Αρχική » Ματωμένο Φεγγάρι 2022: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν

Ματωμένο Φεγγάρι 2022: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν

από admin
Ματωμένο Φεγγάρι 2022: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν

Ματωμένο Φεγγάρι 2022: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν. Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν αρνητικά από το ματωμένο φεγγάρι.

Δύο μοναδικά αστρονομικά φαινόμενα πρόκειται να στολίσουν σύντομα το νυχτερινό ουρανό, καθώς η πανσέληνος του Μαΐου 2022 πρόκειται να συνδυαστεί με μια ολική έκλειψη Σελήνης.

Το ματωμένο φεγγάρι είναι στην ουσία η έκλειψη της σελήνης. Η σελήνη κάθε φορά που έχει έκλειψη, επηρεάζεται από την ατμόσφαιρα της Γης κι έτσι φαίνεται σαν να αποκτά κόκκινο χρώμα. Το ματωμένο φεγγάρι πέρα από ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό γεγονός, είναι και κάτι που σύμφωνα με την αστρολογία μπορεί να μας επηρεάσει.

Στο σημερινό άρθρο θα διαβάσουμε για τα 4 ζώδια που το ματωμένο φεγγάρι θα επηρεαστούν.

Μάλιστα θα επηρεαστούν περισσότερο αρνητικά γι’ αυτό και πρέπει στις 15 Μαΐου που θα γίνει η έκλειψη της σελήνης να είναι πιο προσεκτικά.

Διαβάστε παρακάτω:

Ταύρος
Η έκλειψη της 15ης Μαΐου συμβαίνει στον 7ο οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών, κάτι που θα κάνει τους Ταύρους να σκεφτούν καλά ποιους ανθρώπους θέλουν να κρατήσουν κοντά τους.

Κάποιος τους κρατά πίσω και θα μάθουν με τον σκληρό τρόπο ότι, μερικές φορές, πρέπει να λέμε μερικά «αντίο» για να προχωρήσουμε μπροστά.

Λέων
Στις 15 Μαΐου, η έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό θα ωθήσει τους Λέοντες να τελειώσουν καταστάσεις που τους μαγκώνουν. Θα επαναπροσδιορίσουν τις σχέσεις με μέλη της οικογένειάς τους, θα νιώσουν, επιτέλους, ότι δε χρειάζεται να ελέγχουν τους πάντες και θα βγουν από το comfort zone τους, κάτι που σίγουρα θα τους δυσκολέψει. Θα τους δώσει, όμως, αυτό το καινούργιο που αναζητούν στη ζωή τους.

Σκορπιός
Αυτή η έκλειψη θα κάνει τους Σκορπιούς να προσπαθήσουν πιο σκληρά από ποτέ. Επειδή όμως είναι πάντα σκληροί με τον εαυτό τους, θα δυσκολευτούν με τις προσωπικές τους σχέσεις.

Το Ματωμένο Φεγγάρι λαμβάνει χώρα στον 1ο οίκο τους, κι αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να αφήσουν πίσω τον πόνο που όχι απλώς αισθάνονται, αλλά έχουν κάνει κομμάτι του εαυτού τους. Τους αξίζει, άλλωστε, λίγη ηρεμία.

Υδροχόος
Στις 15 Μαΐου, η έκλειψη στον Σκορπιό θα φωτίσει τον 10ο οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας των Υδροχόων, ζητώντας τους να κάνουν μία αλλαγή επαγγελματικής φύσης.

Κάτι ή κάποιος τους κρατά πίσω – είτε πρόκειται για έναν ρόλο στον χώρο εργασίας, είτε ο φόβος να βγουν προς τα έξω, ακόμη κι η άνεση που ίσως νιώθουν και διστάζουν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Ήρθε η ώρα να χαλαρώσουν, να αφήσουν τις αλλαγές να συμβούν και να τις απολαύσουν – το αποτέλεσμα ίσως τους δικαιώσει.

Το φαινόμενο της επερχόμενης σεληνιακής έκλειψης μπορείτε να δείτε πιο καθαρά παρακάτω, στις 16 Μαΐου:

   
Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards