Αρχική » Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Σάββατο 13/11 έως Παρασκευή 19/11

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Σάββατο 13/11 έως Παρασκευή 19/11

από admin
Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Σάββατο 13/11 έως Παρασκευή 19/11

Η εβδομάδα που ξεκινά έχει γενικό σύνθημα “προσδεθείτε”! Φιλοξενεί την προτελευταία Έκλειψη του 2021 στις 19/11 στην 27 μοίρα του άξονα Ταύρου – Σκορπιού και θα πάρουμε μια γεύση πως είναι να “αιωρείσαι”, να μην υπάρχει τίποτα σταθερό και όλα να μεταβάλλονται. Εκεί που έχεις τα πάντα ξαφνικά, δεν έχεις τίποτα. Είναι το “σκηνικό” που θα ζήσουμε από το 2022, όταν οι Δεσμοί της Σελήνης μετακινηθούν στο σταθερό σταυρό και συγκεκριμένα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, όπου και θα αλλάξουμε πολλές φορές άποψη για το τί σημαίνει ασφάλεια.

Είναι Σεληνιακή Έκλειψη γι’ αυτό θα μας επηρεάσει κυρίως σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο και όχι τόσο σε πρακτικό. Είναι μερική και όχι ολική, άρα πιο “αναίμακτη” και είναι σε σύνοδο με ένα σκληρό απλανή τον Algol, ο oποίος έχει την ιδιότητα να “ακρωτηριάζει” και αυτό θα συμβεί. Θα αποκολληθούν από πάνω μας σάπια κομμάτια που δεν τα χρειαζόμαστε πλέον, με σκοπό να απελευθερωθούμε.



Να θυμάστε οι Εκλείψεις είναι αφαιρετικές, αλλά είναι και ο “μοχλός” του σύμπαντος για την εξέλιξή μας. Δε χρειάζεται να έχουμε φόβο, αλλά αντιθέτως να έχουμε προσμονή γιατί κάθε Έκλειψη, όσο σκληρή και να είναι, μας πάει ένα βήμα μπροστά, είτε μπορούμε να το αντιληφθούμε είτε όχι
Ο δρόμος, όμως, μέχρι την Έκλειψη δε θα είναι εύκολος και θα είναι γεμάτος “ναρκοπέδια”, αφού ο Ουρανός θα έρθει σε “διαμάχη” με τον Ερμή και τον Άρη. Η σκέψη και η δράση διαταράσσονται και δεν αποκλείεται να συμβούν ακραίες καταστάσεις. Η σύγκρουση του Ήλιου με το Δία, σε όψη τετραγώνου, θα μας ωθήσει να δράσουμε παράτολμα και χωρίς σκέψη και θα είμαστε ασυγκράτητοι.
Τα δώρα της εβδομάδας είναι η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό, με όψη τριγώνου, που θα γλυκάνει την ατμόσφαιρα με ξαφνικούς έρωτες, απρόσμενες συναντήσεις και ερωτικές γλυκές ανατροπές. Ο ρομαντισμός δε θα λείπει, αφού ο Ερμής που είναι η σκέψη μας θα πάρει Ποσειδώνια απόχρωση και η μαγική τους συνάντηση με όψη τριγώνου θα μας επιτρέψει, έστω και λίγο, να βουτήξουμε βαθιά στα όνειρά μας!

Αναλυτικότερα…

Κριός

Η ενέργεια της Έκλειψης θα επηρεάσει τα οικονομικά σας αλλά και τις ασφάλειές σας, συγκεκριμένα τον τρόπο που αισθάνεστε ασφαλείς. Θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις φοβίες σας και θα “αποδεσμεύσει” μεγάλο μέρος από αυτές. Θα περιμένετε να δείτε πόσο απελευθερωμένοι θα αισθανθείτε. Πεποιθήσεις και δεσμεύσεις νοητικές, που δε σας αφήνουν να προχωρήσετε μπροστά ή να αποφασίσετε, καινούργια πράγματα, ανοίγοντας καινούργια κεφάλαια στη ζωή σας θα εκλείψουν. Από εσάς θα ζητηθεί να είστε έτοιμοι να αφουγκραστείτε τις αλλαγές.
Οικονομικά: Οι μέρες δεν ευνοούν οικονομικά ανοίγματα ή οικονομικές αποφάσεις. Φροντίστε να έχετε ισορροπία και ψυχραιμία. Διατηρήστε τα κεκτημένα.
Συναισθηματικά: Καλό θα ήταν να διατηρήσετε τη γαλήνη, όσο γίνεται, στις σχέσεις. Δεν είναι κατάλληλες μέρες για να συζητήσετε τους προβληματισμούς σας ή να πάρετε αμετάκλητες αποφάσεις. Παθιασμένοι έρωτες θα σας απασχολήσουν και θα έρθετε στο δίλημμα να μείνω ή να φύγω;

Ταύρος

H Έκλειψη στο ζώδιό σας! Θα χρειαστεί να προσέξετε τις εντάσεις, αρχικά με τον εαυτό σας και μετά με τους άλλους, με τους συνεργάτες αλλά και το σύντροφο. Θα σας ζητηθεί να αποκολληθείτε από συμπεριφορές που είχατε σε σχέση με τους άλλους, ο τρόπος που σχετίζεστε, ο τρόπος που διαπραγματεύεστε τις ανάγκες και τα θέλω σας. Ίσως συμπεριφορές που είχατε βολευτεί, να χρειαστεί να τις αποχωριστείτε. Ήρθε η ώρα να προσπαθήσετε να προσεγγίσετε τους άλλους με διαφορετική ματιά αλλά και οι άλλοι να αντιληφθούν εσάς διαφορετικά. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις εκδικητικές σκέψεις, να είστε προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας και να αποφύγετε τους καυγάδες. Να προστατεύσετε τον εαυτό σας από ατυχήματα και να προσέχετε όταν οδηγείτε και τις μετακινήσεις γενικότερα. Αντιμετωπίστε αυτή την Έκλειψη με ανώτερη δόνηση και αφήστε το σύμπαν να “ακρωτηριάσει” σοφά ό,τι είναι περιττό, γιατί παρόλο που οι αστρολογικές συγκυρίες είναι δύσκολες για εσάς, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναδομήσετε τη σχέση με τον εαυτό σας αλλά και με τους άλλους, με καινούργια δεδομένα και αυτό θα σας γεμίσει ευκαιρίες, που θα τις αντιληφθείτε μακροπρόθεσμα.
Οικονομικά: Συντηρείστε τα κεκτημένα και μην κάνετε ανοίγματα, γιατί μπορεί να είναι μοιραία. Προσοχή στον τρόπο που διεκδικείτε ή διαπραγματεύεστε τα οικονομικά σας συμφέροντα, μην είναι ακραίος και εκρηκτικός
Συναισθηματικά: Αλλαγές συμπεριφορών και συνηθειών. Θα έχετε εσωτερική ένταση και θα είστε επιθετικοί. Δεχτείτε με στωικότητα ότι θα χρειαστεί να αποχωριστείτε και προχωρήστε. Να είστε προετοιμασμένοι παρόλα αυτά, για ερωτικές ανατροπές αλλά και ευκαιρίες, που θα σας εκπλήξουν και θα σας ευχαριστήσουν ιδιαίτερα



Δίδυμοι

Εσωτερικές διεργασίες θα χρειαστεί να κάνετε αυτή την εβδομάδα. Θα σταθείτε για λίγο αν και αυτό σας είναι ιδιαίτερα δύσκολο και θα ρίξετε ένα μεγάλο προβολέα στον εσωτερικό σας κόσμο. Ποια είναι τα ζητούμενα σας, τι σας εμποδίζει, τι σας βαραίνει, τι χρειάζεται να αφήσετε; Θα χρειαστεί να διαλέξετε πώς θέλετε να προχωρήσετε συνολικά σαν προσωπικότητα στην κοινωνία. Να είστε συνετοί στο χώρο της εργασίας σας, μην πείτε ή κάνετε πολλά, γιατί είναι μέρες που δε θα υπάρχει γενικώς καλή συνεννόηση. Να είστε προσεκτικοί στην καθημερινότητά σας και να προσέξετε την υγεία σας. Προστατεύστε τον εαυτό σας. Αποφύγετε παρασκηνιακές συναντήσεις και διαπραγματεύσεις γενικότερα.
Οικονομικά: Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που θα έχει εύνοια. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που έχουν σχέση με τη χρηματοδότησή σας από τρίτους, έσοδα από το διαδίκτυο, το εξωτερικό, την απόφαση ενός δικαστηρίου ή την υπογραφή ενός συμβολαίου, τις επιχειρήσεις σας αλλά και από δραστηριότητες οικονομικές που όμως είναι κρυφές.
Συναισθηματικά: Ξαφνικές ερωτικές εμπειρίες, ανατρεπτικές ερωτικές συγκυρίες. Προσέξτε τις υπερβολές και την επιπολαιότητα στις ερωτικές συναναστροφές σας

Καρκίνος

Η Έκλειψη θα επηρεάσει τον τομέα της φιλίας, τις σχέσεις με τους φίλους αλλά και με την οικογένεια και τα παιδιά. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και αποφύγετε τις ρίξεις. Η εβδομάδα δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα ή για αποφάσεις που αφορούν τα επεκτατικά σας σχέδια, γιατί μπορεί να υπάρξουν απρόοπτες εξελίξεις που θα σας δυσκολέψουν. Είναι όμως μια διευκολυντική εβδομάδα, γιατί θα σας δοθούν ευκαιρίες να βρείτε λύσεις σε χρόνια προβλήματα που μέχρι σήμερα αντιμετωπίζετε, θα έχετε καλή διάθεση και διαύγεια. Να είστε υποψιασμένοι για ευκαιρίες που αφορούν το χώρο της καριέρας, την επικοινωνίας σας και τις μετακινήσεις σας. Είναι κατάλληλες μέρες να συζητήσετε με τα αδέρφια σας, να βρείτε λύσεις ή να καλυτερέψετε τις σχέσεις σας.
Οικονομικά: Θα υπάρχουν οικονομικές ευκαιρίες, προσέξτε όμως τις αντιπαραθέσεις και τον τρόπο που διεκδικείτε. Αν είχατε οικονομικά ζητήματα που είχαν εμπόδια και δεν σας απέδιδαν, θα ξεπεραστούν και θα βρείτε λύσεις.
Συναισθηματικά: Εβδομάδα ερωτικής έντασης, ξαφνικοί έρωτες θα εμφανιστούν στη ζωή σας, που μπορεί να σας φέρουν σε ακραίες καταστάσεις. Μη δημιουργήσετε εντάσεις, διεκδικήστε με ισορροπία και όχι με εγωισμό. Ο ρομαντισμός δε θα λείψει και μια μικρή ερωτική απόδραση είναι πιθανή.

Λέων

Μία εβδομάδα που χρειάζεται να επιστρατεύσετε την υπομονή σας. Η έκλειψη επηρεάζει την καριέρα σας, την κοινωνική σας εικόνα και τις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας. χρειάζεται να είστε προσεκτικοί για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις Προσοχή στις σχέσεις με τους γονείς και κρατήστε ήπιους τόνους μέσα στην πατρική οικογένεια, αποφύγετε τους καυγάδες.. Οι συνεργασίες δεν θα είναι εύκολες όπως και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Θα έχετε εκρήξεις θυμού που μπορεί να χαλάσουν τις ισορροπίες. Να προσπαθήσετε να είστε υποχωρητικοί. Θα έχετε την τάση της υπερβολής σε όλα και η βιασύνη για να δώσετε λύσεις και να κλείσετε υποθέσεις θα έχει αρνητικά αποτελέσματα, γι αυτό να μην ξεχάσετε να σκέφτεστε πριν πράξετε. Είναι πολύ σημαντικό αυτή την εβδομάδα . Προσέξτε τις μετακινήσεις σας , και να είστε ήρεμοι όταν οδηγείτε
Οικονομικά: Προσέξτε τα έξοδα και την αλόγιστη σπατάλη. Μην λογαριάζετε επιπόλαια. Προσοχή στις υπερβολές και αποφύγετε τις έντονες διεκδικήσεις . Μην δανείσετε και μην δανειστείτε.
Συναισθηματικά: Η επιπολαιότητα θα σας χαρακτηρίσει αυτή την εβδομάδα και οφείλετε να είστε συγκρατημένοι σ’ αυτά που λέτε και κάνετε. Αποφύγετε τις συζητήσεις με τον σύντροφο και την επίλυση διαφορών γιατί θα έχετε εκνευρισμό και τα αποτελέσματα δεν θα είναι υπέρ σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας όσο γίνεται και κρατήστε απλά ισορροπίες.

Παρθένος

Χρειάζεται να συγκρατήσετε τη σκέψη σας αυτή την εβδομάδα και να κλείστε τα αυτιά σας στις Ερινύες. Θα έχετε σκέψεις δυσάρεστες, εκδικητικές και ανατρεπτικές. Θα είναι κάτι παροδικό και πρέπει να κρατήσετε το πρόγραμμά σας, όπως τόσο καλά ξέρετε να κάνετε και να μην παρασυρθείτε. Η Έκλειψη επηρεάζει τις μετακινήσεις σας, τις σχέσεις με το εξωτερικό, τους συγγενείς, τα αδέρφια. Σε πιο εσωτερικό επίπεδο, ίσως χρειαστεί να κάνετε αναθεωρήσεις για το νόημα που τελικά έχει η ζωή σας ή να αλλάξετε την οπτική που αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα στη ζωή σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανακαλύψετε κρυμμένα κομμάτια του εαυτού σας, που είχατε ανεκμετάλλευτα και να τα αξιοποιήσετε. Είναι καλές μέρες για να μείνετε με τον εαυτό σας και να αναμετρηθείτε. Πρακτικά, μπορείτε να επιλύσετε εύκολα υποθέσεις τις καθημερινότητας που σας είχαν προβληματίσει και να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.
Οικονομικά: Μην προσπαθήσετε να δανειστείτε και φυσικά να μη δανείσετε. Ευκαιρίες είναι πιθανό να προκύψουν, που μπορεί να σας φέρουν ξαφνικά και απρόσμενα έσοδα.
Συναισθηματικά: Ερωτική εβδομάδα με απρόσμενες ερωτικές εκπλήξεις και ερωτικές ανατροπές. Θα έχετε ρομαντική διάθεση και ένα ταξίδι με το σύντροφο είναι πολύ πιθανό, γιατί είναι κάτι που το έχετε ανάγκη.



Ζυγός

Με την Έκλειψη θα σας απασχολήσουν ζητήματα που έχουν σχέση με τη χρηματοδότησή σας από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα. Αν έχετε υποθέσεις δανείων ή κληρονομικές εκκρεμότητες, καλό θα ήταν να μην ασχοληθείτε αυτή την εβδομάδα, γιατί θα υπάρχουν εμπόδια, καθυστερήσεις, ανατροπές και αποτελέσματα που δε θα είναι προς όφελός σας. Το ίδιο ισχύει αν χρειάζεται να δώσετε χρήματα εσείς σε ιδιώτες ή να ζητήσετε από ιδιώτες. Θα σας διακατέχει μια ανασφάλεια, αφού θα καλεστείτε να έρθετε αντιμέτωποι με τις φοβίες σας. Ό,τι φοβάστε θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσετε, έτσι ώστε να αποκοπεί και η αίτια του φόβου. Διατηρήστε την ψυχραιμία και την ισορροπία που τόσο καλά εσείς ξέρετε και αφήστε το σύμπαν με τη σοφία του να σας γιατρέψει.
Οικονομικά: Δε δανείζουμε, δε δανειζόμαστε. Προσοχή στα έξοδα αλλά ταυτόχρονα και στη σπατάλη. Η διαπραγμάτευση για οικονομικές υποθέσεις είναι σχεδόν απαγορευτική αυτή την εβδομάδα. Προσοχή στις ξαφνικές οικονομικές ανατροπές.
Συναισθηματικά: Προσοχή στον τρόπο αντιμετώπισης που θα έχετε στον σύντροφο. Θα είστε επιθετικοί και θα υπάρχουν και εκρήξεις θυμού, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καυγάδες και ρίξεις. Αποφύγετε τις συζητήσεις αυτές τις μέρες και απλώς προστατέψετε τη σχέση σας με όποιο τρόπο.

Σκορπιός

Η Έκλειψη στον άξονα σας! Οι σχέσεις σας, όλοι οι άλλοι της ζωής σας σε όποιον ρόλο, είναι για εσάς οι πρωταγωνιστές σε αυτή την Έκλειψη. Θα χρειαστεί να αλλάξετε νοοτροπία στον τρόπο που σχετίζεστε. Ό,τι μέχρι τώρα ήταν το εμπόδιο θα εκλείψει, είτε ήταν συμπεριφορά, συνήθεια είτε και άνθρωποι. Θα προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά για να κατανοήσετε καλύτερα τους άλλους και να αναβαθμίσετε τη χημεία μαζί τους. Θα αλλάξει ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τις σχέσεις, αλλά θα αλλάξει και ο τρόπος που οι άλλοι αντιλαμβάνονται εσάς. Φυσικά, δε θα λείψει η αυτοκριτική και η αποδέσμευση από συμπεριφορές που μέχρι τώρα σας επιβαρύνουν. Χρειάζεται υπομονή, αλλά να γνωρίζετε ότι είναι αρκετά απελευθερωτικό έστω και αν αυτό το καταλάβετε μακροπρόθεσμα. Προσοχή στη συμπεριφορά σας προς τους άλλους, γιατί θα υπάρχει εκνευρισμός και δεν αποκλείεται να γίνετε επιθετικοί. Προσέξτε τις σχέσεις με τους φίλους αλλά και με την πατρική οικογένεια. Θα έχετε μια τάση επιπολαιότητας, που θα σας οδηγεί στο να μιλάτε και να πράττετε χωρίς να σκέφτεστε και αυτό θα φέρει ανατρεπτικά αποτελέσματα. Θα σας δοθεί, όμως, η δυνατότητα αν το θελήσετε, να ξεφύγετε από όλη την πίεση, κάνοντας μια ευχάριστη απόδραση για να αποφορτιστείτε και να ενσωματώσετε τις αλλαγές με ανώδυνο τρόπο. Προσοχή στα ατυχήματα και όταν οδηγείται να είστε ψύχραιμοι.
Οικονομικά: Προσοχή στις σπατάλες και στις λάθος εκτιμήσεις. Δε δανείζουμε και δε δανειζόμαστε. Δεν κλείνετε οικονομική συμφωνία και δεν κάνετε μεγάλες οικονομικές κινήσεις που είναι αμετάκλητες.
Συναισθηματικά: Θα υπάρχουν ερωτικές ανατροπές αλλά και εκπλήξεις. Η επιπολαιότητα όμως και οι λάθος εκτιμήσεις δε θα λείψουν. Να εκτιμήσετε σωστά ό,τι καινούργιο βρεθεί στη ζωή σας και μην παρασυρθείτε. Αν χρειαστεί να αποχωριστείτε ένα πρόσωπο, να το αφήσετε να συμβεί γιατί θα είναι προς όφελός σας.

Τοξότης

Το περιβάλλον εργασίας, η καθημερινότητα, η ρουτίνα σας γενικότερα, θα σας απασχολήσουν με την Έκλειψη. Στην εργασία μην προσπαθήσετε να λύσετε διάφορες αυτές τις μέρες, γιατί δε θα υπάρχει σωστή συνεννόηση και μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η καθημερινότητα ίσως λίγο δυσκολέψει και είναι πιθανό να δημιουργηθούν αναβολές και καθυστερήσεις. Μην επιμένετε να βρείτε λύσεις, γιατί θα είναι ανώφελο. Αναβάλλετε τις εκκρεμότητές σας για την επόμενη εβδομάδα. Αν αντιμετωπίσετε θέματα υγείας, μην τα αμελήσετε, αλλά να ασχοληθείτε. Τα μικρά ζώα χρειάζονται περισσότερο τη φροντίδα σας αυτές τις μέρες, μην τα παραμελήσετε. Θα ανοίξετε ένα διάλογο με τον εαυτό σας και θα υπάρχουν αρκετές εσωτερικές συγκρούσεις για να αποφασίσετε πώς θέλετε να είστε στη ζωή σας και στις σχέσεις σας. Προσοχή στο παρασκήνιο. Αποφύγετε παρασκηνιακές σχέσεις και ενέργειες.
Οικονομικά: Οικονομικές απρόσμενες ευκαιρίες είναι πιθανές. Προσέξτε, όμως, τις σπατάλες και τις επιπόλαιες οικονομικές κινήσεις, γιατί μπορεί να ξοδέψετε χωρίς να το καταλάβετε.
Συναισθηματικά: Ο τρόπος που θα απευθύνεστε στο σύντροφό σας ή θα διεκδικείτε από αυτόν θα είναι απόλυτος, παθιασμένος και με φανατισμό. Αυτό μπορεί να ενοχλήσει, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διαφωνίες και ρίξεις. Μην αντιμετωπίζετε τις σχέσεις με επιπολαιότητα. Ο ρομαντισμός δε θα λείψει και φυσικά ένα ερωτικό ταξίδι είναι πολύ πιθανό.

Αιγόκερως

Η οικογένεια, τα παιδιά, τα επιχειρηματικά και επεκτατικά σχέδιά σας, το φλερτ, οι φίλοι σας, η σχέση μαζί τους και πιο εσωτερικά η δυνατότητα που έχετε να εκφράζετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας, θα είναι οι τομείς που θα σας απασχολήσουν με την Έκλειψη. Για εσάς είναι μια εβδομάδα -έστω και ακροβατώντας- ευκαιριών. Θα υπάρχουν απρόσμενες επαγγελματικές ευκαιρίες και θα έχετε εύνοια στην καριέρα αλλά και ευκαιρίες που θα σας δοθούν από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Υποθέσεις που σας είχαν ταλαιπωρήσει θα κλείσουν με τον καλύτερό τρόπο. Θα κάνετε γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν στα μελλοντικά επαγγελματικά και οικονομικά σας σχέδια.
Οικονομικά: Μπαίνει τάξη στα οικονομικά και θα συνεχίσετε να έχετε εύνοια. Αν θέλετε να βοηθηθείτε από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα και ιδίως από φίλους, είναι κατάλληλες μέρες να κάνετε ενέργειες, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι θετικά. Έρχονται ξαφνικές ευκαιρίες απόκτησης απρόσμενων χρημάτων που δεν έχετε υπολογίσει
Συναισθηματικά: Απρόοπτες αλλαγές θα συμβούν. Ξαφνικές γνωριμίες και ερωτικές εκπλήξεις που θα σας χαροποιήσουν από τη μία και από την άλλη υπάρχει η πιθανότητα να βρεθείτε μπροστά στο δίλημμα να τελειώσετε κάτι και να χρειαστεί να το αποχωριστείτε.



Υδροχόος

Η πατρική οικογένεια, τα συμφέροντά σας μέσα από αυτή, οι σχέσεις με τους γονείς, το σπίτι σας, ο τομέας της καριέρας αλλά και οι κοινωνικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν με την Έκλειψη. Θα χρειαστεί να συγκρατηθείτε γιατί θα έχετε ένταση και ίσως φτάσετε σε ακραίες συμπεριφορές. Μη διαπραγματευτείτε τίποτα αυτές τις μέρες και με κανέναν, γιατί οι ισορροπίες είναι λεπτές και οι παρεξηγήσεις όπως και οι οριστικές ρίξεις είναι πιθανές. Να προσέχετε την υγεία σας, τα ατυχήματα και κυρίως με αιχμηρά αντικείμενα και όταν οδηγείτε προσπαθήστε να είστε ήρεμοι. Αποφύγετε αγορές που έχουν σχέση με την τεχνολογία αυτές τις μέρες. Είναι μια εβδομάδα που χρειάζεται να έχετε υπομονή και να κάνετε υπερβάσεις. Μην προσπαθήσετε για αποτελέσματα σε όσα ζητήματα σας απασχολούν, γιατί θα υπάρχουν αναβολές και καθυστερήσεις.
Οικονομικά: Να προσέξετε τις υπερβολές και τις σπατάλες, γιατί θα ξοδέψετε χρήματα άσκοπα και μάλιστα χωρίς να το καταλάβετε. Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις ή να κάνετε κινήσεις που έχουν σχέση με χρήματα τρίτων, γιατί δε θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε και ο κίνδυνος ξαφνικών ανατροπών είναι πιθανός.
Συναισθηματικά: Θα έχετε μια τάση να δραπετεύσετε για να ξεκουραστείτε με το σύντροφό σας, γιατί η πίεση θα είναι μεγάλη. Χρειάζεται να προσέξετε, όμως, τη συμπεριφορά σας μην είναι ακραία και δημιουργηθούν καυγάδες. Αποφύγετε τις υπερβολές και τις επιπόλαιες αποφάσεις. Διατηρείστε ηρεμία και ισορροπία.

Ιχθύες

Η σχέση με τα αδέρφια, η επικοινωνία, ο τρόπος που επικοινωνείτε, οι μετακινήσεις, το μεταφορικό μέσο, οι σχέσεις με το εξωτερικό και πιο εσωτερικά ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τη ζωή, θα είναι οι τομείς που θα σας απασχολήσουν με την Έκλειψη. Είναι μια διευκολυντική εβδομάδα για την καθημερινότητα. Μπορείτε να κλείσετε εκκρεμείς υποθέσεις και θα έχετε την ευκολία γι’ αυτό. Ευκαιρίες θα σας δοθούν στο περιβάλλον εργασίας. Δεν είναι κατάλληλες μέρες, φυσικά, για να επικοινωνήσετε με τους άλλους και για να λύσετε διαφορές, αλλά εσείς αν το κάνετε με διπλωματικό τρόπο, θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και στις μετακινήσεις σας γενικότερα. Αποφύγετε τις υπερβολές και να μη φερθείτε επιπόλαια, γιατί θα χάσετε τις ισορροπίες και την εύνοια.
Οικονομικά: Μην τραβήξετε στα άκρα σχέσεις για οικονομικά ζητήματα αυτές τις μέρες. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες ή ετοιμάστε τις προϋποθέσεις που απαιτούνται, αν έχετε σκοπό να χρηματοδοτηθείτε από τρίτους φορείς ή φυσικά πρόσωπα, γιατί υπάρχει εύνοια που μπορεί και να έρθει από εκεί που δεν το περιμένατε.
Συναισθηματικά: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας γιατί μπορεί να γίνει επιθετική και να δημιουργήσετε προβλήματα στη σχέση. Προσπαθήστε να μη φερθείτε επιπόλαια και διατηρήστε ισορροπίες. Μην κάνετε άσχημες σκέψεις ή έχετε τάση εκδίκησης. Αν αφήσετε χώρο, ο ρομαντισμός δε θα λείψει και η ερωτική διάθεση θα κυριαρχήσει.

Από τη Δήμητρα Κωνσταντινίδου




;

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards