Αρχική » Η πρόβλεψη της Ασης Μπήλιου για το 2021:Τα ευνοημένα ζώδια της χρονιάς

Η πρόβλεψη της Ασης Μπήλιου για το 2021:Τα ευνοημένα ζώδια της χρονιάς

από admin
Η πρόβλεψη της Ασης Μπήλιου για το 2021:Τα ευνοημένα ζώδια της χρονιάς

Σύμφωνα με την αστρολόγο, η αρχή του 2021 δεν θα έχει μεγάλη διαφορά από τη χρονιά που μας πέρασε και, όπως προβλέπει, η άνοιξη θα είναι δύσκολη.

«Για τη χρονιά που φεύγει ο τίτλος είναι “Τα πάντα αλλιώς”. Και αυτό επειδή ξεκίνησε με μία πολύ δύσκολη όψη, με την οποία ήμασταν όλοι οι αστρολόγοι πολύ ανήσυχοι στο τι θα φέρει, καθώς αυτή η όψη έχει συνδεθεί με πολέμους στο παρελθόν. Τελικά, αυτό που ήρθε και το ζούμε ακόμα αποδείχθηκε χειρότερο από πόλεμος.Είναι ένας αόρατος εχθρός, ο οποίος μας κυνηγά. Η χρονιά που ξεκινά δεν θα έχει μεγάλη διαφορά. Δεν πρόκειται να δούμε μεγάλη διαφορά. Ειδικά μέχρι την άνοιξη τα πράγματα θα είναι ζόρικα», είπε η Αση Μπήλιου.
«Γενικότερα, είναι μήνες που θα περιέχουν ένταση, πέρα από το κομμάτι της πανδημίας. Νιώθω ότι θα υπάρχει μεγάλη ένταση στη χρονιά, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Και σε πολιτικό επίπεδο, κοινωνικά, γενικότερα, πάμε σε μία περίοδο που θα προκληθούν πολλές κοινωνικές αναταραχές.

Αυτήν τη χρονιά έχουμε μεγάλη σύνοδο Δία-Κρόνου. Είναι κάτι που συμβαίνει κάθε 20 χρόνια και η επιρροή είναι για τα επόμενα 20 έτη.

Αυτήν τη μεγάλη σύνοδο, η οποία θα είναι πολύ κοντά, οι δύο πλανήτες στο παρελθόν την έχουν συνδέσει με το άστρο της Βηθλεέμ. Αυτό, δηλαδή, που είδαν οι μάγοι και είπαν ότι γεννιέται ένας βασιλιάς», προσθέτει.Αση Μπήλιου: Τα ευνοημένα ζώδια του 2021
Ερωτηθείσα για το ποια ζώδια θα είναι πιο ευνοημένα, η Αση Μπήλιου αποκάλυψε: «Για τη χρονιά που έρχεται τα ζώδια που θα είναι πιο ευνοημένα είναι οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί. Τρίτους βάζω τους Υδροχόους, γιατί καλώς ή κακώς ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης που σε αφήνει αν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο.

Έχει περιορισμούς κι ευθύνες, ευνοούνται κι αυτοί, αλλά θα είναι ελάχιστος ο χρόνος που μπορούν να περάσουν ευχάριστα. Δίδυμοι και Ζυγοί, όμως, θα έχουν μια πολύ καλή χρονιά. Γενικά, θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ το πρώτο δίμηνο.

Και το λέω αυτό, γιατί τότε θα είναι πολλοί πλανήτες σε κόντρα με τον Ουρανό και τον Άρη στον Ταύρο. Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο δίμηνο για τη χώρα μας θα είναι αρκετά δύσκολο. Δεν θα ήθελα να το ωραιοποιήσω…».Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards