Αρχική » Οι προβλέψεις των ζωδίων, για την εβδομάδα από 27/01-02/02

Οι προβλέψεις των ζωδίων, για την εβδομάδα από 27/01-02/02

από admin
Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα από 27/02-02/02 Κριός Η σύνοδος της Αφροδίτης

Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα από 27/01-02/02

Κριός

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 27 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου είναι πολύ θετική και αφορά κυρίως τη διάθεση και τις εσωτερικές αλλαγές. Επειδή όμως η Αφροδίτη στον δωδέκατο μας μας κάνει συνήθως εσωστρεφείς και επειδή η περίοδος είναι πιεστική στα επαγγελματικά – για τον απλούστατο λόγο ότι νιώθεις αρκετή κούραση- πρέπει να βρεις τρόπους να αποφύγεις επικίνδυνα ξεσπάσματα και βιαστικές αποφάσεις. Υ.Γ. Αν κάτι δεν σου πάει καλά, αν κάτι νιώθεις ότι δεν χειρίζεσαι ίσως καλά στα συναισθηματικά και στα επαγγελματικά σου και χρειάζεσαι κάποιον ή κάτι να σε ξεκολλήσει για να προχωρήσεις παραπέρα, δεν έχεις παρά να μιλήσεις και να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον για να ξεκαθαρίσεις λίγο τις σκέψεις σου.

Ταύρος

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 27 είναι πολύ αρμονική και σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και τις φιλικές σχέσεις. Για την ακρίβεια θα σε βγάλει από την απομόνωση και το τριπάρισμα με διάφορες σκέψεις που δεν σε οδηγούν πουθενά και θα σε βγάλει στον κόσμο και στην ψυχαγωγία. Είναι αλήθεια ότι σε κάποιους τομείς νιώθεις λίγο στριμωγμένος εδώ και καιρό, οικονομικά και συναισθηματικά, και αυτό σε κάνει να μην μπορείς να είσαι στο απόλυτο κέφι για πολλά πολλά με τους άλλους. Οι συγκυρίες όμως θα σε κάνουν να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο, ανάμεσα σε αυτούς μάλιστα θα γνωρίσεις κάποιους που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον

Δίδυμοι

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 27 είναι πολύ θετική και αφορά τα επαγγελματικά σου. Αν και περισσότερο ήρεμος, δεν μπορείς ακόμη να πειστείς ότι όλα θα πάνε καλά, γιατί αυτό που χρειάζεσαι είναι λογικές αποδείξεις, επιχειρήματα, στατιστικές. Παρ’ όλες τις αμφιβολίες σου όμως είναι πια προφανές ότι, τουλάχιστον στα επαγγελματικά, που τον τελευταίο χρόνο σε προβλημάτισαν τόσο πολύ, οι εξελίξεις είναι εντυπωσιακές και θα γίνουν ακόμη περισσότερο αν συνεχίσεις να προσπαθείς.


Καρκίνος

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι αρμονική και σχετίζεται με τους στόχους, τα ταξίδια, την εκπαίδευση και τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Οι σχέσεις σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, και το καλό της υπόθεσης είναι ότι θα σταματήσεις να έχεις αμφιβολίες για κάποιες από αυτές. Αυτό το διάστημα θα διαπιστώνεις ποιες έχουν μέλλον και ποιες όχι και θα είναι πλέον τόσο σαφές, που δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να το παραδεχτείς. Και η θέση της Αφροδίτης, εκτός των άλλων, θα σε κάνει να βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολύ κόσμο και να έχεις μια αρκετά ερωτική διάθεση.

Λέων

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 27 είναι πολύ θετική και αφορά τα οικονομικά, τις οικονομικές σου σχέσεις, αλλά και τη συναισθηματική σου ζωή. Είσαι σε μία κατάσταση που ορισμένοι τομείς της ζωής σου έχουν απορροφήσει όλη σου την ενέργεια και μερικές φορές τα πράγματα φαίνονται κάπως μάταια. Αυτό όμως ήταν απαραίτητο να το βιώσεις για ένα μικρό χρονικό διάστημα, όπως και είναι απαραίτητο να περάσεις σε άλλη φάση τώρα, με την Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σου. Ο έρωτας είναι πολύ πιθανό να μπαίνει στη ζωή σου.

Παρθένος

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ αρμονική και αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. τα νέα για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου είναι πολύ καλά. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να εδραιώσεις τη σχέση σου ή να βρεθείς σε κάποια που θα προκύψει φυσικά, αβίαστα, χωρίς άγχος και πιέσεις. Μην αφήνεις βέβαια τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει σε άκυρα έξοδα και παρορμήσεις. Αν το επιθυμείς, θα βρεθούν αρκετοί άνθρωποι που δεν θα μπορούν να υποκύψουν στην ενέργεια που εκπέμπεις. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση που ο άλλος ή η άλλη κοιμάται, φαίνεται ότι το ενδιαφέρον του κόσμου προς το πρόσωπό σου θα τον-την ξυπνήσει απότομα.

Ζυγός

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 27 είναι πολύ θετική και αφορά την εργασία, τη σωματική σου κατάσταση και τη φροντίδα του εαυτού σου. Κάποιοι άνθρωποι που έχεις δίπλα σου έχουν αρκετή πείρα σε διάφορα πράγματα και αντί να τους απαξιώσεις θα ήταν καλό να λάβεις υπόψη τη γνώμη τους σοβαρά. Μπορεί και να μην είναι σωστή, παρ’ όλα αυτά αν την ακούσεις προσεκτικά μπορεί να σε οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια που κρύβουν λύσεις, ευκαιρίες, ιδέες.

Σκορπιός

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 27 είναι πολύ θετική και σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Τα ερωτικά σου είναι αυτά που σε απασχολούν περισσότερο και ευτυχώς δεν θα κρατήσει για πολύ η απορία σου για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα το διάστημα που έρχεται. Οι κοιλιακοί που έχτισες, το σολάριουμ και η δερμοαπόξεση πιάνουν επιτέλους τόπο. Ο έρωτας, το πάθος, η δημιουργικότητα είναι πλέον κοντά ακόμη και σε σένα που ταλαιπωρήθηκες, πληγώθηκες, και που τώρα θα ανταμειφθείς για την υπομονή σου.

Τοξότης

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας συναντιούνται σε μια εκπληκτική σύνοδο στις 27 που σχετίζεται με θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Ο χώρος σου είναι καταφύγιο, στο οποίο μπορεί να γεννηθούν εκπληκτικές ιδέες όταν βρίσκεσαι με τον εαυτό σου. Αυτό είναι αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο αυτή την περίοδο, και από αυτό θα προκύψουν τα πιο δημιουργικά και επιτυχημένα σχέδια. Το σπίτι σου είναι αυτό που χρειάζεσαι και ο χώρος μάλλον που θα σου εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη ηρεμία.


Αιγόκερως

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετική και αφορά νέες γνωριμίες, επικοινωνία, συμβόλαια και συμφωνίες. Υπάρχει βέβαια ένα ερώτημα που σε βασανίζει αλλά ίσως δυσκολεύεσαι να το παραδεχτείς. Πότε θα βρεθείς σε μια σχέση που θα σε ικανοποιεί και που θα καλύπτει τις συναισθηματικές σου ανάγκες; Το πρώτο βήμα, της αναγνώρισης ότι χρειάζεσαι μια σχέση που να σε γεμίζει, είσαι στη φάση να το κάνεις από ό,τι φαίνεται. Και το πρώτο βήμα είναι πολύ σημαντικό. Αν κάνεις και το δεύτερο, που είναι να καταλάβεις τι χρειάζεσαι, τότε θα βρεθείς μάλλον κοντά σε αυτό που ψάχνεις.

Υδροχόος

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 27 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και είναι πολύ θετική. Για αρκετό καιρό έχεις την ευκαιρία να αναδιαρθρώσεις τα οικονομικά σου και να τα βάλεις σε μια σειρά. Γιατί πολλοί νομίζουν ότι εύνοια στα οικονομικά είναι να σου έρχονται χρήματα και προτάσεις από το πουθενά μόνο; Είναι και αυτό, αλλά είναι και ιδέες για επενδύσεις, ιδέες για σωστή διαχείριση, προγραμματισμό, οικονομικές αγορές. Και σίγουρα από όλα αυτά κάτι θα κερδίσεις.

Ιχθύς

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 27 στο ζώδιό σου είναι πολύ θετική και αφορά όλους τους τομείς της ζωής σου, ιδιαίτερα τον συναισθηματικό και τον οικονομικό. Πάντως είναι καιρός να βρεις ισορροπίες ανάμεσα στο κατά πόσο φροντίζεις τους άλλους και κατά πόσο επιτρέπεις να σε φροντίζουν. Χρειάζονται και τα δύο. Η καλύτερη εποχή για να ξεμάθεις να είσαι η νοσοκόμα των πάντων είναι τώρα που χρειάζεσαι εσύ προσοχή. Και μην νομίζεις ότι ο-η σύντροφός σου δεν μπορεί ή δεν θέλει να σου προσφέρει. Ή δεν τον-την αφήνεις, ή τον-την έχεις μάθει έτσι.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards