Αρχική » Αισθηματικές Προβλέψεις Ζωδίων έως 4 Σεπτεμβρίου 2022

Αισθηματικές Προβλέψεις Ζωδίων έως 4 Σεπτεμβρίου 2022

από admin
Τα 3 ζώδια που ρίχνουν τίτλους τέλους στα καλοκαιρινά ειδύλλια

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων 29/8-4/9, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

της Ανδριάννας Σαρρή
Αστρολόγος

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1oδεκαήμερο, η τύχη θα σου φέρει παθιασμένες ερωτικές επικοινωνίες! 2ο δεκαήμερο, ο τομέας της κρεβατοκάμαρας βελτιώνεται! 3ο δεκαήμερο, η πιο ερωτική και τυχερή εβδομάδα, είναι εδώ! Κατακτήσεις, πάθος και εκπλήρωση επιθυμιών!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, όχι στις υπερβολές και την απαιτητικότητα! 2ο δεκαήμερο, απέφυγε εκρήξεις κτητικότητας!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις αισθησιακές στιγμές, αλλά και σταθερότητα στα αισθηματικά σου! 3ο δεκαήμερο, μπορείς να αναμένεις ρομαντισμό με το ταίρι σου ή μία επιστροφή από το παρελθόν!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, κάποιες μικρές ανατροπές, θα σε αποσυντονίσουν στα ερωτικά σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, μία τέλεια εβδομάδα είναι εδώ! Πάθος, επιτυχίες, επίτευξη στόχων, φλερτ, κατακτήσεις, εκπληρώσεις μεγάλων επιθυμιών! 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου ή για μία νέα γνωριμία, αν είσαι ελεύθερος!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, προσοχή! Αποκαλύψεις, θα σε κάνουν να μετανιώσεις για έρωτες κρυφούς, παλαιούς ή απωθημένους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, ρομαντισμό και πάθος μπορείς να αναμένεις! Ευχάριστες αλλαγές στον έρωτα, έρχονται για εσένα του 2ου δεκαημέρου! 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις αισθησιασμό και ερωτική σιγουριά!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, πες όχι σε ερωτικό παρελθόν, αλλά και σε υπερβολική απαιτητικότητα απέναντι στο ταίρι σου, αν είσαι δεσμευμένος!

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, η τύχη είναι με το μέρος σου! Νέες γνωριμίες, φλερτ, αλλαγές, ομορφιά, εκπλήξεις και μόνο επιτυχίες!
«Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, όχι στα επικοινωνιακά λάθη! 2ο δεκαήμερο προσοχή! Θα έρθουν δυσάρεστες αλλαγές, όπως και καυγάδες, σε έρωτα, αλλά και στην δουλειά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο, μπορείς να αναμένεις ξαφνική τύχη και χαρμόσυνες αλλαγές! 3ο δεκαήμερο, θα πάρεις χαρά από έρωτα ανεκπλήρωτο ή παρελθοντικό!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, οικονομικά θέματα και ζητήματα καριέρας, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου!

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1οδεκαήμερο, χορταίνεις πάθος, φλερτ, ερωτικές συνομιλίες, τύχη, συναρπαστικές εμπειρίες και συντροφικότητα! 2ο δεκαήμερο, ο σεξουαλικός τομέας βελτιώνεται στο έπακρο! Εκπλήξεις και χαρμόσυνες αλλαγές, θα έχεις 3ο δεκαήμερο! Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, όχι σε απαιτητικότητα και επιπολαιότητα, ενώ εσύ του 2ου, μακριά από εκρήξεις ζήλιας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, σε χαρακτηρίζει γοητεία και επιπλέον απολαμβάνεις παθιασμένες και καυτές στιγμές!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, όχι στους απαγορευμένους έρωτες! 2ο δεκαήμερο, η συντροφική ζωή πλήττεται από κάποιες μικρές, αλλά σημαντικές ανατροπές! 3ο δεκαήμερο, η καριέρα μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις συντροφικότητα, παθιασμένες στιγμές, τύχη, νέες εμπειρίες και ξεκινήματα, φλερτ και γνωριμίες!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, επικεντρώνεσαι στην εργασία αυτήν την εβδομάδα!

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις ανέλπιστα ευχάριστες αλλαγές στα ερωτικά σου, ενώ εσύ του 3ου, απολαμβάνεις πάθος και σεξουαλικότητα!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, η δουλειά είναι προτεραιότητα σου τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, όλα τέλεια στα ερωτικά σου! Επιτυχίες, κατακτήσεις, καλοπέραση, φλερτ, επίτευξη στόχων και εκπλήρωση επιθυμιών! 3ο δεκαήμερο, μπορείς να αναμένεις νέα σχέση ή βελτίωση της ήδη υπάρχουσας!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, κάποιες αναποδιές σε οικογένεια, αλλά και σε έρωτα, θα σου χαλάσουν την διάθεση!

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, παθιασμένες επαφές με το παρελθόν έρχονται, αλλά και λύσεις για παλαιά προβλήματα! 2ο δεκαήμερο, θα πάρεις χαρά από ένα ξαφνικό μήνυμα ή νέο! 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις ανανέωση της εμφάνισης σου και θαυμασμό από τους γύρω σου!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, όχι σε κόντρες λόγω ζήλιας!

Πηγή: oroskopos.gr

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards