την αλλαγή και την κίνηση. Είναι ο απελευθερωτής, ο μάρτυρας, η εξέγερση.

Ο Υδροχόος εξαϋλώνει δεσμά, δεσμούς και αλυσίδες, με ένα ανοιγοκλείσιμο των μαγικών τιρκουάζ ματιών του. Μερικές φορές αυτή η αλλαγή έρχεται με συγκρούσεις και εκρήξεις… με βρυχηθμούς επικών διαστάσεων. Προσβλέπω σε μια πιο μαλακή πλευρά του Υδροχόου… σε κάτι πιο εύγευστο! Μια αλλαγή προς το καλύτερο!23/07 Πανσέληνος στον Υδροχόο .
Η ψυχική και σωματική ενέργεια αυξάνεται σημαντικά σε κάθε πανσέληνο. Αυτό γίνεται αισθητό όχι μόνο την ημέρα, αλλά και αρκετές ημέρες πριν και μετά. Τα συναισθήματα και η διαίσθηση θα αυξηθούν.

Αν αυτός ο άνεμος του Υδροχόου σας φαίνεται ασταθής, επιστρέψτε στη γη διαλογιζόμενοι το τσάκρα της ρίζας. Αν η ζεστασιά του Λέοντα δεν έχει διαπεράσει ακόμα την καρδιά σας, διαλογιστείτε το τσάκρα της καρδιάς. Κι αν νιώθετε πολύ «φευγάτοι» και θέλετε να ροκάρετε στο επόμενο επίπεδο, ταξιδέψτε μέχρι το τρίτο μάτι.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards