Αρχική » Ωροσκόπιο Δεσμών – Το δεύτερο 15ήμερο Αυγούστου φέρνει εκπλήξεις

Ωροσκόπιο Δεσμών – Το δεύτερο 15ήμερο Αυγούστου φέρνει εκπλήξεις

από admin
Ζώδια Ωροσκόπιο Δεσμών – Το δεύτερο 15ήμερο Αυγούστου φέρνει εκπλήξεις

Πώς θα το δεύτερο 15ήμερο Αυγούστου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου Προβλέψεις για όλα και όλους:

Κριός

Οι δεσμεύσεις είναι κοντά σας! Θα έχετε πολλές επιστροφές αλλά και επανασυνδέσεις. Επίσης, στα οικονομικά σας, θα έχετε έκτακτα χρήματα που θα σας λύσουν πολλά προβλήματα.

Ταύρος

Θα πρέπει να κινηθείτε πιο αθόρυβα, αν πραγματικά σας ενδιαφέρει να πλησιάσετε και πάλι το άτομο που αγαπάτε. Μην βάζετε τρίτους ανάμεσα σας και μάλλον θα ήταν ενδιαφέρον να μην θυμάστε και να μην αναμοχλεύετε τα παλιά.

Δίδυμοι

Μια παλιά σας γνωριμία, τώρα έρχεται και σας δίνει απολογίες και προτάσεις για μια επανασύνδεση. Το πιο πιθανόν είναι όλα αυτά να σας συγκινήσουν και να σας φέρουν σε πιο βαθιά συναισθήματα, που ίσως και να σας κάνουν να τολμήσετε μια ακόμη φορά να είστε μαζί.

Καρκίνος

Αλλού η καρδιά σας, αλλού εσείς και αλλού η παρουσία σας. Αυτό είναι η μόνη αλήθεια που σας συμβαίνει και μάλλον χρειάζεται είναι να απομακρυνθείτε από όλους και όλα, μέχρι να βρείτε τι θέλετε, τι χρειάζεστε και ποιος είναι αυτός που πραγματικά σας αγαπάει.

Λέων

Ουδείς είπε ότι ο δρόμος της αγάπης είναι εύκολος. Τώρα υπάρχουν και οι σωστές συνθήκες που μπορείτε με τον άνθρωπο που θέλετε, να είστε επιτέλους μαζί και να προσπαθήσετε για να λήξετε προβλήματα που τόσο καιρό, μπαίνουν ανάμεσα σας.

Παρθένος

Σίγουρα έχετε καταλάβει, ότι ένα συγκεκριμένο άτομο από τον κοινωνικό σας κύκλο, τρέφει πολλά και ερωτικά συναισθήματα για εσάς. Το μόνο καλό είναι, ότι δεν υπάρχουν τρίτες δεσμεύσεις… και το πιο πιθανόν είναι ότι, από την επόμενη εβδομάδα του μήνα, θα έχετε συναντήσεις.

Ζυγός

Μόνο εσάς έχει στο ρομαντικό στόχαστρο του, ο πρώην σας. Από τις 19/08 και μετά να είστε σε μια εσώτερη ετοιμότητα, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον δείτε μπροστά σας. Τώρα έχουν συμβεί και πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα του!

Τρία ζώδια που θα τα ξαναβρούν με τους πρώην τους τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου

Σκορπιός

Αυτό το Φθινόπωρο θα σας γεμίσει και σας δωρίσει πολλές και ουσιαστικές αισθηματικές εμπειρίες, που σίγουρα σας θα σας κάνει πιο ώριμους, στο να πάρετε μια τελική απόφαση για το πώς, θα κινηθείτε και με ποιον από εδώ και μετά.

Τοξότης

Πριν την αλλαγή του μήνα σε Παρθένο… θα έχετε μια ευχάριστη αισθηματική έκπληξη. Υπάρχουν ακόμη αληθινά συναισθήματα και αγάπη, στην καρδιά του πρώην αγαπημένου σας, που θα σας εκδηλώσει και αποδείξει με τέτοιον τρόπο, που θα σας αφήσουν άφωνους.

Αιγόκερως

Το σύμπαν σας υποστηρίζει, και σας δίνει ότι χρειάζεστε προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας, αλλά και όλες αυτές τις καταστάσεις που έχουν περάσει από μπροστά σας, τις τελευταίες εβδομάδες. Μην κάνετε όμως και πάλι τα λάθη του παρελθόντος.

Υδροχόος

Δεν σας έχει ακόμη προκύψει κάτι που να σας συγκινήσει. Τώρα θα χρειαστεί να βρείτε μια καινούργια αγάπη, που θα καλύψει τα χαμένα χρόνια και θα σας πάει σε μονοπάτια, που θα είστε και πάλι ευτυχισμένοι…όχι πολύ μετά από τώρα!

Ιχθείς

Είστε αρκετά περίεργοι, για όλα αυτά που γίνονται μέσα στην ερωτική σας ζωή, και μάλλον έχετε αρχίσει και ψάχνετε τι κάνει αυτός που ακόμη αγαπάτε. Το μόνο καλό είναι, ότι από τα μέσα του τρέχοντος…μήνα ο ίδιος θα σας αναζητήσει με έναν διαφορετικό τρόπο.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards