Αρχική » Τι λένε τα άστρα για τον Αύγουστο 2019;

Τι λένε τα άστρα για τον Αύγουστο 2019;

από admin
Αύγουστο Το καλοκαιράκι φτάνει προς το τέλος του καθώς διανύουμε τον τρίτο του μήνα, που όπως φαίνεται θα κάνει αισθητή την παρουσία

Το καλοκαιράκι φτάνει προς το τέλος του καθώς σε λίγο θα διανύουμε τον τρίτο του μήνα, που όπως φαίνεται θα κάνει αισθητή την παρουσία του, καθώς περιλαμβάνει μετακινήσεις πλανητών και δύο Νέες Σελήνες την πρώτη και την προτελευταία μέρα του Αυγούστου!

Ας πάμε λοιπόν να δούμε τι περιλαμβάνει το –ομολογουμένως- πλούσιο μενού του!

-Η πρώτη Νέα Σελήνη γίνεται την 1η Αυγούστου, 06:10 πμ, στις 08° 36’ του Λέοντα κι εσείς του Σταθερού Σταυρού, Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί από την πρώτη κιόλας του μήνα καλείστε να καλείστε να κλείσετε οριστικά την πόρτα πίσω σας και να ξεκινήσετε έναν καινούργιο κύκλο τόσο στον επαγγελματικό, όσο και τον ερωτικό τομέα. Σαφώς τίποτα δε θα είναι εύκολο, αφού ενδεχομένως να χρειαστεί να έρθετε σε ρήξη ακόμα και με πολύ οικεία σας πρόσωπα ή να δώσετε ένα τέλος σε καταστάσεις που πλέον δε σας εξυπηρετούν. Πιθανόν να δοκιμάσετε διαφορετικά πράγματα, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις είτε για συμβίωση-γάμο και παιδί είτε για χωρισμό και διακοπή συνεργασιών. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι ο Άρης βρίσκεται ακόμα στο Λιοντάρι. Επηρεάζεστε κι εσείς Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, όπου τα δεδομένα στα ερωτικά και τα οικονομικά σας αλλάζουν προς το καλύτερο και πλέον διεκδικείτε να πάρετε αυτά που πραγματικά αξίζετε.


– Ο Ερμής στις 2/8 ξαναπαίρνει μπροστά και γυρνά ορθόδρομος, ενώ βρίσκεται στις 24 μοίρες του Καρκίνου! Προς ολοταχώς και χωρίς άλλες καθυστερήσεις, θα περάσει και πάλι στον Λέοντα στις 11/8, 10:45 μμ. Στις 29/8, 10:47 πμ περνά στην Παρθένο, βοηθώντας εσάς Παρθένους, Ιχθύς, Διδύμους και Τοξότες να οργανωθείτε, να τακτοποιήσετε τις εκκρεμείς υποθέσεις σας και βάλετε μπροστά σχέδια, ιδέες και προγράμματα που είχατε κάνει, ώστε να τα υλοποιήσετε. Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι ήρθε η στιγμή να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα και να κάνετε τα ερωτικά και οικονομικά σας πλάνα, κρίνοντας τα πάντα με βάση τη λογική και χωρίς υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις.

μαγευτική Πανσέληνος του Αυγούστου γίνεται τον 15Αύγουστο, 15:29 μμ, στις 22° 34’ του Υδροχόου, όπου Λιοντάρια, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί καλείστε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις, να κάνετε συγκεκριμένες ενέργειες και να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις σε θέματα της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής, είτε λόγω της ψυχολογικής πίεσης που θα σας ασκηθεί είτε λόγω γεγονότων που θα μεταβάλλουν τα μέχρι τώρα δεδομένα σας. Οι σχέσεις, οι συνεργασίες, η καριέρα σας ή ζητήματα σπιτιού και οικογένειας θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Δε χρειάζεται πανικός και δράματα, αλλά ψυχραιμία και αποστασιοποίηση. Δεν αποκλείεται ένας έρωτας που θα αφήσει το στίγμα του βαθιά μέσα σε σας τους Κριούς, Ζυγούς και Τοξότες, όπως επίσης και μια σημαντική εξέλιξη στα οικονομικά σε σας Καρκίνους και Αιγόκερους.

Άρης στις 18/8, 8:18 πμ θα μπει στην Παρθένο, συμβάλλοντας με τον τρόπο του στο να δραστηριοποιηθείτε και δίνοντας ισχυρά κίνητρα σε εσάς τις Παρθένους, τους Διδύμους, τους Τοξότες και τους Ιχθύες να προασπίσετε τα συμφέροντά σας και να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας στο προσωπικό, επαγγελματικό ή οικογενειακό σας περιβάλλον. Ανασκουμπωθείτε κι αφήστε τις δικαιολογίες ότι δεν αισθάνεστε ψυχολογικά έτοιμοι, εκτός αν θέλετε να τρέχετε και να μη φτάνετε. Τώρα ξεκινά μια ολοκαίνουργια σεζόν που πρέπει να σας βρει ετοιμοπόλεμους και ενεργητικούς! Αιγόκεροι, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι διακοπές τέλος! Αρκετά χαλαρώσατε, τώρα όμως ήρθε η στιγμή να αναλάβετε δράση στα ερωτικά και τα οικονομικά σας ζητήματα.

– Η Αφροδίτη στις 21/8 στις 12:06 μμ περνά στην Παρθένο για να χαρίσει μοναδικές στιγμές ευτυχίας και έρωτα σε σας τις Παρθένους αλλά και να δώσει μια διαφορετική διάσταση στα ερωτικά πράγματα, πιο ρεαλιστική, για εσάς τους Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύς. Ωραίες είναι οι βόλτες στο φεγγαρόφωτο, τα λόγια αγάπης και οι υποσχέσεις όμως για να κρατηθεί μια σχέση χρειάζεται προσπάθεια και πράξεις, οπότε σηκώστε τα μανίκια σας και ξεκινήστε, αν θέλετε να παραμείνετε με το ταίρι σας και το χειμώνα. Εσείς πάλι, Ταύροι και Αιγόκεροι, τέτοια θέματα δεν αντιμετωπίζετε, γι’ αυτό, ευκαιρίες θα έχετε, πολύφερνες νύφες ή γαμπροί θα γίνετε, οπότε καλά να περάσετε!


Ήλιος θα περάσει στην Παρθένο, στις 23/8, 13:01 μμ, στρέφοντας τα φώτα σε σας Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύς. Για ένα μήνα, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε εντυπώσεις και να αναδειχτείτε στον προσωπικό ή επαγγελματικό στίβο. Η πρακτικότητα, η οργάνωση, η τακτικότητα και η εργατικότητα της Παρθένου θα βοηθήσει, ώστε να συμμαζευτείτε από τις διακοπές και τις καλοκαιρινές κραιπάλες και να φτιάξετε τα πλάνα σας για την καινούργια σεζόν, που εκτός από δουλειές μπορεί να περιλαμβάνουν και οτιδήποτε αφορά στην υγεία σας και τη διατροφή ή την άσκηση. Πιο προσγειωμένα και στοχευμένα θα κινηθείτε κι εσείς Ταύροι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι ακόμα και στα ερωτικά σας, ενώ Λέοντες και Υδροχόοι καλείστε να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας.

δεύτερη Νέα Σελήνη γίνεται στις 30/08, 3:36 πμ, στις 06° 46’ της Παρθένου, ωθώντας εσάς τους Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύς να κλείσετε τους εκκρεμείς λογαριασμούς σας και μάλιστα σύντομα γιατί μόνο έτσι θα διαγράψετε έναν καινούργιο κύκλο στα προσωπικά ή επαγγελματικά σας. Οπωσδήποτε θα χρειαστεί να διαχειριστείτε κατάλληλα τον συναισθηματισμό σας, να βάλετε το κεφαλάκι σας κάτω να δουλέψει, για να βρείτε λύσεις και να κάνετε τα σχέδιά σας, που όμως θα παραμείνετε εστιασμένοι. Εσείς, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι μάλλον θα ωριμάσετε αρκετά και θα βάλετε μπροστά πλάνα οικονομικής και ερωτικής αποκατάστασης, αν δεν έχετε ήδη ξεκινήσει.

Ενδιαφέρων και μπαμπάτσικος ο Αύγουστος, αλλά, αν θέλετε να μάθετε κι άλλα για τα καμώματα των πλανητών, ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα, να πάρετε προφυλάξεις ή να μάθετε πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards