Νέα δημοσκόπηση: Δείτε ποια είναι τα ποσοστά των κομμάτων … Νέα δημοσκόπηση-Σαφές προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές, αλλά και τις ευρωεκλογές …

Στη δημοσκόπηση της Marc, για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η ΝΔ συγκεντρώνει το 30,3% στην πρόθεση ψήφου, έναντι 21,2% του ΣΥΡΙΖΑ. Στην τρίτη θέση είναι το Κίνημα Αλλαγής, συγκεντρώνοντας 6,4%.

Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,8% και το ΚΚΕ με 5,2%, ενώ πιο κοντά στο όριο του 3% βρίσκονται η Ενωση Κεντρώων και η Ελληνική Λύση, που συγκεντρώνουν από 2,5%. Το ΜεΡΑ 25 συγκεντρώνει 1,5%, το Ποτάμι 1,1%. η ΛΑΕ 1% και η Πλεύση Ελευθερίας 1%.


Από τους ερωτηθέντες, το 9,8% δηλώνουν αναποφάσιστοι, «άλλο κόμμα» απαντά το 3,2%, λευκό ή άκυρο το 3,8%, ενώ το 4,7% απαντά ότι δεν θα ψηφίσει.

δημοσκόπηση, Νέα δημοσκόπηση της Marc, για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»
Η πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια δημοσκόπηση καταγράφει προβάδισμα 10,8 ποσοστιαίων μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, στις ευρωεκλογές. Συγκεκριμένα, συγκεντρώνουν η ΝΔ 29,4% και ο ΣΥΡΙΖΑ 18,6% και ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής με 6,7%, η Χρυσή Αυγή με 5,4% και το ΚΚΕ με 4,7%.

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here