Αρχική » Kάλπες μέσα στο 2021;

Kάλπες μέσα στο 2021;

από admin
Ο πρωθυπουργός αλλάζει τώρα αφήγημα και μιλάει για κυβέρνηση συνεργασίας

Εκλογές μέσα στο 2021; – Ποιοι βλέπουν κάλπες ακόμα και το καλοκαίρι

Οι πρόωρες εθνικές εκλογές παρότι επίσημα «ξορκίζονται» από το Μέγαρο Μαξίμου δεν έχουν φύγει ποτέ από το τραπέζι. Παρά τις συνεχείς διαψεύσεις από τον πρωθυπουργό και το στενό επιτελείο του εξακολουθούν να συζητιούνται πίσω από τις κλειστές πόρτες των γραφείων.Η πραγματικότητα είναι πως η βούληση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι να πάει σε εκλογές εντός του 2021.

Επειδή όμως η πολιτική είναι κινούμενη άμμος και κάθε μέρα η κυβέρνηση έρχεται αντιμέτωπη με νέες δύσκολες καταστάσεις τα σενάρια «φουντώνουν».Ο Μητσοτάκης κάνει κάποιες κινήσεις που όπως σημειώνει η Καθημερινή στρώνουν το έδαφος για την περίπτωση που καταλήξει σε έναν εκλογικό αιφνιδιασμό.

Μια τέτοια κίνηση είναι η πρόσφατη παράταση στη μείωση των συντελεστών ΦΠΑ στο τουριστικό πακέτο έως την 31η Δεκεμβρίου 2021 και η μείωση στον καφέ, στα μη αλκοολούχα ποτά, στις μεταφορές, στους κινηματογράφους και στις θεατρικές παραστάσεις έως την 30ή Σεπτεμβρίου 2021.

Με αφορμή τα παραπάνω μέτρα κάποιοι από τον στενό πυρήνα του Πρωθυπουργού μιλάνε για εκλογές ακόμα και το καλοκαίρι.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards