Αρχική » Ναι στην εξεταστική για τις υποκλοπές από τον ΣΥΡΙΖΑ, αναγκαστικά ναι και από την κυβέρνηση

Ναι στην εξεταστική για τις υποκλοπές από τον ΣΥΡΙΖΑ, αναγκαστικά ναι και από την κυβέρνηση

από admin
Ναι από τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόταση Ανδρουλάκη για εξεταστική επιτροπή. Η συνέντευξη του μέλους της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και νομικού Γιάννη Μαντζουράνη ήταν μάλλον «προφητική». Ναι στην εξεταστική για τις υποκλοπές από τον ΣΥΡΙΖΑ, αναγκαστικά ναι και από την κυβέρνηση

Ναι από τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόταση Ανδρουλάκη για εξεταστική επιτροπή. Η συνέντευξη του μέλους της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και νομικού Γιάννη Μαντζουράνη ήταν μάλλον «προφητική».

Η κυβέρνηση δεν είχε άλλη επιλογή από το δεχτεί την πρόταση Ανδρουλάκη:

«Αμέσως μόλις περιήλθε σε γνώση του Πρωθυπουργού η περίπτωση νόμιμης επισύνδεσης, κατόπιν και εγκρίσεως εισαγγελικής αρχής, για τον κ. Ανδρουλάκη, η Κυβέρνηση επεδίωξε δια του κ. Γεραπετρίτη να τον ενημερώσει πλήρως, αλλά ο κ. Ανδρουλάκης επέλεξε να μην ανταποκριθεί.

Σύμφωνα διαρροές του ΠΑΣΟΚ, ζητείται η εκ νέου σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Η Κυβέρνηση απαντά θετικά στο αίτημα αυτό, ελπίζοντας αυτή τη φορά να ανταποκριθεί και ο κ. Ανδρουλάκης, να παραστεί προσωπικά, προκειμένου να ενημερωθεί και να πάρει απαντήσεις για όλα τα σχετικά με τη νόμιμη επισύνδεση που τον αφορά, απαντήσεις που δεν θα αφήνουν περιθώριο για αυθαίρετα συμπεράσματα και συνωμοσιολογία.

Σχετικά με το αίτημα για τη συγκρότηση εξεταστικής, με δεδομένο ότι η Κυβέρνηση επιδιώκει την απόλυτη αποσαφήνιση των συγκεκριμένων ζητημάτων διαχρονικά και με την αυτονόητη προϋπόθεση ότι θα τηρηθούν όλες οι αναγκαίες διαδικασίες εμπιστευτικότητας, εφόσον κατατεθεί ένα τέτοιο αίτημα η Κυβέρνηση θα ανταποκριθεί θετικά».

militaire

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards