Αρχική » Οι επόμενες ημέρες θα σας φέρουν σε επαφή με το πραγματικό σας πεπρωμένο .

Οι επόμενες ημέρες θα σας φέρουν σε επαφή με το πραγματικό σας πεπρωμένο .

από admin
Άρης Οι επόμενες ημέρες θα σας φέρουν σε επαφή με το πραγματικό σας πεπρωμένο .

Οι επόμενες ημέρες : Ο Άρης πλησιάζει στη σύνοδο του με τον Ουρανό και τον Βόρειο Δεσμό.

Αυτή η όψη θα είναι ακριβής την 1η Αυγούστου, αλλά θα νιώσουμε την ενέργεια τις προηγούμενες μέρες καθώς και λίγες μέρες μετά το πέρας αυτής της διέλευσης.

Ο Άρης κυβερνά τη δράση μας, τους άνδρες, τον πόλεμο και ο Ουρανός θεωρείται ο πλανήτης των απροσδόκητων γεγονότων.

Καθώς ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, αυτή η όψη μπορεί σίγουρα να επηρεάσει τις σχέσεις ή τα οικονομικά. Ορισμένες σχέσεις θα τελειώσουν αυτή τη στιγμή ή θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει ένα διαζύγιο ή κάποιο άλλο είδος χωρισμού.

Ωστόσο, για να συμβεί αυτό, πρέπει να υπάρχουν και άλλες παράμετροι και συνήθως αυτό θα συμβαίνει μόνο εάν η σχέση είναι ολοκαίνουργια και απροσδιόριστη. Μια νέα σχέση που ξεκινά αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία εγγύηση σταθερότητας.

Ο Ουρανός κυβερνά την ελευθερία και την ανεξαρτησία, αυτό θα γίνει θέμα για κάποιους, θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει ένα σημείο απομάκρυνσης από πράγματα, ή ακόμα και από ανθρώπους που θεωρούνται καταπιεστικοί ή δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά μας. Μπορεί επίσης να πυροδοτήσει έναν τύπο εξέγερσης ενάντια στη συμμόρφωση.

Δεδομένου ότι τόσο ο Ουρανός όσο και ο Άρης βρίσκονται στο σταθερό ζώδιο , θα μπορούσε να υπάρξει αντίσταση στην αλλαγή έως ότου συμβεί κάποιο είδος εκρηκτικής κατάστασης που θα την φέρει στο προσκήνιο. Διαφορετικά, αυτή η όψη είναι ενδεικτική για ξαφνικά και απροσδόκητα γεγονότα, ανάλογα με το πού βρίσκεται στον προσωπικό σας χάρτη.

Καθώς ο Άρης και ο Ουρανός συνδέονται με τον Βόρειο Δεσμό (που είναι ένα σημείο, όχι ένας πλανήτης), είναι σημαντικό να παραμείνετε ανοιχτοί στο γεγονός ότι ό,τι πραγματικά συμβαίνει μπορεί να σας δείχνει την κατεύθυνση του πραγματικού σας πεπρωμένου.

Η Παρασκευή, 29 Αυγούστου είναι μια σημαντική καθώς η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα ξεκινήσει αυτή την ισχυρή τριπλή σύνοδο. Αυτή η όψη μπορεί να είναι ανατρεπτική και για κάποιους θα φέρει την απελευθέρωση που περίμεναν από καιρό.

Μοιράσου το άρθρο!
Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards