Αρχική » Σήμερα 02/09: Πανσέληνος στους Ιχθύς – Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Σήμερα 02/09: Πανσέληνος στους Ιχθύς – Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

από admin
Σήμερα 02/09: Πανσέληνος στους Ιχθύς

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 02 Σεπτεμβρίου. Σήμερα έχουμε την Πανσέληνο στους Ιχθύς και προσδίδει έντονα στοιχεία ερωτισμού και ρομαντισμού στην ατμόσφαιρα, τα οποία όμως δε θα καταφέρουν να μας παρασύρουν για πολύ, αφού η πραγματικότητα είναι παρούσα και προσγειωτική.

Από την άλλη, είναι και το τρίγωνο του Ουρανού στον Ταύρο με τον Ήλιο στην Παρθένο, που θα λειτουργήσει αποσταθεροποιητικά και θα δημιουργήσει τεταμένο κλίμα, αλλά και η αντίθεση της Αφροδίτης στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να ξυπνήσει βαθιά συναισθήματα, να μας κάνει πιο απόλυτους, παθιασμένους και ζηλιάρηδες.Θέλουμε να αποκτήσουμε τα πάντα, να ικανοποιήσουμε τις κρυφές μας επιθυμίες, να τα δώσουμε και να τα πάρουμε όλα. Κι επειδή δύσκολα θα δεχτούμε «εκπτώσεις», το πιο πιθανό είναι να μπει ένα «τέλος» σε κάθε κατάσταση που δεν «περπατάει».

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες είστε οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων, αλλά χρειάζεται να ξεχωρίσετε τη διαίσθηση από την ψευδαίσθηση γιατί αλλιώς θα κάνετε λάθη που θα σας στοιχίσουν.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι μη μένετε στην αρχική σας εντύπωση. Ερευνήστε ανθρώπους και καταστάσεις και κάντε τις ανάλογες επιλογές.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι είστε απόλυτοι και θέλετε να ελέγχετε τα πάντα, αλλά όταν πρόκειται για ανθρώπους, δημιουργούνται αισθήματα καταπίεσης και ασφυξίας. Πάντως προκαλείτε έντονα ερωτικά πάθη!

Κριός

Για εσάς τους Κριούς η συναισθηματική σας ζωή είναι ενδιαφέρουσα έστω και αν είναι κάπως μπερδεμένη, όπως μπερδεμένα μπορεί να είναι και κάποια θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας ή με την εργασία των αγαπημένων σας προσώπων. Σήμερα όμως ένα οικονομικό θέμα θα μπορούσε να οδηγηθεί σε επιτυχία. Με τον Κρόνο να παίρνει σιγά σιγά την θέση του στον Τοξότη (στις 18/9 αλλά η επιρροή του είναι από τώρα ορατή) όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου σας θα μπορούσατε να σταθεροποιήσετε μια σχέση, μια συνεργασία, τα σχέδιά σας για ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή ένα σημαντικό νομικό ή διαδικαστικό ζήτημα.Ταύρος
Σε εσάς τους Ταύρους η σελήνη στο δικό σας ζώδιο δημιουργεί ένα ευχάριστο συναίσθημα, φέρνει ευχάριστα γεγονότα για τα οποία μπορεί να έχουν βάλει το χεράκι τους και οι φίλοι σας, ενώ φωτίζει την συναισθηματική σας ζωή ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο. Η αντίθεση όμως Ήλιου-Ποσειδώνα εξακολουθεί να θυμίζει σε εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Απριλίου με αρχές Μαΐου ότι πρέπει να προσέχετε κάποιες εξαπατήσεις και ειδικότερα να μην επιτρέπετε στους φίλους σας να επεμβαίνουν στα συναισθηματικά σας. Για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-5 του μηνός εξακολουθεί να υπάρχει ένταση σε οικογενειακό επίπεδο, να κάνετε έξοδα για την οικογένεια ακόμη και να φιλοξενήσετε στ σπίτι σας κάποιους φίλους. Προσέχετε επίσης τα κρυολογήματα, τα μικροατυχήματα αλλά και τις εντάσεις οι οποίες δεν λείπουν.

Δίδυμοι
Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται για εσάς τους Διδύμους, αν όμως έχετε γεννηθεί γύρω στο τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου θα πρέπει να προσέχετε ένα οικογενειακό, ίσως ακόμη και ένα επαγγελματικό θέμα το οποίο σας απασχολεί αυτόν τον καιρό. Όσο καλό και αν παρουσιάζεται αυτό το θέμα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να είναι παραπλανητικό να μην είναι αυτό που ακριβώς θέλετε. Αντίθετα, αν είστε γεννημένοι τον Ιούνιο ( γύρω στις 3-5 του μηνός) θα ταξιδέψετε, θα δείτε φίλους, θα έρθετε πιο κοντά σε αυτά που αγαπάτε αν και όλα αυτά δεν έχουν σταθερή πορεία. Ο Κρόνος που σιγά σιγά περνά στον Τοξότη επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες για όσους έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, ας είστε λοιπόν προσεκτικοί.

Καρκίνος
Εσείς οι Καρκίνοι, με την Σελήνη (κυβερνήτη πλανήτη σας) να βρίσκεται στον Ταύρο, μπορείτε σήμερα να έχετε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους και ομοϊδεάτες Να θυμάστε ότι όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας είστε σε μια πολύ καλή φάση, αρκεί οι ιδέες σας να είναι υλοποιήσιμες. Έξοδα και έσοδα είναι ισοσκελισμένα αυτή τη στιγμή, προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε από αυτή την ευνοϊκή θέση της σελήνης, ενώ και οι φίλοι σας μπορεί να σας βοηθήσουν σε αυτό.Λέων
Για εσάς τους Λέοντες η σελήνη στον Ταύρο δείχνει επαγγελματική επιτυχία σε συνάρτηση με την οικονομική, υπό την προϋπόθεση ότι οι φίλοι σας δεν θα αναμιχθούν στα οικονομικά σας ή σε μια συλλογική προσπάθεια που κάνετε, ή ότι δεν θα επενδύσετε σε κάτι για το οποίο δεν είστε σίγουροι. Η Αφροδίτη και ο Άρης που βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο σας ξεσηκώνουν συναισθηματικά-ειδικά όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 7-9 του μηνός- με περίεργες καταστάσεις, οι οποίες όμως δεν έχουν ένα οριστικό τέλος για όσο διάστημα η Αφροδίτη είναι ανάδρομη. Η παρουσία του Ερμή στον Ζυγό φέρνει σημαντικές ειδήσεις, σημαντικά μηνύματα και τηλεφωνήματα σε όσους έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο. Με τον Κρόνο να μετακομίζει σιγά σιγά στον Τοξότη όσοι είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας θα δείτε να βελτιώνονται οι σχέσεις σας με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο αλλά και να σταθεροποιείται η ζωή σας.

Παρθένος
Η σελήνη σήμερα στον Ταύρο είναι μια ωραία θέση για εσάς τους Παρθένους, προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό, με φίλους που βρίσκονται μακριά, να προγραμματίστε μακρινά ταξίδια αλλά και να προωθήσετε τυχόν νομικές ή διαδικαστικές σας υποθέσεις σας. Υπάρχει όμως ένα παρασκήνιο -το οποίο διαισθάνεστε- και το οποίο κινείται πυρετωδώς γεγονός που σας φορτίζει. Τα οικονομικά σας παίρνουν έναν νέο δρόμο. Μην κοινολογείτε τα μυστικά σας, ιδιαίτερα τα συναισθηματικά.

Ζυγός
Για εσάς τους Ζυγούς η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με άλλους (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες). Οι φίλοι είναι κοντά σας και συμπαραστέκονται στις αγωνίες που μπορεί να έχετε, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 7-9 του μηνός. Υπάρχει ωστόσο ένας προβληματισμός πάνω στα οικογενειακά σας θέματα. Δείτε παλιούς και έμπιστους φίλους και συζητήστε μαζί τους.Σκορπιός
Εσάς τους Σκορπιούς η σελήνη στο απέναντί σας ζώδιο σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας ενώ οι φίλοι σας είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν στις συζητήσεις που θέλετε να κάνετε. Δεν θα πρέπει ωστόσο να εμπλέξετε τους φίλους σας με την συναισθηματική σας ζωή, ενώ τα καυγαδάκια δεν λείπουν για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 6-8 του μηνός. Η ένταση δεν λείπει, προσπαθήστε λοιπόν να διατηρήσετε ήρεμες τις καταστάσεις μέχρι η Αφροδίτη να επανέλθει σε ορθή πορεία και να αποφασίσετε τότε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε.

Τοξότης
Ένα εργασιακό ζήτημα ή ένα θέμα υγείας ευνοείται ιδιαίτερα σήμερα για εσάς τους Τοξότες, με ευκαιρίες να παρουσιάζονται στον επαγγελματικό σας χώρο, υπό την προϋπόθεση ότι θα μπορείτε να διακρίνετε το σωστό από το λάθος. Μην επιτρέψετε να σας εξαπατήσουν πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Η συναισθηματική σας ζωή παίρνει φωτιά αυτόν τον καιρό, ειδικά αν έχετε γεννηθεί 6-8 Δεκεμβρίου. Όσοι όμως είστε γεννημένοι 1-2 Δεκεμβρίου ίσως νιώθετε μια κάποια απογοήτευση, μια κάποια ένταση, που μπορεί να είναι συναισθηματική.

Αιγόκερως
Η σελήνη στον Ταύρο είναι μια ωραία σελήνη για εσάς τους Αιγόκερους και μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, νομικά διαδικαστικά θέματα και πνευματικές εργασίες ( σπουδές, γραπτά) ευνοούνται, υπό την προϋπόθεση ότι δεν αφήνετε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να αναμιχθούν σε αυτά ή να σας εξαπατήσουν. Προσέχετε την συναισθηματική σας ζωή η οποία παίρνει μια νέα τροπή και ελάτε πιο κοντά σε ανθρώπους που σας αγαπούν.Υδροχόος
Για εσάς τους Υδροχόους ένα οικογενειακό μαζί με ένα οικονομικό θέμα που απασχολεί έντονα σήμερα βρίσκει λύσεις, με την σελήνη στον Ταύρο να σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Ίσως ακόμη να βοηθήσετε τα μέλη της οικογένειάς σας στις δουλειές τους ή ακόμη και στις οικονομικές τους συναλλαγές υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν κάνετε λάθη στις οικονομικές προτάσεις σας. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Φεβρουαρίου έχετε ένταση στις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ίσως έχετε διενέξεις ή τέλος πάντων κάποιες πολύ έντονες ή παθιασμένες στιγμές.

Ιχθείς
Εσείς οι Ιχθύς δείτε σήμερα συγγενείς και φίλους, ενώ κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα ενδεχομένως να έχουν μια σημαντική επιτυχία. Όσοι είστε γεννημένοι στο τέλος Φεβρουαρίου προσέχετε, ο Ποσειδώνας δεν σας δείχνει τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις, τα μεγεθύνει. Προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά, να έρθετε σε συνεννόηση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Στον χώρο της εργασίας σας θα βρείτε ανθρώπους οι οποίοι σας αγαπούν.

Πηγή: astrologos.grLoading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards