Αρχική » Οκτώβριος 2021. Οι μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις του Οκτωβρίου

Οκτώβριος 2021. Οι μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις του Οκτωβρίου

από admin
Οκτώβριος 2021. Οι μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις του Οκτωβρίου

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Οκτώβριο κυκλοφόρησαν πριν μερικές μέρες. Μπορεί να μας ενδιαφέρουν τα οικονομικά μας ή το τι θα συμβεί με την οικογένειά μας, όμως και το κεφάλαιο έρ@τας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή μας.

Έτσι δεν θα μπορούσαμε να μην βρούμε για εσάς και τις ερ@τικές μηνιαίες προβλέψεις για τον Οκτώβριο. Στο σημερινό μας άρθρο θα δούμε αν βρούμε τον έρ@τα τον Οκτώβριο, αν χωρίσουμε, αν περάσουμε εντάσεις ή αν στην σχέση μας κυριαρχήσει ηρεμία και πίστη. Διαβάστε παρακάτω:Κριός: Για εσένα ο Οκτώβριος θα είναι ένας σχετικά καλός μήνας στα ερ@τικά σου. Αν είσαι ελεύθερος θα φλερτάρεις έντονα με γνωριμίες από το παρελθόν σου ενώ αν είσαι σε σχέση ο πειρασμός θα σου χτυπήσει την πόρτα και θα σε κάνει να αναρωτηθείς αν η σχέση σου πραγματικά αξίζει τον κόπο. Παρόλα αυτά μείνει μακριά από παράνομες ιστορίες γιατί ποτέ δεν έχουν καλή κατάληξη. Άλλωστε μπορεί η σχέση σου να έχει βαλτώσει και να υπάρχουν μικρό εντάσεις και παρεξηγήσεις, όμως με συζήτηση και προσπάθεια τα προβλήματα αντιμετωπίζονται εύκολα. Δεν αξίζει λοιπόν τον κόπο να πετάξεις κάτι τόσο όμορφο.

Ταύρος: Αν βρίσκεσαι σε σχέση, ο Οκτώβριος θα είναι ο μήνας που το άλλο σου μισό θα σου αποδείξει ότι ήρθε για να μείνει. Φαίνεται πως ο Οκτώβριος για σένα είναι ο μήνας των μεγάλων αλλαγών στην επαγγελματική σου ζωή. Αποφάσισες να αφήσεις μία σίγουρα δουλειά για κάτι καλύτερο ή να διεκδικήσεις προαγωγή.

Το άγχος σου είναι μεγάλο όμως το άλλο σου μισό θα είναι δίπλα σου με ψυχή και σώμα και αυτό θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Προσπάθησε να μην εκμεταλλευτείς άθελά σου την καλοσύνη του και να μην αφήσεις το άγχος να μπει ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως τα επαγγελματικά σου θα έχουν τον πρώτο λόγο.

Μπορεί να υπάρχει φλερτ και να σου αρέσει να…κοιτάς όμως στο κοίταγμα να μείνεις και το ευχάριστο της όλης υπόθεσης είναι ότι θα είναι επιλογή σου. Παρόλα αυτά μην αφήσεις την δουλειά να σε καταβάλλει. Να χαίρεσαι την ζωή ακόμη και με…κοιτάγματα.

Δίδυμος: Διδυμάκι μου για ακόμη μία φορά θα αφήσεις τις ανασφάλειες και την κυκλοθυμία σου να μπουν ανάμεσά σας αν βρίσκεσαι σε σχέση. Προσπαθείς να προσαρμοστείς σε νέες καταστάσεις που είναι πολύ πιθανό να τις έσπρωξες να γίνουν και το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα τόσο θετικό για σένα.

Συγκεκριμένα φαίνεται πως τον Οκτώβριο θα υπάρχουν πολλές εντάσεις με το ταίρι σου που ως επί το πλείστον θα τις έχεις δημιουργήσει εσύ με τις ζήλειες σου και τις υπερβολές σου. Προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και να μην νομίζεις λανθασμένα ότι όλα γυρνούν γύρω από σένα και την σχέση σου.

Μπορεί το άλλο σου μισό να μην είναι όπως πριν όμως σκέψου τους παράγοντες που το πιέζουν και ότι θέλει λίγο χρόνο να προσαρμοστεί. Με γκρίνιες και υστερίες δεν βοηθάς το άλλο σου μισό. Παρόλα αυτά τα πράγματα δε θα φτάσουν σε σημείο χωρισμού. Ετοιμάσου όμως να νιώσεις ότι έχεις άδικο, πολλές φορές μέσα στον μήνα κάτι που ξέρουμε, ότι δεν σου αρέσει καθόλου.

Αν είσαι ελεύθερο φαίνεται ότι η σχέση ούτε αυτόν τον μήνα θα σου χτυπήσει την πόρτα. Είσαι ένα αρκετά ανεξάρτητο ζώδιο και σχεδόν κακομαθημένο οπότε αν ο άλλος δεν πληροί ακριβώς όλες τις προδιαγραφές δε θα είναι και δίπλα σου. Το φλερτ φυσικά και θα υπάρχει και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.Καρκίνος: Αχ Καρκινάκι μου ο Οκτώβρης θα είναι για σένα ένας περίεργος μήνας. Από την μία φαίνεται πως προσπαθείς να προσαρμοστείς σε νέες καταστάσεις και από την άλλη έχεις να διαχειριστείς και ίντριγκες που θα υπάρξουν στην σχέση σου.

Τσακωμοί, ένα αίσθημα ότι το άλλο σου μισό δεν σε καταλαβαίνει και υποχρεώσεις που μέχρι πριν δεν είχες θα νιώσεις ότι σε πνίγουν. Μην φοβηθείς να πατήσεις πόδι και θέσεις τα όριά σου διότι φοβόμαστε τι πρόκειται να συμβεί αν καταπιέζεις τα νεύρα σου για πολύ καιρό ακόμα.

Αν είσαι ελεύθερο φυσικά και θα έχεις κατακτήσεις. Ο Καρκίνος άλλωστε είναι ένα ζώδιο που του αρέσει να φλερτάρει και δίνει εύκολα ευκαιρία στους ανθρώπους. Μία νέα σχέση λοιπόν σε περιμένει στην γωνία και σίγουρα θα σου αρέσει πολύ.

Λέων: Λιονταράκι μου αν βρίσκεσαι σε σχέση τα πράγματα δεν είναι καλά για σένα αυτόν τον μήνα. Φαίνεται πως οι εντάσεις με το άλλο σου μισό θα είναι τόσες πολλές που θα βρεθείς ένα βήμα πριν τον χωρισμό. Κι αν δεν χειριστείς τις καταστάσεις όπως θα έπρεπε ο χωρισμός θα είναι γεγονός.

Προσπάθησε να μην είσαι νευρικός με το άλλο σου μισό και να δίνεις ευκαιρίες. Άσε την καχυποψία σου στην άκρη και επιτέλους εμπιστεύσου αυτόν που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι ελεύθερο ξέρουμε όλοι τις υψηλές προδιαγραφές σου. Φυσικά και θα έχεις προτάσεις, όμως θα τις απορρίψεις όλες…

Παρθένος: Η σχέση σου είναι ζηλευτή από τους άλλους ανθρώπους τον Οκτώβριο αλλά μερικές φορές δεν το καταλαβαίνεις ούτε εσύ. Γενικότερα είσαι από τα ζώδια που θες τα πάντα να γίνονται με τον δικό σου τρόπο και είσαι αυστηρός κριτής των άλλων.

Έτσι τον Οκτώβριο όλοι θα σου λένε πόσο τυχερό είσαι που έχεις αυτόν τον άνθρωπο δίπλα σου αλλά εσύ για ακόμα ένα μήνα θα προσπαθήσεις να δημιουργήσεις πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει. Ζήλειες, κόντρες, πείσματα άνευ λόγου. Μπορεί το άλλο σου μισό να σε έχει μάθει πια και να μη δίνει σημασία όμως μη παίζεις με την υπομονή του.

Αν είσαι ελεύθερο φαίνεται πως σου αρέσει η μοναξιά. Έτσι δε θα υπάρξει ιδιαίτερη ερ@τική ζωή για σένα αυτόν τον μήνα, όχι επειδή δεν έχεις ευκαιρίες αλλά επειδή εσύ θα τις απορρίψεις όλες.

Ζυγός: Ζυγέ μου φαίνεται πως με την σχέση σου περνάς μία χαρά. Μπορεί να υπάρχουν τσακωμοί και εντάσεις όμως η καρδιά σου χτυπάει στο όνομα του άλλου σου μισού και φαίνεται πως τίποτα δεν σε πτοεί. Προσπάθησε μόνο να εξωτερικεύεις λίγο παραπάνω τα παράπονά σου.

Είσαι ένα ζώδιο αρκετά κλειστό και πολλές φορές αν δεν πούμε τι έχουμε ανάγκη από το άλλο μας μισό, το άλλο μας μισό δεν είναι και σε θέση να το αντιληφθεί. Αν είσαι ελεύθερο τότε σίγουρα ο Οκτώβρης θα είναι ο τυχερός σου μήνας. Νέες γνωριμίες στην δουλειά και στην παρέα θα σου δώσουν πολλές επιλογές που θα τις εκμεταλλευτείς…σχεδόν όλες.Σκορπιός: Φαίνεται πως η δουλειά σου παίζει πρωταρχικό ρόλο στην ζωή σου. Παρόλα αυτά η σχέση σου έχει μάθει πλέον με τι άνθρωπο είναι μαζί οπότε θα υπάρξει μία σχετική ηρεμία. Τα νεύρα σου και ο εγωισμός σου μπορεί να δημιουργήσουν κάποιες εντάσεις αλλά υπάρχει αγάπη ανάμεσά σας οπότε τίποτα δεν σας πτοεί.

Και ελεύθερος να είσαι όμως Σκορπιέ μου και πάλι η δουλειά παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σου. Παρόλα αυτά ένας παλιός έρ@τας από το παρελθόν σου χτύπησε την πόρτα και φαίνεται πως δεν σε χαλάει και ιδιαίτερα. Πρόσεχε όμως γιατί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Ζήσ’ το αλλά με κάθε επιφύλαξη για το μέλλον.

Τοξότης: Αν δεν είχες και αυτή την υπομονή δεν ξέρουμε που θα βρισκόσουν σήμερα. Με το άλλο σου μισό ο Οκτώβρης θα είναι ένας καλός μήνας. Από την μία φαίνεται πως η σχέση σας μπαίνει σε μία σειρά. Οι δουλειές σας πάνε καλά, ξεκινάτε να συνηθίζετε στις νέες καταστάσεις και υπάρχει ένα ευχάριστο κλίμα μεταξύ σας.

Από την άλλη θα υπάρξουν φορές που εκνευρισμός σας θα είναι μεγάλος και ίσως νιώσετε ότι καταπατά τα δικαιώματά σας ειδικά αν συγκατοικείτε. Είπαμε όμως, έχεις υπομονή και φαίνεται πως αυτό είναι και το μυστικό σου στις μακροχρόνιες σχέσεις. Μην μπερδέψεις την υπομονή με την θυματοποίηση όμως, ναι;

Αν είσαι ακόμη ελεύθερο ο Οκτώβρης δε θα είναι ο τυχερός σου μήνας. Γνωρίζοντας ότι είσαι ένα ζώδιο αρκετά κλεισμένο στον εαυτό σου, το να κάνεις νέες γνωριμίες σου είναι δύσκολο πόσο μάλλον να ενδώσεις αν αυτές σε πλησιάσουν. Και σταμάτα πια να κλαις για τον πρώην.

Αιγόκερως: Η σχέση σου είχε βαλτώσει τον τελευταίο καιρό όμως ετοιμάσου αυτό να ξεπεραστεί τον Οκτώβριο. Φαίνεται πως θα αναγεννηθείτε μέσα από τις στάχτες σας με το άλλο σας μισό και σίγουρα τα αποτελέσματα θα είναι τέλεια. Αν από την άλλη είσαι ελεύθερο μία νέα γνωριμία θα σου χτυπήσει την πόρτα.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση μην δώσεις ιδιαίτερη σημασία στις συμβουλές που θα ακούσεις από οικογένεια και φίλους αυτόν τον μήνα. Δε θα το κάνουν για κακό, αλλά μπορεί και να υπάρξουν εντάσεις με την σχέση σου εξαιτίας πράξεων που θα κάνουν τρίτοι.Υδροχόος: Φαίνεται πως τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά αυτόν τον μήνα και επειδή ξέρουμε πόσο εργασιομανής είσαι αυτό θα βοηθήσει και στην δοτικότητά σου στην σχέση. Συγκεκριμένα θα επενδύσεις σε αυτή την σχέση με βλέψεις για πιο σοβαρά όπως παιδί ή γάμο.

Επίσης το φλερτ δε θα λείπει από την ζωή σου αφού ξέρουμε ότι σαν ζώδιο…παίζει το μάτι σου. Φαίνεται όμως ότι με την σχέση σου τα πηγαίνετε πολύ καλά οπότε μάλλον στο κοίταγμα θα μείνεις. Αν είσαι ελεύθερο φυσικά και θα έχεις ευκαιρίες ακόμη και για κάτι πιο σοβαρό. Είπαμε…παίζει το μάτι σου.

Ιχθείς : Ψαράκι μου αν βρίσκεσαι σε σχέση δεν σου έχω καλά νέα. Η ανάγκη σου για διαρκής επιβεβαίωση ίσως σε κάνει αυτόν τον μήνα να αναζητήσεις την προσοχή και από αλλού και…ουδέν κρυπτό υπό τον ήλιο. Οπότε προσπάθησε να σώσεις ότι δε σώζεται και μην υποκύψεις.

Αν είσαι ελεύθερο τότε τα πράγματα για σένα θα πάνε πολύ καλά. Από την μία σου αρέσει να είσαι ελεύθερος ή ελεύθερη οπότε οι περιστασιακές σχέσεις που θα συμβούν θα σε καλύψουν πλήρως. Από την άλλη κάτι πιο σοβαρό δεν φαίνεται να σε περιμένει, αλλά δεν το αναζητάς κιόλας.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards