Αρχική » Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2022 από την Α.Λεούση

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2022 από την Α.Λεούση

από admin
Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2022 από την Α.Λεούση

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2022 . Τι θα συμβεί το Σαββατοκύριακο; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά.

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 10-11-09.2022 – Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι το Σαββατοκύριακο για κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ: Οι ελπίδες σας αναπτερώνονται, ενώ το πλανητικό σκηνικό θα φροντίσει να συντηρηθούν τα πιστεύω σας αμετακίνητα. Καλύπτοντας τις προσωπικές σας ανάγκες θα αποφύγετε το άγχος που νιώθετε να σας πνίγει.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις, αλλά το βράδυ φροντίστε να διασκεδάσετε. Αυξάνεται η δημιουργική και επικοινωνιακή σας διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως η επίθεση να είναι η καλύτερη άμυνα, αλλά δεν είναι απαραίτητο να αντιστέκεστε στα συναισθήματά σας. Το μυαλό σας θα γίνει περισσότερο γόνιμο και διορατικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή δεν έχετε μόνο εσείς ανάγκες, θυμηθείτε πως για να πάρετε πρέπει και να δώσετε. Μη βάζετε μονίμως τον εαυτό σας σε δοκιμασίες που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να αντέξει.

ΛΕΩΝ: Δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε παραμελημένοι και αδικημένοι, γιατί ο σύντροφός σας κάνει ότι μπορεί για να σας ευχαριστήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε τις ερωτήσεις γιατί νιώθει ανασφάλεια και αναζητά υποστήριξη. Ολοκληρώστε κάτι που θα σας ευχαριστήσει μες τη βοήθεια και τη συμπαράσταση ενός φίλου σας.

ΖΥΓΟΣ: Φανείτε συγκαταβατικοί με τους γύρω σας και μην επιτρέψετε σε ασήμαντα γεγονότα να δημιουργήσουν πεδίο μάχης. Δημιουργήστε μόνοι σας τις συνθήκες που απαιτούνται για να έχετε ένα καλύτερο αύριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι άσκοπο να χάνετε την ψυχραιμία σας εξαιτίας της συμπεριφοράς των άλλων. Για να ξεπεράσετε επιτυχώς τα προβλήματά σας, βρεθείτε με άτομα που ασκούν επάνω σας θετική επιρροή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν είναι άσχημο να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε παραστάσεις. Κρατήστε την ψυχραιμία σας γιατί ενδέχεται να εκνευριστείτε με επαγγελματικές προστριβές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήνετε άλλο να παραμένουν ανεκπλήρωτες οι επιθυμίες σας. Κάντε παρέα με άτομα που έχουν διαφορετικές αντιλήψεις από εσάς για να εμπλουτίσετε τις απόψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην είστε τόσο απαιτητικοί από τους άλλους, γιατί έτσι βάζετε και τον εαυτό σας σε δοκιμασία. Δώστε αγάπη στο σύντροφό σας γιατί σας έχει ανάγκη και μη δημιουργείτε παγόβουνα στη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ: Θα διεκπεραιώσετε ικανοποιητικά πολλές από τις υποθέσεις σας εάν σκέφτεστε θετικά. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τα νεύρα σας είναι να προσπαθήσετε να σκέφτεστε λογικά.

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου: Μάθε με 100% ακρίβεια τώρα
Η Άντα Λεούση μιλά προσωπικά μαζί σου και σου δίνει όλες τις κατευθύνσεις για να ξέρεις τι έρχεται ερωτικά, επαγγελματικά , οικονομικά!

Κάλεσε στο 14600 ή στείλε ΑΛ2 στο 54754

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards