Αρχική » Προβλέψεις :Τα ζώδια της εβδομάδας: Τι λένε τα άστρα για επαγγελματικά, οικονομικά και ερωτικά

Προβλέψεις :Τα ζώδια της εβδομάδας: Τι λένε τα άστρα για επαγγελματικά, οικονομικά και ερωτικά

από admin
Προβλέψεις :Τα ζώδια της εβδομάδας: Τι λένε τα άστρα για επαγγελματικά, οικονομικά και ερωτικά

Ζώδια. Πώς θα είναι η εβδομάδα σας. Τι λένε τα άστρα για επαγγελματικά, οικονομικά και ερωτικά

ΚΡΙΟΣ : Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να σταματήσετε να σπαταλάτε την ενέργειά σας σε πράξεις που δεν βγάζουν πουθενά, γιατί όπως θα διαπιστώσετε στην πορεία, όλα αυτά σας πληγώνουν και σας αποδυναμώνουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα σας κατακλύσουν άγχη και φόβοι για τα οικονομικά, τα οποία θα περάσουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, που όμως, δεν είναι επίφοβα. Αυτό που θα σας πειράξει περισσότερο απ’ όλα, είναι η απογοήτευση που θα πάρετε από την άσχημη συμπεριφορά των συνεργατών σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα πάρετε και θα δώσετε αγάπη, αλλά και θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για καινούργιες αγάπες εκεί που δεν το περιμένετε. Ομως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας, είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι.

Προβλέψεις :Τα ζώδια της εβδομάδας ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα πρέπει να μαζέψετε την ψυχραιμία σας γιατί θα χρειαστεί να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που έχουν τη δύναμη να προωθήσουν τα σχέδιά σας αλλά και να επηρεάσουν τα συμφέροντά σας, είτε αυτά είναι επαγγελματικά είτε οικονομικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με αρκετή αισιοδοξία αντιμετωπίζετε τα επαγγελματικά σας θέματα και θα διατηρήσετε την καλή σας φήμη ως επαγγελματίες. Oσοι εργάζεστε στον τομέα του ανταγωνισμού καλό θα είναι να διατηρήσετε καλές σχέσεις με συνεργάτες αλλά και με το ίδιο σας το επιτήδευμα, καθώς μια παρασπονδία μπορεί να σας κοστίσει.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Προτιμήστε να συζητήσετε τα προβλήματα της σχέσης με το ταίρι σας και μην αφήνετε φίλους, γνωστούς και οικογένεια να εμπλέκονται. Είναι άλλο να πάρετε μια γνώμη κι άλλο να βάζετε τρίτους και τέταρτους στις αισθηματικές σας υποθέσεις.

Προβλέψεις :Τα ζώδια της εβδομάδας

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Δεν σας συμφέρει να συμπεριφερθείτε αρνητικά οπουδήποτε και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, όσον ανταγωνισμό και αντίσταση κι αν βρείτε στον δρόμο σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τραβάτε τον δρόμο που έχετε χαράξει, χωρίς να αφήνετε «παραθυράκια» για εισβολείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Επικεντρώνετε το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά περισσότερο και αυτό μακροπρόθεσμα θα έχε εξαιρετικά αποτελέσματα. Φροντίστε να δημιουργήσετε σταθερή σχέση με οποιονδήποτε τομέα προσφέρει οικονομική ικανοποίηση και παγιώστε τον.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα πρέπει να κάνετε μια ανασκόπηση των σχέσεών σας, φροντίζοντας να βλέπετε τα πράγματα σφαιρικά και σε βάθος χρόνου, προκειμένου να πάρετε αποφάσεις, είτε για τέλος είτε για αρχή. Η ρεαλιστική αντιμετώπιση των συναισθηματικών καταστάσεων όμως δεν είναι ούτε εύκολη ούτε αρεστή και κάποιες φορές δημιουργεί δυσάρεστες ρήξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε στωικά τα όποια γεγονότα παρουσιαστούν. Το να μη δείξετε ψύχραιμη στάση θα είναι εις βάρος σας και θα το πληρώσουν, εκτός από εσάς, και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Συνειδητοποιήστε την επικρατούσα κατάσταση και δείτε την πραγματικότητα όπως είναι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι περιορισμοί και οι καθυστερήσεις συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα. Τώρα αρχίζει να αχνοφαίνεται στον ορίζοντα μια νέα κατάσταση, που θα απογειώσει τον τραπεζικό σας λογαριασμό και θα σας δώσει επαγγελματική καταξίωση. Προσοχή στις δαπάνες για μεταφορικά μέσα και τεχνολογικό εξοπλισμό.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι ελεύθεροι θα είστε πιο ελκυστικοί από ποτέ. Εχοντας κατά νου τα στάνταρ που αναζητάτε σε μία σχέση, θα αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν από τις γνωριμίες που θα κάνετε και θα δημιουργήστε τη σχέση που ονειρεύεστε. Σταθερότητα και ασφάλεια για τους δεσμευμένους.

Προβλέψεις :Τα ζώδια της εβδομάδας ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Δεν φταίνε μόνο οι πλανήτες, φταίει και το γεγονός ότι εμπιστευθήκατε πολύ τον παράγοντα τύχη. Παρ’ όλα αυτά, εσείς δεν πτοείστε πολύ από αυτές τις δυσκολίες και μπαίνετε στη διαδικασία να εργαστείτε πιο σκληρά από ποτέ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Υπερεκτιμημένες οι προσδοκίες και οι επιθυμίες σας, είναι πολύ πιθανό να υπερβάλλετε και στις αποφάσεις σας. Η καθυστέρηση υλοποίησης των σχεδίων σας σας κάνει να νιώθετε ότι έχετε αδικηθεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Εχετε πάρα πολύ καιρό να νιώσετε ότι κάτι ενδιαφέρον συμβαίνει γύρω σας. Κλεισμένοι στον εαυτό σας, ήταν δύσκολο να ενεργοποιηθείτε ερωτικά. Αυτό το διάστημα, οι γνωριμίες που θα κάνετε θα σας βάλουν ξανά σ’ αυτό το έντονο ερωτικό καρδιοχτύπι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Διορθωτικές κινήσεις κυρίως σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σας θέματα. Κάποιες αποφάσεις σας φαίνεται ότι δεν ήταν οι σωστές και γι’ αυτό τώρα, θα πρέπει να επιληφθείτε. Αρκετές θα είναι οι ευκαιρίες για ανανέωση, ακόμα και της εμφάνισής σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Χρήματα που περιμένετε από αυτούς που βρίσκονται σε αδυναμία να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους απέναντί σας, καθυστερούν ακόμα, όχι γιατί δεν θέλουν, αλλά γιατί δεν έχουν. Η τύχη όμως, εξακολουθεί να σας ευνοεί.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Να αφήσετε κατά μέρος τα πρέπει και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Ενας έρωτας κρύβεται μέσα σε μια φιλία και το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να τον ξετρυπώσετε και να τον αγκαλιάσετε. Ξεκινά μια πολύ δημιουργική, ερωτικά, περίοδος.

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Πολλές οι προσκλήσεις για συναναστροφές αλλά και ταξίδια, που θα σας επιτρέψουν να αυξήσετε τον κοινωνικό σας περίγυρο. Η αλλαγή στάσης σας απέναντι σε μια υποχρέωσή σας θα έχει το ανάλογο κόστος και δεν εννοούμε μόνο οικονομικό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αλλάζει ο τρόπος που χειρίζεστε τα οικονομικά σας και ιδιαίτερα τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Το ότι υπάρχουν καθυστερήσεις σε συμφωνίες που κυνηγούσατε, ίσως αποδειχθεί για καλό καθώς σας δίνεται επιπλέον χρόνος να το σκεφθείτε καλά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μεγάλη η επιρροή της γοητείας σας στο αντίθετο φύλο. Πετυχαίνετε να κατακτήσετε ανθρώπους, εκεί που οι άλλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Ωστόσο, η έπαρση και ο κομπασμός πληρώνονται και μάλιστα με πολύ ανώμαλη προσγείωση.

Προβλέψεις :Τα ζώδια της εβδομάδας ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το διάστημα, θα παρακολουθήσετε άλλους, που δεν έχουν όση αξία διαθέτετε, να ανεβαίνουν ιεραρχικά και να καταλαμβάνουν θέσεις που δεν τους αξίζει. Θα στεναχωρηθείτε πολύ, αλλά εκ των υστέρων θα ανακαλύψετε ότι ήταν πολύ καλύτερα έτσι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα αδικηθείτε από συνεργάτες, συναδέλφους στον χώρο της δουλειάς, αλλά σκεφθείτε πρακτικά και ψύχραιμα και μην μπείτε σε διαπληκτισμούς. Να μην παρασυρθείτε από γνώμες τρίτων, που σας προτρέπουν να αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Στην προσπάθειά σας να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, θα μάθετε πράγματα για τον εαυτό σας που πριν αγνοούσατε. Οι σταθερές σχέσεις περνούν μια περίοδο στασιμότητας, ωστόσο δεν λείπει η αγάπη. Οι ελεύθεροι μπορείτε άφοβα να ερωτευτείτε, όσο σφοδρά θέλετε.

Προβλέψεις :Τα ζώδια της εβδομάδας

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Εξομαλύνονται οι διαταραγμένες σχέσεις και κάποιες φιλίες επανασυνδέονται. Ωστόσο, έχετε προβεί σε έναν γενικό απολογισμό ζωής και είστε διατεθειμένοι να ξεφορτωθείτε τα κακώς κείμενα από τη ζωή και την καθημερινότητά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Mικρές μετακινήσεις, επαφές με ανθρώπους που ζουν μακριά σας και συμφωνίες μαζί τους θα είναι ό,τι καλύτερο για την επαγγελματική σας εξέλιξη αλλά και την αύξηση των εσόδων σας. Μην παραμελείτε τις υποχρεώσεις σας, όμως.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Oι σταθερές σχέσεις περνούν μια ανθηρή περίοδο. Ολα πηγαίνουν πολύ καλά και αυτό χάρη στις προσπάθειές σας. Το προηγούμενο διάστημα διδαχθήκατε πώς να είστε καλύτεροι σύντροφοι. Τώρα, είναι καιρός να αποδείξετε τι μάθατε.

Προβλέψεις :Τα ζώδια της εβδομάδας ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Σοβαρές συζητήσεις με φίλους, σχετικά με τα επαγγελματικά σας αλλά και τα προσωπικά σας θέματα, δεν θα σας αφήσουν χρόνο για διασκέδαση. Παρ’ όλα αυτά εσείς δίνετε έμφαση στις κοινωνικές επαφές, κυρίως εκείνες που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η αυξημένη κοινωνικότητά σας θα σας φέρει σε συνάντηση με ανθρώπους κύρους, που μπορούν και θέλουν να σας βοηθήσουν στην υλοποίηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Σας ανοίγονται νέοι ορίζοντες, για οικονομικές επενδύσεις και τις ανάλογες απολαβές, εννοείται.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Υπήρχε μια γενικότερη ανησυχία μέσα στις σχέσεις σας, που σας απομάκρυναν από το ταίρι σας και σας έκαναν ανασφαλείς. Τέρμα λοιπόν τα πέρα-δώθε μες στα νεύρα και την γκρίνια. Ξαναβρίσκετε τον ενθουσιασμό σας και περνάτε όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σας στο τέλος της εβδομάδας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Τώρα, δίνετε μια ακόμα μάχη με τα εξωτερικά γεγονότα, με τις καταστάσεις που αν ήταν άλλο ζώδιο, δεν θα τα έβγαζε πέρα, και με τον ίδιο σας τον εαυτό ως προς τον τρόπο που αντιλαμβάνεται αυτές τις καταστάσεις. Ενα οικογενειακό θέμα προκύπτει, που θα σας πιάσει απροετοίμαστους και θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην καθημερινότητά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αποφασίστε να ασχοληθείτε σοβαρά με τα χρέη σας κι αν διαθέτατε μέρος του εισοδήματός σας για να τακτοποιήσετε παλαιότερες εκκρεμότητες, θα ήταν ευχής έργο. Αν δεν το κάνετε, τότε θα πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με τις συνέπειες των λανθασμένων οικονομικών επιλογών σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ακόμα κι αν θεωρείτε ότι η κατανόηση που δείχνετε στις ιδιοτροπίες του συντρόφου σας αποβαίνει εις βάρος σας, δείξτε τη με αγάπη για να διατηρήσετε τις σχέσεις σας σε ισορροπία, αλλά και να αποφύγετε τυχόν παρεμβάσεις από τον οικογενειακό κύκλο του συντρόφου ή του δικού σας.

Προβλέψεις :Τα ζώδια της εβδομάδας ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Θα πρέπει να αποφύγετε αντιπαραθέσεις τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν και στις φιλικές σχέσεις γι’ αυτό χρειάζεται ψυχραιμία και συνετή αντιμετώπιση κάθε κακοτοπιάς. Δείξτε τις ικανότητές σας εκεί που πρέπει και θα απολαύσετε αυξημένη αναγνωρισιμότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Προσοχή στις συμφωνίες που πάτε να υπογράψετε, ειδικά αυτές που εμπεριέχουν στα κείμενά τους «ψιλά γράμματα». Πριν βάλετε την υπογραφή σας, διαβάστε και τις τελευταίες λεπτομέρειες γιατί αν δεν το κάνετε, θα υποστείτε τις συνέπειες και δεν είναι σίγουρο ότι βαστάει η τσέπη σας. Τώρα ξεκινά μια περίοδος που θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας, προκειμένου να δείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα υπάρξουν σύντομες στιγμές ευτυχίας, χωρίς εντάσεις και χωρίς τροχοπέδη στην απόφαση για επισημοποίηση. Μιλήστε ειλικρινά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, είτε είστε δεσμευμένοι είτε ελεύθεροι. Η αλήθεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, αντίθετα έφερε πολύ θετικά αποτελέσματα.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards