Στην ανάπτυξη μιας νέας θεωρίας για τη συντριπιτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής προχώρησε το Σάββατο η αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου.

Παραδέχθηκε ότι «αυτά που είχαμε εφαρμόσει πριν ήταν δύσκολα μέτρα και κατανοούμε πολύ την απογοήτευση σε σχέση με την ελπίδα ότι θα του αλλάζαμε τη ζωή του»

Απαντώντας στην ερώτηση της Νίνας Κασιμάτη ότι η κυρία Φωτίου αρχικά υποστήριξε ότι «αυτά που κάναμε ήταν αυτό που έπρεπε να κάνουμε σαν μια μικρή ανάσα στον λαό από αυτά που υπεραπόδoσαν».


Η αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, όμως, προχώρησε ένα βήμα ακόμα προσθέτοντας ότι «αυτά και δεν τα έχει βιώσει ο λαός, δηλαδή δεν τα ζει στην καθημερινότητα του γιατί ήταν τελευταία. Εμείς στην πραγματικότητα κυβερνούμε 9 μήνες, ούτε. Από μετά την έξοδο από το Μνημόνιο».

Παραδέχθηκε, δε, ότι «αυτά που είχαμε εφαρμόσει πριν ήταν δύσκολα μέτρα και κατανοούμε πολύ την απογοήτευση σε σχέση με την ελπίδα ότι θα του αλλάζαμε τη ζωή του».

READ  Ε.Καρακώστα: «Εγώ δεν έχω δει πουθενά κλούβες, ΜΑΤ και ξύλο, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορούν χωρίς προστασία» (ΒΙΝΤΕΟ)
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here