Αρχική » Νέα δημοσκόπηση της Marc, για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»

Νέα δημοσκόπηση της Marc, για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»

από admin
Εθνικές εκλογές 2019: Νέα δημοσκόπηση: Στις 9,2 μονάδες

Νέα δημοσκόπηση: Δείτε ποια είναι τα ποσοστά των κομμάτων … Νέα δημοσκόπηση-Σαφές προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές, αλλά και τις ευρωεκλογές …

Στη δημοσκόπηση της Marc, για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η ΝΔ συγκεντρώνει το 30,3% στην πρόθεση ψήφου, έναντι 21,2% του ΣΥΡΙΖΑ. Στην τρίτη θέση είναι το Κίνημα Αλλαγής, συγκεντρώνοντας 6,4%.

Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,8% και το ΚΚΕ με 5,2%, ενώ πιο κοντά στο όριο του 3% βρίσκονται η Ενωση Κεντρώων και η Ελληνική Λύση, που συγκεντρώνουν από 2,5%. Το ΜεΡΑ 25 συγκεντρώνει 1,5%, το Ποτάμι 1,1%. η ΛΑΕ 1% και η Πλεύση Ελευθερίας 1%.


Από τους ερωτηθέντες, το 9,8% δηλώνουν αναποφάσιστοι, «άλλο κόμμα» απαντά το 3,2%, λευκό ή άκυρο το 3,8%, ενώ το 4,7% απαντά ότι δεν θα ψηφίσει.

Δημοσκόπηση

Η πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια δημοσκόπηση καταγράφει προβάδισμα 10,8 ποσοστιαίων μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, στις ευρωεκλογές. Συγκεκριμένα, συγκεντρώνουν η ΝΔ 29,4% και ο ΣΥΡΙΖΑ 18,6% και ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής με 6,7%, η Χρυσή Αυγή με 5,4% και το ΚΚΕ με 4,7%.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards