Αρχική » Άση Μπήλιου: «Καυτές» ερωτικές στιγμές στην είσοδο του Οκτωβρίου για Ταύρους, Παρθένους και…

Άση Μπήλιου: «Καυτές» ερωτικές στιγμές στην είσοδο του Οκτωβρίου για Ταύρους, Παρθένους και…

από admin
Άση Μπήλιου: «Καυτές» ερωτικές στιγμές στην είσοδο του Οκτωβρίου για Ταύρους, Παρθένους

Η Άση Μπήλιου φαίνεται πως… ανάβει την φλόγα για τα ζώδια, τονίζοντας πως η είσοδος στον Οκτώβριο, που πραγματοποιείται σιγά σιγά, θα φέρει κρίσιμες στιγμές στα ερωτικά μας ζητήματα.

Αυτή την εβδομάδα διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου και θα πάρουμε και μια μικρή γεύση από τον μήνα Οκτώβριο.

Στις 26/09/2022 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, ένα φεγγάρι το οποίο θα μας δώσει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε τις ανάγκες και τα θέλω μας και να κάνουμε μια επανεκκίνηση στις σχέσεις μας και στην αισθηματική μας ζωή.

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της αρμονίας, επομένως τώρα καλούμαστε να αποκαταστήσουμε τις ισορροπίες που είχαν διαταραχθεί και να βρούμε συμβιβαστικές λύσεις σε προβλήματα. Ωστόσο, η αντίθεση που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Δία μάς υπενθυμίζει ότι πρέπει να αποφύγουμε τις υπερβολές και ότι πρέπει να έχουμε σύνεση και μέτρο σε ό,τι κάνουμε.

Άλλωστε ο Ερμής βρίσκεται ακόμα σε ανάδρομη πορεία και το διάστημα αυτό δεν είναι κατάλληλο για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις ή για να δώσουμε μια οριστική απάντηση σε κάποιον.

Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα πραγματοποιήσει δύο όψεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις μας. Από τη μια πλευρά, έχουμε το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα το οποίο φέρνει ένταση, πάθος και ανεβάζει τη σεξουαλική διάθεση στα ύψη.

Από την άλλη πλευρά, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή θα μας δημιουργήσει την επιθυμία να εκφράσουμε όσα νιώθουμε, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μια συνάντηση ή μια συζήτηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Εκμεταλλευτείτε λοιπόν στο έπακρο αυτή την επεισοδιακή ημέρα, αρκεί, όπως αναφέραμε ήδη, να κρατάτε μια επιφύλαξη εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή που θολώνει ακόμα το τοπίο.

Στις 29/09/2022 η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο σπίτι της, δηλαδή στο ζώδιο του Ζυγού, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 23/10/2022.

Μέσα σε αυτό το διάστημα οι σχέσεις θα αποκτήσουν περισσότερη αρμονία, αφού δεν θα διστάσουμε να κάνουμε συμβιβασμούς και αμοιβαίες υποχωρήσεις προκειμένου να αποφύγουμε τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards