Αρχική » Ο Φετινός Mάιoς Φέρνει Επιτέλους Αλλαγές: Τα 6 Ζώδια Που Θα Δoυν «Eπιτυχiες» Στα Εpωτικά τoυς

Ο Φετινός Mάιoς Φέρνει Επιτέλους Αλλαγές: Τα 6 Ζώδια Που Θα Δoυν «Eπιτυχiες» Στα Εpωτικά τoυς

από admin
Τα ζώδια σήμερα με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις

Δες τώρα τι λέει για το ζώδιο σου- Ποια θα εiναι αυτά τα τυχερά ζώδια;

O Μάιος ξεκινά με ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση και στις 7/5 η Πανσέληνος φέρνει ρομαντισμό αλλά και πάθος. Η επιστροφή μιας πρώην σχέσης είναι ένα πιθανό σενάριο

O Μάιος ξεκινά με ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση και στις 7/5 η Πανσέληνος φέρνει ρομαντισμό αλλά και πάθος.

Η επιστροφή μιας πρώην σχέσης είναι ένα πιθανό σενάριο, όμως θα πρέπει να έχεις κατά νου πως αυτή η επιστροφή μπορεί να είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Tι φέρνει στα αισθηματικά των ζωδίων ο Mάϊoς 2020
ΚΡΙΟΣΚριέ μου ο Μάιος θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσένα καθώς η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 13/5 στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως θα έρθουν ξανά στο παρόν αισθηματικά ζητήματα του παρελθόντος. Ένα πρόσωπο με το οποίο είχες μία σχέση είναι πιθανό να σε προσεγγίσει μέσω ενός κοινού γνωστού σας, με σκοπό να έχει άλλη μία ευκαιρία. Καλό θα ήταν να πάρεις αποφάσεις με σύνεση καθώς την ίδια ημέρα ο Άρης περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και δείχνει πως θα υπάρχει παρασκήνιο σε ζητήματα που σε αφορούν.

Η νέα θέση του κυβερνήτη σου δεν είναι τόσο βοηθητική για να βγάλεις συμπεράσματα, καθώς το τοπίο δεν θα είναι ξεκάθαρο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση κατά τη διάρκεια του μήνα θα πρέπει να έχεις τη διάθεση να λύσεις κάποια ζητήματα του παρελθόντος, τα οποία θα δημιουργήσουν διαφωνίες μεταξύ σας και ενδεχομένως να έρθουν ξανά στο παρόν. Από τις 20/5 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων οι πιθανότητες να κάνεις νέες γνωριμίες αυξάνονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου ο Μάϊος ξεκινά με ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση και στις 7/5 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου- Σκορπιού) φέρνει ρομαντισμό αλλά και πάθος στην προσωπική σου ζωή. Στις 13/5 η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων δείχνοντας πως είναι πολύ πιθανό να συναντηθείς με ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε ένα ειδύλλιο κατά το παρελθόν, με σκοπό να θυμηθείτε τα παλιά. Προσπάθησε να μην θεωρήσεις δεδομένο πως εσύ και το πρόσωπο που έχεις απέναντί σου θέλετε τα ίδια πράγματα μιας και είναι πολύ πιθανόν τα θέλω σας να διαφέρουν.

Στις 13/5 έχουμε και την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνοντας πως τα πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον θα αποτελέσουν τους «ενδιάμεσους» σε μία γνωριμία που θα κάνεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση εκμεταλλεύσου τα έντονα συναισθήματα και το πάθος που θα έχει αυτός ο μήνας για να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου και να αναθερμάνεις τη σχέση σας. Απόφυγε να αναμοχλεύσεις ζητήματα του παρελθόντος, τα οποία σας είχαν δημιουργήσει προβλήματα, αν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος για κάτι τέτοιο.ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Μάϊος θα ξεκινήσει με παρασκήνιο για τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 7/5 σου λέει πως η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να βγάλεις ορθά συμπεράσματα. Στις 13/5 η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιό σου, δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα θα πρωταγωνιστείς σε σενάρια με επιστροφές «μετανιωμένων» προσώπων του παρελθόντος και πρώην σχέσεων!

Καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι σε μεγάλες υποσχέσεις και βαρύγδουπες δηλώσεις ενός προσώπου που θα εισβάλλει στη ζωή σου ξανά, καθώς η δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει πως κάτι δεν είναι όπως φαίνεται. Στις 13/5 αλλάζει και ο Άρης ζώδιο περνώντας σε αυτό των Ιχθύων ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ασάφεια. Καλό θα ήταν να είσαι πολύ προσεκτικός πριν βγάλεις οποιαδήποτε συμπέρασμα, ιδιαίτερα για πρόσωπα που θα επιστρέψουν αυτό το μήνα στη ζωή σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να τη ρισκάρεις για οποιοδήποτε λόγο πόσο μάλλον για ένα «ξαναζεσταμένο φαγητό».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου ο Μάϊος ξεκινά με πολύ καλή διάθεση για εσένα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 7/5 στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού δείχνει πως η ανάγκη σου για ουσιαστική επαφή θα σε φέρει κοντά με το κατάλληλο πρόσωπο. Από τις 13/5 που η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις αποφάσεις που θα πάρεις με θέματα της προσωπικής σου ζωής, μιας και δεν θα είναι εύκολο να κάνεις ένα βήμα μπροστά όταν η Θεά του έρωτα πηγαίνει -φαινομενικά- προς τα πίσω.

Είναι πάρα πολύ πιθανό να προκύψει ένα νέο ειδύλλιο με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με αυτό το ενδεχόμενο μιας και η δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δεν θα δημιουργήσει στέρεο έδαφος για να βάλεις γερές βάσεις. Στις 13/5 έχουμε και την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων και από τη νέα του θέση δείχνει πως οι δραστηριότητες με φίλους κατά τη διάρκεια του μήνα μπορεί να αποτελέσουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνεις νέες γνωριμίες. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αποφύγει να κινηθείς παρασκηνιακά προς το τέλος του μήνα, μιας και είναι πολύ πιθανό οι κινήσεις σου να έρθουν στο προσκήνιο αργότερα και τελικά να θέσουν τη σχέση σου σε κίνδυνο.ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Μάϊος έρχεται ιδιαίτερα δυναμικά για εσένα και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 7/5 δείχνει πως είσαι αποφασισμένος να κάνεις ξεκαθαρίσματα εδώ και τώρα. Η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων στις 13/5 και δεν θα βοηθήσει πολύ τα αισθηματικά ξεκαθαρίσματα, για αυτό καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου για αισθηματικά ζητήματα. Η Αφροδίτη δεν θα είναι βοηθητική λόγω του τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το οποίο θα σου δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις είτε για ένα αισθηματικό σου ζήτημα είτε για αυτόν που έχεις απέναντί σου.

Ο Μάϊος δεν είναι ευνοϊκός μήνας για να επενδύσεις σε αισθηματικό επίπεδο και αν ξεκινήσεις μία νέα σχέση θα πρέπει να έχεις κατά νου πως στην πορεία ίσως τα δεδομένα αλλάξουν. Στις 13/5 έχουμε και την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων που δίνει αυξημένη λίμπιντο και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση υπόσχεται ημέρες πάθους με το ταίρι σου, οι οποίες θα την αναζωογονήσουν. Βέβαια αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η ένταση που θα υπάρξει κατά διαστήματα ανάμεσα σας λόγω των έντονων συναισθημάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Μάϊος ξεκινά με καλή διάθεση για εσένα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 7/5 σε προτρέπει να χαλαρώσεις και να αφιερώσεις χρόνο στην επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και στην ψυχαγωγία σου. Στις 13/5 η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων και δεν αποκλείεται να αναθερμάνει ένα ειδύλλιο που υπήρξε κατά το παρελθόν, με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός προκειμένου να μην αφήσεις αισθηματικές υποθέσεις να επηρεάσουν με οποιοδήποτε τρόπο ζητήματα της δουλειάς.

Την ίδια στιγμή η Αφροδίτη σχηματίζει και ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αυτή η δυσαρμονική όψη δεν ευνοεί τα ασφαλή συμπεράσματα για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση από τα μέσα Μαΐου θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι ζητήματα που προκύπτουν ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 13/5 δείχνει πως θα υπάρξουν αφορμές για εντάσεις μεταξύ σας. Παρόλα αυτά αυτές οι αφορμές θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν αν και εσύ δεν είσαι διατεθειμένος να ρίξεις λάδι στη φωτιά.ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Μάϊος προμηνύεται ιδιαίτερος για εσένα καθώς ζητήματα του παρελθόντος θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα σε γυρίσουν πίσω σε αυτό. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 13/5 στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να δεις ξανά ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε ένα ειδύλλιο κατά το παρελθόν και για διάφορους λόγους δεν προχώρησε ή δεν συνεχίστηκε με τον τρόπο που θα ήθελες. Η επιστροφή ενός προσώπου από τα παλιά αν μη τι άλλο θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση, όμως καλό θα ήταν να μη βιαστείς να αποφασίσεις σχετικά με αυτό.

Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, μπορεί να σε παρασύρουν στην εξιδανίκευση κάποιων καταστάσεων και συγκεκριμένων προσώπων για αυτό καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός και να κρατάς μικρό καλάθι σε μεγάλες υποσχέσεις. Στις 13/5 ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργώντας μία πιεστική καθημερινότητα κατά το δεύτερο μισό του μήνα, με αποτέλεσμα να μην σου αφήσει πολύ χρόνο για την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μετά τις 15/5 θα πρέπει να είσαι προσεκτικός μιας και θα «παρασυρθείς» από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και είναι πολύ πιθανόν να μην της αφιερώσεις χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Μάϊος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα κληθείς να διευθετήσεις ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ιδιαίτερα με τον αισθηματικό τομέα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) στις 7/5 δείχνει πως για να ξεκινήσεις κάτι νέο στην προσωπική σου ζωή θα πρέπει να έχεις ξεμπερδέψει από κάτι παλαιότερο. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, μιας και η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 13/5 στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως το παρελθόν δεν προτίθεται να εγκαταλείψει έτσι εύκολα.

Η επιστροφή μιας πρώην σχέσης είναι ένα πιθανό σενάριο όμως θα πρέπει να έχεις κατά νου πως αυτή η επιστροφή μπορεί να είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα σου λέει να μην επενδύσεις αισθηματικά σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος πριν βεβαιωθείς πως «κοιτάζετε προς την ίδια πλευρά». Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι κατά τη διάρκεια του μήνα είναι πως το φλερτ δεν θα λείψει, καθώς στις 13/5 έχουμε και την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων που θα σε κάνει ιδιαίτερα δραστήριο σε αυτό. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μην κάνεις κάποια κίνηση που μπορεί να την πληγώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Μάϊος είναι ένας μήνας ο οποίος θα ξεκινήσει με εργασιακές υποχρεώσεις και ζητήματα της καθημερινότητας, δίνοντάς σου περισσότερο ελεύθερο χρόνο και μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στον αισθηματικό τομέα μετά τις 12/5. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της σε αυτό στις 13/5 και δείχνει πως οι αισθηματικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν θέλοντας και μη. Είναι πιθανό να σκέφτεσαι την επιστροφή σε ένα πρόσωπο που είχες μία σχέση κατά το παρελθόν και αν κάτι τέτοιο είναι μέσα στα σχέδιά σου, τότε να ξέρεις πως αυτός ο μήνας ενδείκνυται για να το πραγματοποιήσεις.

Βέβαια σε περίπτωση μιας τέτοιας επιστροφής θα πρέπει να έχεις έστω και στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως τα πράγματα αλλιώς τα περιμένεις και αλλιώς μπορεί να έρθουν. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα σου λέει να κρατάς μικρό καλάθι και να μην υπόσχεσαι πράγματα πάνω στον ενθουσιασμό σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση από τις 20/5 που θα περάσει και ο Ήλιος στο ζώδιο των Διδύμων θα παρατηρήσεις πως θα υπάρξει καλύτερη επικοινωνία μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου και αυτό θα βοηθήσει πολύ το κλίμα ανάμεσα σας. Μοναδική προϋπόθεση για αυτό είναι να μην αναμοχλεύετε ζητήματα του παρελθόντος κατά τη διάρκεια του μήνα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Μάϊος είναι ένας μήνας που θα σου φέρει ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο και θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς καλύτερα τα ζητήματα που υπάρχουν σε αυτό τον τομέα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 7/5 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού δείχνει πως αυτό το μήνα είναι πιθανό να πάρεις την απόφαση να φύγεις από μία σχέση που δεν σε καλύπτει και να αλλάξεις προς το καλύτερο την προσωπική σου ζωή. Από τις 13/5 που η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να παρουσιαστούν ξανά στη ζωή σου πρόσωπα του παρελθόντος, τα οποία θα σε μπερδέψουν και μπορεί να σε κάνουν να πάρεις την προσοχή σου από ένα στόχο σου.

Προσπάθησε να σκεφτείς αν αξίζει να ανοίξεις ξανά μία πόρτα σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος χωρίς να επαναληφθούν τα λάθη που ενδεχομένως να είχαν γίνει. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δεν προάγει την ορθή σκέψη και δημιουργεί ένα θολό τοπίο στα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να κρατήσεις μακριά από αυτή οποιοδήποτε πρόσωπο θα μπορούσε να διαταράξει τη γαλήνη της. Από τις 20/5 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων είναι πολύ πιθανό να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που συναντάς στο εργασιακό σου περιβάλλον και υπήρξε ένα φλερτ μεταξύ σας, αλλά μέχρι τώρα δεν εξελίχθηκε σε κάτι παραπάνω.ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Μάϊος είναι ένας μήνας που θα φέρει εξελίξεις σε ζητήματα της προσωπικής σου ζωής και αν μέχρι τώρα υπήρξε στασιμότητα σε αυτά, θα παρατηρήσεις πως από το δεύτερο μισό του μήνα θα υπάρξουν γεγονότα τα οποία θα δημιουργήσουν κινητικότητα. Στις 13/5 η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων ξεκινάει την αναδρομή πορεία της δείχνοντας πώς η επιστροφή ενός παλιού έρωτα -ακόμα και ενός απωθημένου- που είχες είναι ένα σενάριο που αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Σε γενικότερο πλαίσιο θα παρατηρήσεις πώς το παρελθόν θα βρεθεί στο παρόν σου και θα παίξει κομβικό ρόλο στα ζητήματα που θα υπάρξουν από εδώ και πέρα.

Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα δείχνει πως είναι πιθανό να επενδύσεις σε ένα λάθος πρόσωπο, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και κυρίως προσγειωμένος στην πραγματικότητα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση ο μήνας είναι θετικός για εσένα και το σύντροφό σου καθώς η καλή επικοινωνία που θα υπάρξει μεταξύ σας, οι κοινές δραστηριότητες αλλά και η διάθεση που θα έχετε να ασχοληθείτε ο ένας με τον άλλον, θα παίξουν το ρόλο τους. Οι ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή δεν θα λείψουν αυτό το μήνα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στην επιλογή που θα κάνεις, μιας και δεν θα είναι όλες κατάλληλες.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου ο Μάϊος είναι ένας μήνας που θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να επικοινωνήσεις, να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να εκφράσεις τις ανάγκες σου για αυτό αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση τότε θα παρατηρήσεις πως θα αρχίσεις να αναζητάς περισσότερο στην παρέα αλλά και τη συμβουλή του συντρόφου σου. Στις 13/5 η Αφροδίτη ξεκινάει την αναδρομή πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων και μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις σε κάποια σχέδια που είχες με το ταίρι σου, ιδιαίτερα αν αυτά τα σχέδια σχετίζονται με το σπίτι σας, μία αλλαγή σε αυτό ή μία μετακόμιση. Την ίδια ημέρα περνάει και ο Άρης στο ζώδιό σου δείχνοντας πως η ενέργειά σου θα είναι τέτοια που θα χρειαστεί να τη διοχετεύσεις σε δραστηριότητες προς όφελός σου διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργεί εσωτερική ένταση.

Η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν είναι πάρα πολύ πιθανό σενάριο μετά τα μέσα του μήνα, όμως το θέμα είναι αν εσύ είσαι διατεθειμένος να δώσεις μία ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που έρχεται από παλιά. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σου λέει πως θα πρέπει να είσαι φειδωλός με τις ευκαιρίες μιας και δεν θα τις αξίζουν όλοι. Επίλεξε με προσοχή αυτόν που θέλεις να σταθεί δίπλα σου και μην εξιδανικεύεις καταστάσεις, μιας και αυτό είναι μία πιθανή «παρενέργεια» αυτής της όψης…πηγήLoading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards