Αρχική » Άση Μπήλιου: Ζώδια Παρασκευής – Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Άση Μπήλιου: Ζώδια Παρασκευής – Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

από admin
Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου 2021

Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά.Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η Παρασκευή για κάθε ζώδιο;

Αστρολόγος προβλέψεις 20/03 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας βρίσκεται στον Ταύρο, που τον κυβερνά και νιώθει εξαιρετικά άνετα!

Όσο η Αφροδίτη παραμένει στον Ταύρο, θα έλκετε προς το μέρος σας όσα χρειάζεστε για να νιώθετε ασφαλείς και ήρεμοι. Τούτου λεχθέντος, η Αφροδίτη θα μείνει εδώ μέχρι τις 3 Απριλίου.Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, σε κενό πορείας για το μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Υπό τις συνθήκες, οι περισσότεροι είναι εκτός καθηκόντων έτσι κι αλλιώς… Πάντως μπορείτε να ασχοληθείτε με όσα σας ευχαριστούν, όπως να μιλήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Να είστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας σήμερα. Δεν θα βλάψει αν δείξετε λίγη περισσότερη συμπάθεια και κατανόηση στα προβλήματα των ανθρώπων γύρω σας. Συμμορφωθείτε με τους νέους κανόνες που θεσπίστηκαν στη χώρα όπου ζείτε και μην γίνεστε επιπόλαιοι και απερίσκεπτοι. Δεν θα σας βοηθήσει σε τίποτα να σκέφτεστε απαισιόδοξα τώρα.

Την Παρασκευή μπορεί να σας περιμένει πολλή δουλειά, ενώ τα πιθανά κέρδη θα είναι λιγότερα από αυτά που περιμένετε. Αποφύγετε να μετακινηθείτε. Αν λάβετε ανησυχητικά νέα από άλλη τοποθεσία, μην βιαστείτε να απαντήσετε μέχρι να επαληθεύσετε ότι ευσταθούν.

Σήμερα θα χαρείτε από μια συζήτηση με μια γυναίκα, που θα μοιραστεί μαζί σας μια ενδιαφέρουσα ιδέα ή θα σας κάνει μια πολλά υποσχόμενη πρόταση. Σήμερα θα χρειαστεί να ακυρώσετε μια συγκέντρωση στο σπίτι σας, που είχατε προγραμματίσει καιρό πριν.Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα μην ασχοληθείτε με την επίλυση προβλημάτων που δεν έχουν λυθεί ακόμη.

Αναβάλλετε αυτό το θέμα για την επόμενη εβδομάδα ή τον επόμενο μήνα. Σήμερα θα ενοχληθείτε από κάποιο γεγονός ή μια συζήτηση που θα σχετίζεται με μια γυναίκα.

Αστρολόγος προβλέψεις 20/03 Παρασκευή
Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Παρασκευή θα κάνετε σχέδια για το σαββατοκύριακο, παρόλο που δεν έχετε καθορίσει ακόμη πώς θα τα εφαρμόσετε.

Θα έχετε σημαντικές επαφές, με ανθρώπους που θα έχετε κοινές δεσμεύσεις στο εγγύς μέλλον. Θα εκπλαγείτε από νέα ή κάποιο γεγονός, που θα έχει επίδραση στην προσωπική ή τη δημόσια ζωή σας.Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα επικοινωνήσετε διαδικτυακά με κάποιον γνωστό σας από μακριά. Η μέρα απαιτεί περισσότερη προσοχή σε ενέργειες που σχετίζονται με την εργασία σας, καθώς μπορεί να προκύψουν εύκολα εντάσεις και συγκρούσεις. Είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στα σχέδια που κάνετε τις τελευταίες ημέρες. Αποφύγετε το άγχος και τον πανικό.

Αστρολόγος προβλέψεις 20/03 Παρασκευή
Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Παρασκευή αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις οικονομικού χαρακτήρα. Κατά τη διάρκεια της μέρας θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τον δύσκολο χαρακτήρα μιας γυναίκας από τον κύκλο των συγγενών ή των φίλων σας. Εάν βασίζεστε στη βοήθεια ή τη συμμετοχή ενός άντρα για την εξέλιξη των σχεδίων σας, το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει με αργούς ρυθμούς. Η μέρα υποδεικνύει νέα σχετικά με την υγεία ενός ατόμου που γνωρίζετε.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards