Αρχική » Τα ζώδια και ο κλήρος της Τύχης – Σε ποιο ζώδιο τον έχεις και πώς σε επηρεάζει;

Τα ζώδια και ο κλήρος της Τύχης – Σε ποιο ζώδιο τον έχεις και πώς σε επηρεάζει;

από admin
Τα ζώδια και ο κλήρος της Τύχης

Ο κλήρος της Τύχης είναι ένας προσωπικός δείκτης που ανάλογα με τις όψεις που δέχεται μας δείχνει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά μας.

Φανερώνει το είδος της τύχης που έχει ο κάθε άνθρωπος, τις επιτυχίες, την φήμη, την καριέρα, την πληρότητα, τα ταλέντα, τις κλίσεις μας.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Με τον Κλήρο Τύχης στον Κριό, η τύχη βοηθάει αυτούς που ρισκάρουν και αγωνίζονται, αυτούς που παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους και προκαλούν εξελίξεις. Θέλεις προκλήσεις για να νιώσεις γεμάτη, κυνηγάς το κέρδος αλλά δυσκολεύεσαι να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Είσαι πολύ δυνατή αλλά πολλές φορές καταχράσαι αυτή τη δύναμη. Είσαι ανεξάρτητη, παίρνεις πρωτοβουλίες και επιδιώκεις πάντα να πετυχαίνεις τους στόχους σου. Έχεις τύχη στα πρώτα χρόνια της ζωής σου. Πετυχαίνεις ως ελεύθερη επαγγελματίας.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Με τον Κλήρο Τύχης στον Ταύρο, είσαι συγκροτημένη και ρεαλίστρια. Αναζητάς την ασφάλεια, τη σταθερότητα, τις αξίες και ευνοείσαι να δημιουργήσεις περιουσία. Κινείσαι επιφυλακτικά και συστηματικά και ξέρεις να αποφεύγεις παγίδες. Υλοποιείς τις ιδέες σου, είσαι ισχυρογνώμων, κοινωνική και κυνηγάς τα υλικά αγαθά. Η ευτυχία έρχεται μέσα από τα απλά πράγματα στη ζωή. Νιώθεις ευτυχισμένη μέσα από μια σταθερή σχέση και θέλεις να είσαι πάντα επιθυμητή. Έχεις εύνοια στα οικονομικά, σε ακίνητα, στο εμπόριο, στις επιχειρήσεις, σε επαγγέλματα αισθητικής και σε ότι σχετίζεται με την διατροφή.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΔΥΜΟ

Ο Κλήρος Τύχης στον Δίδυμο φέρνει διακυμάνσεις στη ζωή. Υπάρχουν διαστήματα που η τύχη είναι συνεχώς στο πλευρό σου και άλλα που σε εγκαταλείπει, δηλαδή ευμάρεια και παρακμή. Πρέπει να είσαι προσαρμοστική και να βλέπεις τα πράγματα από πολλές οπτικές γωνίες. Επιδιώκεις κινητικότητα και εναλλαγές στη ζωή σου. Θέλεις να γνωρίζεις νέους ανθρώπους, πνευματικούς, με διαφορετικές ιδέες και απόψεις. Θέλεις να ακούς ενδιαφέρουσες συζητήσεις και να αναλύεις καταστάσεις. Έχεις διάθεση για κοινωνικές δραστηριότητες ενώ δεν αντέχεις τον περιορισμό και τη διανοητική σύγχυση. Έχεις εύνοια στη μέση εκπαίδευση, στα ΜΜΕ, στην επικοινωνία, στο εμπόριο, στην οδήγηση, έχεις εύνοια από αδέρφια. Επαγγέλματα που ευνοούνται είναι καθηγητής, συγγραφέας, έμπορος, οδηγός.ΚΛΗΡΟΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Με τον Κλήρο Τύχης στον Καρκίνο, η τύχη σου είναι η οικογένεια και οι συγγενείς. Η οικογένεια είναι η ευτυχία σου και αν δεν έχεις, συνάπτεις οικογενειακές σχέσεις με άλλους ανθρώπους. Με αυτόν τον τρόπο, νιώθεις ασφάλεια και ολοκλήρωση. Πολλές φορές, είσαι δύσπιστη με άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. Ξέρεις να δημιουργείς μια ζεστή ατμόσφαιρα γύρω σου, να δίνεις αγάπη, τρυφερότητα, να δείχνεις κατανόηση. Νιώθεις ευτυχισμένη όταν οι άλλοι ανταποκρίνονται σ’αυτό. Νιώθεις όμορφα όταν έρχεσαι σε επαφή με τον εσωτερικό σου εαυτό και όταν κάνεις νέα ξεκινήματα. Έχεις εύνοια από οικογένεια, σπίτι, πατρίδα, συναισθηματικά θέματα, γυναίκες, μητέρα.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ

Με τον Κλήρο Τύχης στον Λέοντα νιώθεις ευτυχία που βγαίνει μέσα από την καρδιά σου, έχεις μια εσωτερική αίσθηση χαράς και ολοκλήρωσης. Θέλεις να σε κολακεύουν και να είσαι επιθυμητός στους άλλους. Βοηθάς χωρίς να ζητάς ανταλλάγματα. Νιώθεις περήφανος για τον εαυτό σου και όλα όσα έχεις δημιουργήσει. Αγαπάς τις προκλήσεις, τη δημιουργία. Προσπαθείς να διαπαιδαγωγήσεις σωστά τα παιδιά σου για να γίνουν σωστοί άνθρωποι. Εκφράζεσαι συναισθηματικά και αναζητάς πάντα κάτι εντυπωσιακό. Ευνοείσαι από τυχερά παιχνίδια ενώ έχεις διάθεση και για ερωτικές περιπέτειες. Σου ταιριάζουν τα ελεύθερα επαγγέλματα, η διδασκαλία, η τέχνη, οι αρχηγικές θέσεις.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Ο Κλήρος Τύχης στην Παρθένο σου ζητά να δουλέψεις σκληρά, να προσφέρεις ταπεινά το έργο σου στους συνανθρώπους σου. Θέλεις η ζωή σου να είναι καθαρή, οι συναλλαγές σου επίσης, για να νιώθεις ασφάλεια και ηρεμία. Αναζητάς μια τακτοποιημένη ζωή. Αναλύεις όλες τις καταστάσεις, το μυαλό σου είναι κοφτερό. Έχεις πολλές ιδέες που αν τις αξιοποιήσεις, θα έχεις κέρδος. Είσαι ευτυχισμένος όταν όλα γύρω σου βρίσκονται σε τάξη. Αυτοέλεγχος και ενδοσκόπηση είναι χαρακτηριστικά σου. Έχεις τύχη σε γραφειοκρατικά θέματα, στην υγεία, σε θέματα παροχής υπηρεσιών. Η εξυπηρέτηση και η οργάνωση σου δίνουν χαρά.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ

Με τον Κλήρο Τύχης στο Ζυγό, η ευτυχία σου είναι οι άλλοι. Νιώθεις ικανοποιημένη όταν μοιράζεσαι μαζί τους συναισθήματα, ιδέες, ακόμα και περιουσιακά. Θέλεις πάντα να περιτριγυρίζεσαι από κόσμο. Η μοναξιά σε τρελαίνει. Είσαι κοινωνική, διπλωμάτισσα και έχεις πάντα υποστηρικτές. Με αυτόν τον τρόπο, καταφέρνεις να προωθείς τα θέματά σου σε όλα τα επίπεδα. Οι εντάσεις σε αναστατώνουν. Θέλεις ηρεμία, ισορροπία, μεσολαβείς πάντα σε καβγάδες και δίνεις τις καλύτερες λύσεις. Επιδιώκεις πάντα την ύπαρξη ενός ερωτικού συντρόφου στη ζωή σου. Έχεις τύχη στο γάμο, στις σχέσεις, σε νομικά θέματα, στην πολιτική, την καλλιτεχνία, τη διπλωματία.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ
Με τον Κλήρο Τύχης στο Σκορπιό, ευτυχία σημαίνει μεταμόρφωση των καταστάσεων μέσα σου και γύρω σου. Μπορεί να περάσεις ακραίες εμπειρίες στη ζωή σου για να την συναντήσεις. Έχεις ένστικτο, διαίσθηση και παίρνεις πάντα τις καλύτερες αποφάσεις. Επωφελείσαι από διάφορα πράγματα και αποκομίζεις κέρδη. Μπορεί να γίνεις πλούσιος αλλά μπορεί και να τα χάσεις όλα προκειμένου να ικανοποιήσεις κάποια επιθυμία σου. Ψάχνεσαι συνεχώς και έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τους άλλους. Σου αρέσει να απολαμβάνεις τον έρωτα ολοκληρωτικά για να ξεπερνάς τις υπαρξιακές σου φοβίες. Η αναγέννηση σου δίνει χαρά. Έχεις προστασία από αρνητικές ενέργειες, από πισώπλατα χτυπήματα. Αποκρυφισμός, γονιμότητα, πνευματική δύναμη, αυτοθεραπεία είναι λέξεις κλειδιά για εσένα.ΚΛΗΡΟΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Ο Κλήρος Τύχης στον Τοξότη είναι πολύ καλή θέση για ανάπτυξη και ευημερία. Είσαι φιλοσοφημένο άτομο και αισθάνεσαι όμορφα από μόνος σου ακόμα και αν δεν διαθέτεις υλικά αγαθά. Έχεις μια έμφυτη αισιοδοξία και τα γεγονότα στη ζωή σου εξελίσσονται θετικά. Δεν αγχώνεσαι και δεν στεναχωριέσαι εύκολα, δεν παίρνεις τις καταστάσεις τοις μετρητοίς, έχεις μεγάλη δύναμη σκέψης. Η ελευθερία είναι βασικό στοιχείο σου και σου αρέσει να απολαμβάνεις τη ζωή. Τη ζεις στο έπακρο και λατρεύεις την περιπέτεια. Οι ορίζοντές σου είναι ευρείς και μισείς τους περιορισμούς. Αγαπάς τη λογοτεχνία, τη φιλοσοφία, τις ξένες γλώσσες, την αστρολογία και τη διανόηση. Έχεις επιτυχία σε σπουδές, θέματα εξωτερικού, νομικά και εύνοια από μακρινούς συγγενείς.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Με τον Κλήρο Τύχης στον Αιγόκερω, η τύχη είναι αποτέλεσμα των πράξεών σου. Για να πετύχεις, πρέπει να είσαι εργατική, μεθοδική, συνεπής, ώριμη. Μπορείς να έχεις πολύ καλές επαγγελματικές προοπτικές ειδικότερα στο δεύτερο μισό της ζωής σου. Είσαι ευτυχισμένη όταν πετυχαίνεις, όταν κάνεις χρήσιμα πράγματα, όταν έχεις κοινωνική άνοδο, όταν πραγματοποιείς τα σχέδιά σου, όταν σε σέβονται και σε αναγνωρίζουν. Είσαι αυστηρή, υπεύθυνη, έχεις σκέψη πλατιά και ποιοτική. Έχεις εύνοια από πατέρα, σύζυγο, άτομα κύρους και εξουσίας, έχεις εύνοια σε θέματα διοικητικά, εύκολη απόκτηση εξουσίας, επιτυχία σε κάθε τι που απαιτεί σύστημα, δομή, οργάνωση.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Με τον Κλήρο Τύχης στον Υδροχόο, έχεις πολύ μεγάλη τύχη ή καθόλου τύχη. Διαθέτεις πολύ μεγάλη έμπνευση και ιδέες που αν τις υλοποιήσεις, θα αποκτήσεις πολλά υλικά αγαθά. Η ελευθερία, η φιλία, η συντροφικότητα παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σου. Είσαι χαρούμενη όταν περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους συμβατούς με εσένα. Μάχεσαι για τα δικαιώματα των αδυνάτων, την ισότητα, την αξιοπρέπεια. Πιστεύεις στο μέλλον γιατί πιστεύεις στους ανθρώπους και τις ικανότητές τους. Έχεις εύνοια σε συλλογικούς χώρους, στο συνδικαλισμό, σε νοητικές δραστηριότητες, στα μαθηματικά, σε κάθε τι πρωτοποριακό. Παίρνεις χαρά μέσα από την ανεξαρτησία και τις ανθρωπιστικές δραστηριότητες. Ταμπεραμέντο, αλληλεγγύη και φανατισμός με θεμιτά ή αθέμιτα μέσα είναι χαρακτηριστικά σου.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΙΧΘΥ

Με τον Κλήρο Τύχης στον Ιχθύ, η χαρά και η ευτυχία έρχεται μέσα από πνευματικές διαστάσεις. Ο εσωτερικός σου πλούτος είναι όλα τα λεφτά σου. Χρησιμοποιείς τα χρήματα για να κάνεις πιο εύκολη τη ζωή σου αλλά και τη ζωή των αγαπημένων σου προσώπων. Η αγάπη, η συμπόνια, η ευγένεια είναι η δική σου ευτυχία. Ικανοποιείσαι από τη μεταφυσική, τις τέχνες, τα υπερφυσικά φαινόμενα. Η αυτοθυσία είναι χαρακτηριστικό σου. Ελίσσεσαι εύκολα, μερικές φορές γίνεσαι τυχοδιώκτρια για να κατακτήσεις ένα νέο κόσμο. Διαθέτεις διαίσθηση, φαντασία, καλλιτεχνικό ταλέντο. Έχεις προστασία από κρυφούς εχθρούς, από επεμβάσεις καθώς και εύκολο ύπνο.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards