Αρχική » Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια αναλυτικά, από 22-28/08

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια αναλυτικά, από 22-28/08

από admin
Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια αναλυτικά, από 22-28/08.στις 28/8 είναι πιθανό να οδηγήσει σε συγκρούσεις και συναισθηματικές καταπτώσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια αναλυτικά από 22-28/08 – Συγκεκριμένα στις 23/8 ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο σηματοδοτώντας το τέλος των διακοπών και την αρχή μιας περιόδου που οι αλλαγές θα διαδέχονται η μια την άλλη και στο προσκήνιο θα παρουσιαστούν αγγαρείες και υποχρεώσεις που θα μας αγχώσουν αρκετά.

Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσουμε κάθε ενέργεια και διάθεση που παίζει ρόλο στη ζωή μας αλλά και να βάλουμε σε εφαρμογή κάποια σχέδια που έχουμε και αφορούν την δουλειά και την καριέρα μας. Από την άλλη θα πρέπει να κρατήσουμε αποστάσεις από τσακωμούς και διαφωνίες με άτομα που παίζουν ρόλο στα επαγγελματικά μας σχέδια να μην παραμείνουμε στην λεπτομέρεια αλλά στην ουσία των πραγμάτων.

Οφείλουμε να βρούμε χρόνο και για τον εαυτό μας να ασχοληθούμε με την ομορφιά του σώματος και του πνεύματος να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής που μας ικανοποιεί ανεβάζει την ενέργεια και την ψυχολογία μας και μας κάνει πιο αποφασιστικούς και σίγουρους για αυτά που θέλουμε να πετύχουμε.

Ακριβώς την ίδια μέρα ο Ερμής από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω οδηγεί σε σημαντικές συμφωνίες που αφορούν τα οικονομικά και μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν προβάλλοντας τα κατάλληλα επιχειρήματα στα κατάλληλα πρόσωπα. Με σκληρή δουλειά και επιμονή οι κόποι θα ανταμειφθούν.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια αναλυτικά από 22-28/08 -Στις 26/8 ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και ευνοεί την επικοινωνία-μπορούμε να βρεθούμε με άτομα που έχει καιρό να δούμε και να περάσουμε όμορφα μαζί τους, να κουβεντιάσουμε να εκφράσουμε ελεύθερα αυτά που νιώθουμε να ξεφύγουμε από καταπιέσεις και προκαταλήψεις.

Είναι σημαντικό να φερθούμε έξυπνα σε σχέσεις και συνεργασίες και να δεχτούμε κάποιες προτάσεις που θα γίνουν και θα αφορούν την επαγγελματική μας εξέλιξη. Από την άλλη θα πρέπει να βγούμε από το καβούκι μας να απελευθερωθούμε από επιβολές και αρνητικές διαθέσεις και να εκφράσουμε την άποψή μας χωρίς φόβο και πάθος.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια αναλυτικά από 22-28/08 -Λίγο πιο μετά στις 27/8 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα και μπορούμε να πιστέψουμε στον εαυτό μας να πάρουμε τα πάνω μας και να προωθήσουμε σημαντικά επαγγελματικά ζητήματα. Φυσικά κοντά μας υπάρχουν άτομα πρόθυμα να μας βοηθήσουν και να βρουν τις κατάλληλες λύσεις στα θέματα που ακόμα μας απασχολούν και μας αγχώνουν.

Πρωταρχικό ρόλο παίζει το τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Άρη από τους Διδύμους και δεν μας βοηθά να κάνουμε αυτά που θέλουμε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούμε μέσα στα θέλω μας να οδηγηθούμε σε λάθος επιλογές επικοινωνιακές συγκρούσεις-νεύρα και ένταση σε πρώτο πλάνο-λάθος επιλογές που θα μας κοστίσουν.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια αναλυτικά από 22-28/08– Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να προσέξουμε πολύ καλά τα προσωπικά μας και να τα διαφυλάξουμε από αρνητικές επιρροές καθώς η Αφροδίτη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο στις 27/8 και σε αντίθεση με τον Κρόνο από τον Υδροχόο στις 28/8 είναι πιθανό να οδηγήσει σε συγκρούσεις και συναισθηματικές καταπτώσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά τα αισθηματικά μας.

Ίσως να υπάρξουν και νέες γνωριμίες που ενώ στην αρχή θα φαντάζουν ιδανικές στην πορεία θα νιώσουμε πως δεν μπορούμε να τους προσφέρουμε αυτά που θέλουμε-κατανόηση, συμπάθεια, καθώς έχουμε εγκλωβιστεί μέσα σε ένα κλοιό έντονων συγκρούσεων και προσωπικών αντιπαραθέσεων που δεν μας επιτρέπουν να είμαστε ο εαυτός μας.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια αναλυτικά από 22-28/08– Είναι σημαντικό να βάλουμε σε μια τάξη τις ανάγκες μας, τα θέλω και τις φιλοδοξίες μας, να μείνουμε μακριά από διαφωνίες και τσακωμούς που οδηγούν σε επιθετικές κινήσεις και καταλήγουμε σε αδιέξοδα που θα κοστίσουν στις σχέσεις μας.

Κριός
Κριέ, τείνεις κάποιες φορές να παγιδεύεσαι στις ίδιες σου τις σκέψεις. Πάρε μερικές βαθιές ανάσες και κάνε ένα restart στο μυαλό σου. Η διάθεση και η ψυχολογική σου κατάσταση αλλάζει προς το καλύτερο ενώ αλλάζεις κι εσύ τις συνθήκες γύρω σου.

Αισθηματικά

Κάτι ενδιαφέρον μπορεί να συμβαίνει στα αισθηματικά σου. Δείξε προσοχή όμως και μην ανοίγεσαι πολύ πριν βεβαιωθείς για τα αισθήματα του άλλου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 27 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου που αφορά την εργασία και είναι πολύ θετική. Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου φέρνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα.

Ταύρος
Ταύρε, είναι σημαντικό να χαλαρώσεις και να επικεντρωθείς σε αυτά που έχουν πραγματική σημασία για εσένα, χωρίς να αναλώνεσαι σε άλλα πράγματα που απλά τρώνε τον χρόνο σου.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 27 είναι εκπληκτική για τον αισθηματικό τομέα. Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου μπορεί να φέρει έναν νέο έρωτα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η καριέρα σου ακολουθεί μια σταθερή πορεία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε κάνει απαραίτητα και ευτυχισμένο. Κάνε μια ενδοσκόπηση για να δεις τι είναι αυτό που λείπει από τη ζωή σου.

Δίδυμος
Δίδυμε, η νέα Σελήνη στις 27 είναι πολύ θετική και αφορά το σπίτι, την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Τον Σεπτέμβριο οι εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς μπορούν να έχουν πολύ ενδιαφέρον.

Αισθηματικά

Μια νέα γνωριμία στο πιο αναπάντεχο μέρος σου δίνει ενέργεια και όρεξη για να υποδεχτείς τις μέρες που θα έρθουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι τόσο πολλά αυτά που θες να κάνεις που μάλλον χάνεσαι στα ίδια σου τα σχέδια. Πάρε τον χρόνο σου και σκέψου τι έχει προτεραιότητα και τι μπορεί να μπει σε δεύτερη μοίρα για λίγο.

Καρκίνος
Καρκίνε, αυτή είναι μια μεταβατική περίοδος για σένα. Θέλει υπομονή και επιμονή για να καταφέρεις όσα έχεις βάλεις στόχο και να μην αφήσεις τίποτα να σε πάρει από κάτω.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 27 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, αλλά και τις νέες γνωριμίες και είναι πιθανό το δεκαήμερο που ακολουθεί να γίνουν ενδιαφέρουσες διασυνδέσεις σε αισθηματικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην αφήνεις τις γνώμες των άλλων να σε επηρεάζουν πιο πολύ απ’ όσο πρέπει. Οι συμβουλές είναι πάντα καλοδεχούμενες, αρκεί να μην καταλήγουν να είναι υποδείξεις.

Λέων
Λέων, όλα δείχνουν πως πρέπει να βρεις χρόνο για να τον αφιερώσεις αποκλειστικά στον εαυτό σου, ώστε να χαλαρώσεις και να βάλεις τις σκέψεις σου σε μια σειρά.

Αισθηματικά

Ο τρόπος που βλέπεις τη ζωή, έχει πια αλλάξει και αυτό σε κάνει να ανυπομονείς για το μέλλον και να το περιμένεις με μεγαλύτερο ενθουσιασμό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 27 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου και είναι πολύ θετική για τον οικονομικό τομέα! Εξελίξεις μπορείς να δεις μέχρι το τέλος του μήνα.

Παρθένος
Παρθένε, η νέα Σελήνη στις 27 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι πολύ θετική και φέρνει ανανέωση και νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς κατά το δεκαήμερο που ακολουθεί!

Αισθηματικά

Έχεις αρκετό καιρό μπροστά σου για να έρθεις περισσότερο κοντά με κάποιους δικούς σου ανθρώπους και να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που εκκρεμούν. Τώρα απόλαυσε αυτές τις στιγμές μοναχικότητας που αποτελούν πολυτέλεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου καλείσαι να πάρεις πρωτοβουλίες και να δείξεις πόσο πραγματικά αξίζεις, οπότε ανάλαβε δράση, γιατί μπορείς να εντυπωσιάσεις. Στο χέρι σου είναι.

Ζυγός
Ζυγέ, η νέα Σελήνη στις 27 είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς και σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Μια νέα αρχή μπορεί να γίνει αυτήν την περίοδο.

Αισθηματικά

Σε μια σχέση είναι σημαντικό να θυμάσαι ποιος είσαι και να μην χάνεις κομμάτια του εαυτού σου, για να μπορείς κι εσύ να την απολαύσεις όπως πρέπει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αν έχεις συγκεκριμένους στόχους που θες να πετύχεις, καλό θα ήταν να φτιάξεις ένα σχέδιο δράσης, αλλά να κάνεις και υπομονή γιατί τίποτα δεν γίνεται εν μια νυκτί. Όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους.

Σκορπιός
Σκορπιέ, η νέα Σελήνη στις 27 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου που αφορά τη δικτύωση, τις κοινωνικές σου σχέσεις και τις φιλίες. Μέχρι το τέλος του μήνα έρχεσαι σε πιο κοντινή επαφή με πολλούς ανθρώπους.

Αισθηματικά

Όταν βρίσκεσαι σε σταυροδρόμι, οι λύσεις είναι δυο. Είτε διαλέγεις τον δύσκολο δρόμο, που όμως θα σε γεμίσει εικόνες και μαθήματα, είτε διαλέγεις τον εύκολο δρόμο της ασφάλειας, που όμως μπορεί να μην σου κάνει και πολύ νόημα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορεί να μην χρειαστεί να κάνεις κάτι προς το παρόν, σχεδίασε όμως τις επόμενες κινήσεις σου και να είσαι σε ετοιμότητα για ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Τοξότης
Τοξότη, είναι πιθανό να μαζεύονται πολλά και να μην έχεις και πολύ χρόνο για τον εαυτό σου, αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα.

Αισθηματικά

Τα πρόσωπα στη ζωή μας έρχονται και φεύγουν και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Κάποιες φορές όμως, είμαστε εμείς εκείνοι που πρέπει να ξεδιαλέξουμε αυτούς που μας περιστοιχίζουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 27 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά και είναι πολύ θετική. Μπορεί να φέρει ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα μέχρι το τέλος του μήνα.

Αιγόκερως
Αιγόκερε, η νέα Σελήνη στις 27 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που αφορά τους στόχους, τη διεύρυνση των οριζόντων σου και την εκπαίδευση. Είναι πολύ θετική και φέρνει αισιόδοξες αλλαγές μέχρι το τέλος του μήνα.

Αισθηματικά

Αυτό που σε απασχολεί είναι να μην χάσεις την επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και η καθημερινή επικοινωνία σου μαζί τους, γίνεται πρωταρχική ανάγκη για σένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις αρχίσει ή σύντομα θα αρχίσεις να βλέπεις βελτίωση στα οικονομικά σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεκινήσεις τα αλόγιστα έξοδα.

Υδροχόος
Υδροχόε, ήρθε η ώρα να δείξεις σε εσένα τον ίδιο ότι έχεις πραγματική δύναμη μέσα σου και ότι μπορείς να τη διοχετεύσεις εκεί που σε ενδιαφέρει πραγματικά.

Αισθηματικά

Οι σχέσεις με κάποιους κοντινούς σου ανθρώπους είχαν σκαμπανεβάσματα τον τελευταίο καιρό. Μάλλον ήρθε η ώρα να βάλεις κάποια πράγματα στην θέση τους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 27 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και τις οικονομικές συμφωνίες και είναι πολύ θετική, οι εξελίξεις μπορεί να έρθουν μέχρι το τέλος του μήνα.

Ιχθύς
Ιχθύ, σου έχει λείψει το έξω και οι βόλτες στην πόλη. Μην προσπαθήσεις να ανακτήσεις όλο τον χαμένο καιρό με μιας. Αντιθέτως απόλαυσε αυτή τη νέα διαδικασία.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 27 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα και είναι πολύ θετική. Μπορεί να φέρει εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς κατά το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Να δείχνεις σύνεση στα οικονομικά σου και να μην κάνεις άσκοπες σπατάλες. Γενικότερα, προσπάθησε να μείνεις επικεντρωμένος στον στόχο σου, όποιος και να είναι αυτός.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards