Αρχική » Μητσοτάκης: Στηρίξτε όλοι τη Λίνα

Μητσοτάκης: Στηρίξτε όλοι τη Λίνα

από admin
Μητσοτάκης: Στηρίξτε όλοι τη Λίνα

Τη στήριξη όλων των μελών της κυβέρνησης στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, που έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα για την υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο.Ο κ. Μητσοτάκης στο κλείσιμο της συνεδρίασης τόνισε με νόημα ότι το υπουργικό συμβούλιο είναι συλλογικό όργανο και κάλεσε τους υπουργούς: “Στηρίξτε όλοι τη Λίνα”.

Δεν είναι η πρώτη φορά εξάλλου που ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει από τα μέλη της κυβέρνησης να λειτουργούν συλλογικά. Όπως είπε και σήμερα, “πάντα στεκόμαστε ο ένας στον άλλο στα δύσκολα”. Ενώ υπενθύμισε στους υπουργούς πόσους έχει βοηθήσει η κ. Μενδώνη κατά καιρούς σε θέματα συναρμοδιοτήτων.

Η στήριξη πάντως στην κ. Μενδώνη ήταν σαφής και δεδομένη ενόψει και της αυριανής συζήτησης στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, την οποία έχει ζητήσει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης προκειμένου να θέσει όπως λένε από την κυβέρνηση το ΣΥΡΙΖΑ προ των ευθυνών του για την κομματικοποίηση της υπόθεσης βιασμών ανηλίκων.Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση είχε στηρίξει την υπουργό Πολιτισμού, αδειάζοντας την όμως ταυτόχρονα για τους επικοινωνιακούς χειρισμούς της υπόθεσης Λιγνάδη. Σημειωτέον ότι η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη κατά το briefing της Δευτέρας είχε δηλώσει ότι ένα επικοινωνιακό φάουλ δε συνιστά λόγο αποπομπής.

Η επιλογή της λέξης αποπομπή δεν ήταν τυχαία. Το Μαξίμου δεν έχει ζητήσει και δεν προτίθεται να ζητήσει (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) από την κ. Μενδώνη να αποχωρήσει από την κυβέρνηση. Δεν θα είχε όμως καμία αντίρρηση εάν η κ. Μενδώνη για λόγους ευθιξίας διευκόλυνε δια της παραιτήσεως της. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η υπουργός Πολιτισμού δεν έχει θέσει την παραίτηση της στη διάθεση του πρωθυπουργού και δεν έχει (μέχρι στιγμής πάντα) την πρόθεση να το πράξει.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards